פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

15 אוגוסט 2011, 18:26

Holiday_Armadillo כתב:אני חוששת שפארגו יגיע ב-1 בספטמבר וייראה כמו פרצוף תחת באימונים..זה לא מה שאנחנו צריכים..

אין בחוזה סעיף שאוסר על פארגו להיראות כמו פרצוף תחת באימונים...

לא יודע, אבל אני עדיין נותן לו את הקרדיט, שהוא לא יעשה טעות גסה כזאת. קריירה של ספורטאי היא לא ארוכה, ואלא אם מדובר באייברסון הבא, שבעוד שנתיים
יחתום על חוזה של 20 מליון לשנה, אז כדאי לו לנהל את הקריירה שלו בחוכמה ולא לעשות שטויות, ואני בטוח שיש מספיק אנשים שיבהירו לו את זה בשבוע וחצי הקרובים.

15 אוגוסט 2011, 18:28

מצד שני, אנחנו גם לא צריכים חור גדול בסגל שלנו. לא יודע מה עדיף כבר. אם הייתי יודע שמכבי מצאה היום שחקן מעולה שישחק כאן עד סוף העונה הייתי רגוע, אבל לפי הפרסומים אפילו לא מחפשים אחד כזה.

15 אוגוסט 2011, 18:28

יעבור לו.
Holiday_Armadillo כתב:אני חוששת שפארגו יגיע ב-1 בספטמבר וייראה כמו פרצוף תחת באימונים..זה לא מה שאנחנו צריכים..

עם סגל כזה אנחנו נראה הרבה פרצופים בעונה הקרובה. וזה יעבור לו.

15 אוגוסט 2011, 18:31

הוא לא ייראה כמו פרצוף תחת. אם הוא יגיע, הוא יתאמן כרגיל. הוא יחזור, יתנצל ויהיה בסדר. אם הוא יהיה חלש הוא יסופסל וזה בטח לא יעזור לקריירת NBA שלו..
אם לא, אני מקווה שמכבי תתבע לו ת'צורה, שישב שנה בבית וישלם פיצויים גבוהים. אין לו הרבה זמן לחזור בעצמו, כדי לו לעשות את זה מהר לפני שהקריירה שהוא חושב שיהיה לו תיגמר
אגב, לפי מה שהבנתי, אם השביתה מגיע לינואר, העונה לא תיפתח והשחקנים עם החוזים באירופה יסיימו את העונה. לאור ההפרשים (קרוב למיליארד דולר), העובדה שהשחקנים לא ממש מוכנים להתפשר, והבעלים מפסידים הרבה כסף, ולא יהיו מוכנים להסכם בו לא ירוויחו, יתכן מאוד שזה יקרה.

15 אוגוסט 2011, 18:34

פארגו נתן בסך הכל עונה אחת טובה ביורוליג והוא לא במצב שהוא יכול לזרוק זין ועדיין לקבל עונה אחרי זה חוזה גדול ב NBA או אפילו בקבוצת יורוליג אחרת . הוא עדיין צריך לעבוד קשה העונה בשביל להוכיח שהעונה הקודמת לא הייתה מקרית .
אני בטוח שאם הוא ישאר פה , למרות האכזבה שלו אני בטוח שהוא מבין שהוא עדיין צעיר ועוד יקבל את ההזדמנות שלו ויתן הכל למכבי . זה אינטרס של שני הצדדים שיצליח...

15 אוגוסט 2011, 18:48

http://www.eurobasket.com/Israel/basket ... sID=238190

הסוכן של פארגו: "היתה לו אופציית יציאה בחוזה והוא מימש אותה".

15 אוגוסט 2011, 18:48

כן, עלה בוואלה עכשיו. הוא שולל חזרה שלו למכבי.
יאללה מכות.

15 אוגוסט 2011, 18:56

לפי מכבי,פארגו צריך להביא חוזה חתום או מינימום טיוטת חוזה..מה שאין לו..מה שאומר שגם אין לו קייס משפטי..חתיכת אידיוט..

15 אוגוסט 2011, 19:03

Holiday_Armadillo כתב:לפי מכבי,פארגו צריך להביא חוזה חתום או מינימום טיוטת חוזה..מה שאין לו..מה שאומר שגם אין לו קייס משפטי..חתיכת אידיוט..

אני בטוח שזה הרבה יותר שטויות שהסוכן שלו מכניס לו לראש מאשר דברים שבאים ממנו . סך הכל פארגו בחור טוב ואולי קצת תמים ולא מבין שהסוכן מנסה לגזור על הגב שלו קופון גדול...

15 אוגוסט 2011, 19:04

גלדסטון טוען בחדשות הספורט שמכבי מחפשת(שוב) גארד.

15 אוגוסט 2011, 19:07

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי מכבי,פארגו צריך להביא חוזה חתום או מינימום טיוטת חוזה..מה שאין לו..מה שאומר שגם אין לו קייס משפטי..חתיכת אידיוט..

אני בטוח שזה הרבה יותר שטויות שהסוכן שלו מכניס לו לראש מאשר דברים שבאים ממנו . סך הכל פארגו בחור טוב ואולי קצת תמים ולא מבין שהסוכן מנסה לגזור על הגב שלו קופון גדול...

