המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:יפה לראות אותם נהנים
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=163250
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע עחכשיו את סרוסי? ''בשנה הבאה בארנה הבנויה בירושלים''
אבירי התקשורת מתכננים שעכשיו 30-40 שנה הגמר יהיה מחוץ להיכל.
בגלל שעד עכשיו מכבי נהנתה מיתרון ביתיות אז עכשיו שיהיה אולם גדול נוסף צריך להעביר לשם את כל הגמרים.
אנחנו מדינה מוזרה שאין כאן 3 אולמות גדולים כך שלא תהיה את הבעיה הזאת (גמר גביע עם 5000 צופים בחיפה נראה לי קטן מדי)
הגמר צריך להיות באולם נייטרלי.
בכל מקרה- משחק קצת משעמם, אבל הבאנו גביע וזה הכי חשוב.
אגב, הסרטון בספורט 5 שאף אחד לא נשאר יבש אחד הגדולים, ניקו בא ושופך על סופו שמפניה? סופו יבוא ויחזיר לו, סילבן מתפרע ומעיף שמפניה לכל הכיוונים, סופו תופס אותו ודואג שישפכו עליו בחזרה.
כיף לראות אותם שמחים, מחייכים ומאושרים.
כולם מתיזים ושופכים את השמפניה, רק פניני לוקח בקבוק ומוריד חצי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע עחכשיו את סרוסי? ''בשנה הבאה בארנה הבנויה בירושלים''
בגלל שעד עכשיו מכבי נהנתה מיתרון ביתיות אז עכשיו שיהיה אולם גדול נוסף צריך להעביר לשם את כל הגמרים.
אנחנו מדינה מוזרה שאין כאן 3 אולמות גדולים כך שלא תהיה את הבעיה הזאת (גמר גביע עם 5000 צופים בחיפה נראה לי קטן מדי)
אגב, הסרטון בספורט 5 שאף אחד לא נשאר יבש אחד הגדולים, ניקו בא ושופך על סופו שמפניה? סופו יבוא ויחזיר לו, סילבן מתפרע ומעיף שמפניה לכל הכיוונים, סופו תופס אותו ודואג שישפכו עליו בחזרה.
הוא הרג אותי
"אבל תביא לשתות"
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע עחכשיו את סרוסי? ''בשנה הבאה בארנה הבנויה בירושלים''
הוא הרג אותי
"אבל תביא לשתות"
איפה הסרטון הזה?
LIAV10 כתב:חחחחח נראה לי השמפניות יורדות מהתקציב של החיזוק.
טיוס ביישן מאוד.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח נראה לי השמפניות יורדות מהתקציב של החיזוק.
טיוס ביישן מאוד.
נראה לך?
פדרמן בשבוע שלפני המשחק שפך ספרייט לתוך בקבוקי שמפניה יקרים שהוא אסף מהפח של מול-ים.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח נראה לי השמפניות יורדות מהתקציב של החיזוק.
טיוס ביישן מאוד.
נראה לך?
פדרמן בשבוע שלפני המשחק שפך ספרייט לתוך בקבוקי שמפניה יקרים שהוא אסף מהפח של מול-ים.
MTA2311 כתב:מסכן פניני.
שתה חצי בקבוק של הרעל הזה.
ועכשיו ברצינות( סוג של)- יצא לי בעבר לשתות קריסטל, אני מודה, אבל את הירוק? יש מישהו שבאמת קונה את הסבון כלים הזה?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מסכן פניני.
ועכשיו ברצינות( סוג של)- יצא לי בעבר לשתות קריסטל, אני מודה, אבל את הירוק? יש מישהו שבאמת קונה את הסבון כלים הזה?
טוב, אני הולך לזעזע אותך...
בשנה השניה שלי באוניברסיטה, והראשונה של אשתי, שכרנו יחד דירה בבאר שבע, וכשעשינו קצת קניות לבית בהתחלה, במכולת השכונתית היה
מבצע של סופר דרינק (נדמה לי) בעלות של משהו כמו 9 בקבוקים באיזה 10 ש"ח, או 15 ש"ח...
יש להם טעמים שעל פניו אמורים להיות סבירים - לימון, תות וכו'. אבל יש את מנטה ויש אחד עוד יותר מזעזע בצבע כחול זרחני.
היינו קונים את החרא הזה לא מעט בזמנו...![]()
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מסכן פניני.
טוב, אני הולך לזעזע אותך...
בשנה השניה שלי באוניברסיטה, והראשונה של אשתי, שכרנו יחד דירה בבאר שבע, וכשעשינו קצת קניות לבית בהתחלה, במכולת השכונתית היה
מבצע של סופר דרינק (נדמה לי) בעלות של משהו כמו 9 בקבוקים באיזה 10 ש"ח, או 15 ש"ח...
יש להם טעמים שעל פניו אמורים להיות סבירים - לימון, תות וכו'. אבל יש את מנטה ויש אחד עוד יותר מזעזע בצבע כחול זרחני.
היינו קונים את החרא הזה לא מעט בזמנו...![]()
Holiday_Armadillo כתב:מפונקת much?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־25 אורחים