felix_r כתב:אוברדוביץ' מאבד תואר ראשון כאשר קבוצתו פנרבחצ'ה מפסידה בחצי גמר הגביע לקרשיאקה של אסטבן באטיסטה!
בחצי הגמר השני אפס ניצחה את גאלא
טוב,עכשיו אני רשמית לא מחזיק מאולקר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אוברדוביץ' מאבד תואר ראשון כאשר קבוצתו פנרבחצ'ה מפסידה בחצי גמר הגביע לקרשיאקה של אסטבן באטיסטה!
rc4991 כתב:felix_r כתב:אוברדוביץ' מאבד תואר ראשון כאשר קבוצתו פנרבחצ'ה מפסידה בחצי גמר הגביע לקרשיאקה של אסטבן באטיסטה!
MTA2311 כתב:ועדיין, אם נגיע לסדרה מולם בלי יתרון ביתיות, הם יהיו פייבוריטים מובהקים. עבירים, אבל פייבוריטים.
זה נכון גם לגבי אולימפיאקוס ד"א
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אוברדוביץ' מאבד תואר ראשון כאשר קבוצתו פנרבחצ'ה מפסידה בחצי גמר הגביע לקרשיאקה של אסטבן באטיסטה!
תודה רבה.
זאת קבוצה שיש לה בעיות כמו של מכבי (אינפלציה של פורוורדים, קו קדמי דל וחוסר רכז טהור) ונראת כמו גרסא מאוד רעה שלנו בעוד שמכבי שיש לה שחקנים פחות איכותיים כרגע נראת כאחת מארבעת הקבוצות הטובות ביורוליג.
אוראדוביץ׳ מאמן ענק, הכי גדול שיש, אבל בלאט עושה העונה עם פחות הרבה הרבה יותר.
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אוברדוביץ' מאבד תואר ראשון כאשר קבוצתו פנרבחצ'ה מפסידה בחצי גמר הגביע לקרשיאקה של אסטבן באטיסטה!
תודה רבה.
זאת קבוצה שיש לה בעיות כמו של מכבי (אינפלציה של פורוורדים, קו קדמי דל וחוסר רכז טהור) ונראת כמו גרסא מאוד רעה שלנו בעוד שמכבי שיש לה שחקנים פחות איכותיים כרגע נראת כאחת מארבעת הקבוצות הטובות ביורוליג.
MTA2311 כתב:ועדיין, אם נגיע לסדרה מולם בלי יתרון ביתיות, הם יהיו פייבוריטים מובהקים. עבירים, אבל פייבוריטים.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:ועדיין, אם נגיע לסדרה מולם בלי יתרון ביתיות, הם יהיו פייבוריטים מובהקים. עבירים, אבל פייבוריטים.
אול' קבוצה שמכבי יכולה לעבור גם בלי יתרון ביתיות ואני מוכן כבר עכשיו לקבל אותם
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:ועדיין, אם נגיע לסדרה מולם בלי יתרון ביתיות, הם יהיו פייבוריטים מובהקים. עבירים, אבל פייבוריטים.
נכון, מכבי יכולה לעבור, וגם אני חותם על לפגוש אותם בהצלבה, אבל בלי יתרון ביתיות מכבי תגיע כאנדרדוג לכל סדרה.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:ועדיין, אם נגיע לסדרה מולם בלי יתרון ביתיות, הם יהיו פייבוריטים מובהקים. עבירים, אבל פייבוריטים.
נכון, מכבי יכולה לעבור, וגם אני חותם על לפגוש אותם בהצלבה, אבל בלי יתרון ביתיות מכבי תגיע כאנדרדוג לכל סדרה.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אוברדוביץ' מאבד תואר ראשון כאשר קבוצתו פנרבחצ'ה מפסידה בחצי גמר הגביע לקרשיאקה של אסטבן באטיסטה!
תודה רבה.
אני לא מסכים איתך. יש להם את כל הכישרון שבעולם כדי להיות לפחות בפיינל פור ושמות השחקנים כבר ידועים
בוגדאנוביץ' יכול לשחק בעמדה 2 ואני לא רואה ממש בעיה בסגל הזה שמוכשר ברמות מטורפות
אולי השועל הסרבי לא כזה גדול כמו שעושים ממנו?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אוברדוביץ' מאבד תואר ראשון כאשר קבוצתו פנרבחצ'ה מפסידה בחצי גמר הגביע לקרשיאקה של אסטבן באטיסטה!
תודה רבה.
אני לא מסכים איתך. יש להם את כל הכישרון שבעולם כדי להיות לפחות בפיינל פור ושמות השחקנים כבר ידועים
בוגדאנוביץ' יכול לשחק בעמדה 2 ואני לא רואה ממש בעיה בסגל הזה שמוכשר ברמות מטורפות
אולי השועל הסרבי לא כזה גדול כמו שעושים ממנו?
השועל הסרבי לא גדול, הוא ענק, אבל תמיד היה לו שנה טובה שנה רעה.
בלאט ללא ספק יותר מצליח העונה.
בוגדאנוביץ׳ בעמדה 2 זה אילוץ לדעתי, אבל עזוב את זה, קבוצה מאוד לא מאוזנת, אין עמדה 5, בעמדה 1 יש שחקן סופר מוכשר שלא מתאים לקבוצת הפורוורדים הכבדה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1, שמוליק ו־11 אורחים