אם זה היה המצב אתה לא חושב שהסוכן שלו היה משכנע אותו לחתום בקבוצה אחרת באירופה שהציעה לו סכום יותר גדול?
אם זה היה המצב אתה לא חושב שהסוכן שלו היה משכנע אותו לדבוק בחוזה שיש לו במכבי? 900K זה לא כסף קטן..
אין לזה שום קשר לחוזה כי אם פארגו לא משחק השנה אז גם הסוכן לא גוזר עליו שום קופון..בטח שלא יותר גדול ב-3-4 חודשים ב-NBA מאשר בחוזה שהוא קיבל במכבי..

15 אוגוסט 2011, 19:19

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:

אם זה היה המצב אתה לא חושב שהסוכן שלו היה משכנע אותו לחתום בקבוצה אחרת באירופה שהציעה לו סכום יותר גדול?
אם זה היה המצב אתה לא חושב שהסוכן שלו היה משכנע אותו לדבוק בחוזה שיש לו במכבי? 900K זה לא כסף קטן..
אין לזה שום קשר לחוזה כי אם פארגו לא משחק השנה אז גם הסוכן לא גוזר עליו שום קופון..בטח שלא יותר גדול ב-3-4 חודשים ב-NBA מאשר בחוזה שהוא קיבל במכבי..

כל חוזה ששחקן חותם, הסוכן מקבל אחוזים, כאלה ואחרים... מצידו של הסוכם שיחתום על 400 חוזים בקיץ, מה אכפת לו? הוא הרי עושה כסף...
אבל אני לא חושב שזה רק הסוכן שאכל לו את הראש, גם לו יש רצון ללכת לNBA, חבל שהוא עושה את זה בדרך הזאת. כדי לו לחזור בעצמו מהר לפני שהוא והסוכן שלו הולכים לאכול אותה חזק חזק

15 אוגוסט 2011, 19:21

שחף כתב:גלדסטון טוען בחדשות הספורט שמכבי מחפשת(שוב) גארד.

וטוב שכך, אסור לבנות על הליצן הזה יותר.

15 אוגוסט 2011, 19:30

מה שהכי חבל לי, זה שבכסף של פארגו היה אפשר להשאיר את אידסון.
נראה שנשארנו קרחים מכאן ומכאן, ושוב אנחנו מאבדים את כל הקו האחורי שלנו.

15 אוגוסט 2011, 19:32

מה מאבדים?, יש לך קו אחורי נהדר רק להשלים אותו בשחקן פארגו

15 אוגוסט 2011, 19:39

ולפי הסוכן של פארגו הוא צריך רק להודיע שיש קבוצת NBA שמתעניינת בו בכדי להשתחרר מהחוזה, הנה ציטוט מווינט:
בסביבתו של השחקנים טוענים בדיוק להיפך וכי הוא צריך היה רק להודיע שיש לו הצעה מה-NBA והוא מבקש להשתחרר מהחוזה ולעזוב את המועדון על מנת להגשים את החלום הגדול שלו.

נשמע מטורף וקשה להאמין שיש לשחקן סעיף שחרור ע"ב הודעה עלומה, לא מגובה במסמכים ובאף שיט אחר.
ואם זה באמת נכון, מכבי אוכלת את הדייסה שהיא בישלה.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 15 אוגוסט 2011, 19:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 אוגוסט 2011, 19:40

Allan Turing כתב:מה שהכי חבל לי, זה שבכסף של פארגו היה אפשר להשאיר את אידסון.

כבר בתחילת הקייץ אמרתי, שאת הכסף הגדול היה צריך לשים על איידסון ולא על פארגו. עכשיו רואים כמה צדקתי...

15 אוגוסט 2011, 19:41

felix_r כתב:
Allan Turing כתב:מה שהכי חבל לי, זה שבכסף של פארגו היה אפשר להשאיר את אידסון.

כבר בתחילת הקייץ אמרתי, שאת הכסף הגדול היה צריך לשים על איידסון ולא על פארגו. עכשיו רואים כמה צדקתי...

אני לא מסכים.
גם אני מעדיף את אידסון, אבל בשום פנים לא חושב שהיה צריך לשים עליו מעל 1.5 מיליון דולר.
מכבי לא בנויה להתמודד עם משכורות בסדר גודל של 2 מיליון יורו ששילמה ברצלונה, כך שאין מה להכות על חטא בסיפור הזה.

15 אוגוסט 2011, 19:51

ממש לא קשור, אידסון מקבל שם שני מליון דולר (!) מכבי ממש לא יכולה
להתחרות בקבוצה בסדר גודל של ברצלונה.

15 אוגוסט 2011, 20:03

Mta_atic כתב:

ולפי הסוכן של פארגו הוא צריך רק להודיע שיש קבוצת NBA שמתעניינת בו בכדי להשתחרר מהחוזה, הנה ציטוט מווינט:
בסביבתו של השחקנים טוענים בדיוק להיפך וכי הוא צריך היה רק להודיע שיש לו הצעה מה-NBA והוא מבקש להשתחרר מהחוזה ולעזוב את המועדון על מנת להגשים את החלום הגדול שלו.

נשמע מטורף וקשה להאמין שיש לשחקן סעיף שחרור ע"ב הודעה עלומה, לא מגובה במסמכים ובאף שיט אחר.
ואם זה באמת נכון, מכבי אוכלת את הדייסה שהיא בישלה.

נראה לך באמת שאיזשהו עו"ד בעולם יחתום על חוזה כזה?? ברור שזה קשקוש מוחלט.

לא מבין מה הולך כאן באמת.
פרסם תגובה