"התנהלות מופתית" חוץ מההחתמה של כספי (שבעיניי היא מזעזעת), חוץ מההחתמה של פארמר (מיותרת, עדיף להוסיף את הכסף למחליף אחד איכותי לפארגו), חוץ מהעובדה שאין לפארגו מחליף, חוץ מהעובדה שסגרו עם הלפרין בלי לבדוק את נושא המס וחוץ מהעובדה שסגרו עם אוחיון אבל כבר עבר חודש ועדיין לא גרמו לו לחתום על החוזה. כנראה שלא ממש מדובר בהתנהלות מופתית...
ההנהלה כפתה על בלאט בניגוד לרצונו להשתתף בליגה האדריאטית כדי שיהיה אפשר להשאיר את אידסון ופארגו ובפועל הוא נתקע עם אינסוף משחקים ואינסוף שחקנים בינוניים אבל בלי אידסון ופארגו. ההנהלה גם כפתה על בלאט בניגוד לרצונו להחתים שני שחקנים שעם תום השביתה יחזרו ל-NBA וזאת אחרי שהוא טען בלהט שהוא לא יאפשר החתמת אף שחקן כזה. ההנהלה גם לא תאפשר עכשיו לבלאט להחתים מחליף לפארגו למרות שהוא מאוד מעוניין בכך, מאחר שמבחינת פדרמן פארמר וכספי הם מחליפים ראויים, וזאת למרות שבלאט טען שהוא בונה את הקבוצה כאילו שחקני ה-NBA הם רק תוספת. העובדה שבלאט עשה קסמים בעונה שעברה לא אומרת שהוא יצליח לחזור עליהם שוב גם העונה
אוי נו באמת...
מכבי לא אשמה שפארגו חתיכת אידיוט ואידסון קיבל הצעה הזויה בגלל 2 משחקים טובים. חוץ מהחתמת כספי, מכבי התנהלה בצורה מצוינת
החתמת פארמר זה החתמה אדירה, גם אם יחזור בסוף השביתה (ויש סיכוי לא קטן שהוא ישאר עד סוף העונה בשכר המצחיק שלו, ואז אני רוצה לראות מי יבקר את ההנהלה..). על החתמת כספי אמרתי את דעתי, העניין עם הלפרין זה בעיית מס שלו, לא של מכבי, ועם אוחיון סגרו הכל חוץ מהעניין הדי פורמלי של חתימה, שאני מאמין שיוחתם. חוץ מזה, מכבי הביאה את ג'יימס ושאייר בגרושים, הוסיפה לסופו אופציה לעוד עונה בחוזה, החתימה את פארגו לחוזה של שנתיים (ואל תתחיל עם זה שהוא אולי יעזוב, כי זה ההנהלה לא אשמה), האריכה חוזים לפניני ובלו, והחתימה תותח על כמו פאפאס. איפה פה הטעויות? חוץ מכספי, לדעתי אין כאלה.
בקשר לרצון של בלאט, אל תקבע מה בלאט רוצה ומה לא, כי גם אני, גם אתה, ואף אחד בפורום לא יודע. בלאט רוצה מה שהוא רוצה, וזה עניין דיסקרטי בינו לבין ההנהלה, מי לעזאזל החליט שההנהלה "כופים עליו" את כל ההחתמות האלה?
בשורה התחתונה, אם לא היה את כל עניין פארגו (וזה לא באשמת ההנהלה), וגם בלי ההחתמה המיותרת לחלוטין של כספי, למכבי היה את אחד הסגלים החזקים באירופה, שלא לומר הכי חזק, בתקציב די זעום לעומת הגדולות, ככה שכמה חברה פה צריכים לתת כבוד לאנשים ששנים תורמים בלי סוף למועדון, ומקבלים קיץ אחר קיץ תלונות