המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מוסקאלה ממה שראיתי מזכיר לי גבוה לבן אחר ששיחק במכבי לפני 13 שנה. גם הוא התחיל בתור שחקן טוב בקבוצת תחתית בספרד, אפילו עם מספרים פחות טובים. שחקן מאוד מאוד שלם.
קובי כתב:ניק קיינר מדלי.
LIAV10 כתב:ווילקוקס היה שחקן מעולה, אבל אין לי מושג איך הוא בשנה האחרונה, אולי מישה יודע.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:ווילקוקס היה שחקן מעולה, אבל אין לי מושג איך הוא בשנה האחרונה, אולי מישה יודע.
כריס ווילקוקס זה שחקן שהרוויח למעלה מ- 50 מליון דולר בקריירה שלו. אני מתקשה מאוד להאמין שהוא יבוא לישראל בשביל כמה עשרות אלפי דולרים. הרבה יותר הגיוני שהוא ייחכה בארה"ב לקבוצה שתיקח אותו על חוזה של 10 ימים - כל חוזה כזה שווה לו למעלה מ- 50 אלף דולר.
LIAV10 כתב:לא מדוייק, 38 מיליון ברוטו כשבעונה האחרונה שלו הרוויח בערך 800 אלף נטו.
הוא כבר הרבה זמן בחוץ, לא בטוח שלא יעדיף דקות על כסף אחרי שהרוויח כבר הרבה בעבר.
אבל צודק, רוב הסיכויים שלא יקרה.
rc4991 כתב:חיזוק בדרך: מכבי תל אביב פנתה רשמית לג'וליאן רייט
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 53&lang=HE
למה אנחנו צריכים אותו לעזאזל? הוא בקושי 4
קודי כתב:rc4991 כתב:חיזוק בדרך: מכבי תל אביב פנתה רשמית לג'וליאן רייט
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 53&lang=HE
למה אנחנו צריכים אותו לעזאזל? הוא בקושי 4
הבעיה האחרונה שלו היא שהוא בקושי 4. הוא בכלל פצוע ולא שיחק כדורסל כבר חודשיים. נראה למישהו הגיוני להביא שחקן במצבו בשיא העונה ובעיצומם של המאבקים הכי קשים? אבל הוא הכי זול שיש אז ברור שהוא הבחירה הטבעית של פדרמן.
toja27 כתב:עד ההצלבה הוא יחזור לעצמו. אני אהיה מרוצה אם הוא יחתום כאן. הוא ישחק ב4 ומדי פעם כ5 לדעתי.
felix_r כתב:toja27 כתב:עד ההצלבה הוא יחזור לעצמו. אני אהיה מרוצה אם הוא יחתום כאן. הוא ישחק ב4 ומדי פעם כ5 לדעתי.
לדעתי הוא אמור לחזור הרבה לפני ההצלבה ולהיות שותף בסיבוב השני של הטופ 16
שחף כתב:צריך להיות חתיכת מטומטם כדי להחתים באמצע העונה שחקן שלא שיחק מאז דצמבר ושפסגת הקריירה שלו עד עכשיו זה פאקינג סמארה. צריך לפטר את אבי אבן ואת כל צוות הסקאוט העלוב שלו אם זה מה שהם יכולים למצוא. בעצם, היו צריכים לעשות את זה כבר אחרי שפלאניניץ' הגיע לפה.
toja27 כתב:עד ההצלבה הוא יחזור לעצמו. אני אהיה מרוצה אם הוא יחתום כאן. הוא ישחק ב4 ומדי פעם כ5 לדעתי.
rc4991 כתב:toja27 כתב:עד ההצלבה הוא יחזור לעצמו. אני אהיה מרוצה אם הוא יחתום כאן. הוא ישחק ב4 ומדי פעם כ5 לדעתי.
איזה סנטר,הוא בקושי יכול לשחק ארבע
וזה עוד בלי לדבר על היכולות שלו ועל הפציעה שעבר
felix_r כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:עד ההצלבה הוא יחזור לעצמו. אני אהיה מרוצה אם הוא יחתום כאן. הוא ישחק ב4 ומדי פעם כ5 לדעתי.
איזה סנטר,הוא בקושי יכול לשחק ארבע
וזה עוד בלי לדבר על היכולות שלו ועל הפציעה שעבר
לדעתי אתה טועה, והוא כן 4 חזק. עד כמה שזכור לי, הוא יותר פיזי מטיוס
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים