המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:הוא יגיע להצלבה נכון? סיכוי גבוה שהוא ייקח אליפות נכון? אז הוא יישאר.
לעומת זאת, מי אמר לך שהיקמן לא יישאר פה בדיוק?
אם בלאט נשאר, וזה כנראה יקרה, היקמן יישאר איתו.
ההנהלה שונאת את מכבי ואפילו היתה מוכנה לשלם מלא כסף כדי שלא ישחק כאן
הסיכוי שהוא ישאר בקיץ ונמוך וזה עשוי לקרות רק לאור הצלחה בשלבי ההכרעה ופחד מהאוהדים
תפסיק לעשות כאילו בלאט מאוהב בהיקמן ויקח אותו לאן שהוא הולך
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:הוא יגיע להצלבה נכון? סיכוי גבוה שהוא ייקח אליפות נכון? אז הוא יישאר.
לעומת זאת, מי אמר לך שהיקמן לא יישאר פה בדיוק?
אם בלאט נשאר, וזה כנראה יקרה, היקמן יישאר איתו.
ההנהלה שונאת את מכבי ואפילו היתה מוכנה לשלם מלא כסף כדי שלא ישחק כאן
הסיכוי שהוא ישאר בקיץ ונמוך וזה עשוי לקרות רק לאור הצלחה בשלבי ההכרעה ופחד מהאוהדים
תפסיק לעשות כאילו בלאט מאוהב בהיקמן ויקח אותו לאן שהוא הולך
ההנהלה שונאת את מכבי? היא הייתה מוכנה לשלם הרבה כסף בשביל שמי לא ישחק כאן?
אם בלאט יגיע להצלבה וייקח אליפות פדרמן לא יוותר עליו. הוא לא עד כדי כך אדיוט. זה סיכון עצום בשבילו.
היקמן הוא שחקן של בלאט. "מאוהב" זה ילדותי, ואנחנו אנשים בוגרים, אבל זה די קרוב לזה האמת.
לא סתם הוא נשאר לעוד עונה, לא סתם הוא משחק כל כך הרבה, ולא סתם הוא מרשה לעצמו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש.
MTA2311 כתב:הוא חייב לשחק הרבה יותר על חשבון היקמן האוטיסט. גם ביורוליג.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הוא חייב לשחק הרבה יותר על חשבון היקמן האוטיסט. גם ביורוליג.
אתה יודע שאוטיסטים דווקא יכולים להיות מאוד חכמים??
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הוא חייב לשחק הרבה יותר על חשבון היקמן האוטיסט. גם ביורוליג.
מסוג החכמה שתאפשר להם לספור חבילת קיסמים שהתפזרה בכמה שניות כמו דסטין הופמן בסרט, אבל במגרש הכדורסל זה לא יכול לעבוד.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הוא חייב לשחק הרבה יותר על חשבון היקמן האוטיסט. גם ביורוליג.
מסוג החכמה שתאפשר להם לספור חבילת קיסמים שהתפזרה בכמה שניות כמו דסטין הופמן בסרט, אבל במגרש הכדורסל זה לא יכול לעבוד.
עדיין אני חושבת שההשוואה הזו היא עלבון לאוטיסטים באשר הם....
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הוא חייב לשחק הרבה יותר על חשבון היקמן האוטיסט. גם ביורוליג.
אוקיי.. את ממש לא אוהבת אותו
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הוא חייב לשחק הרבה יותר על חשבון היקמן האוטיסט. גם ביורוליג.
אוקיי.. את ממש לא אוהבת אותו
MTA2311 כתב:טוב, די. זה כבר מעצבן באמת.
רוני, רק לפני חצי שעה איחלת מוות לשולדבראנד וקראת לו בן זונה.
תרגע.
rc4991 כתב:נתן עוד משחק טוב בכלום דקות וגם לא היה אגואיסט
חבל שהוא לא משחק יותר
MTA2311 כתב:יוני, גם מפגר זאת לא קללה, ואני מניח ששניכם קראתם לו ככה בעבר.
מספיק עם התייפייפות הנפש, ואת הנזיפות תשאיר לאמא שלי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, גם מפגר זאת לא קללה, ואני מניח ששניכם קראתם לו ככה בעבר.
תגיד, יש מצב שפעם איפשהו בחיים, באיזשהי סיטואציה, אתה אומר - "אופס, טעיתי, זה לא בסדר"??
תחשוב על זה ככה, שלמישהו מהגולשים כאן יש קרוב משפחה אוטיסט... זה לא נעים.
זה גם שונה ממפגר. בכלל לא אותו דבר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, גם מפגר זאת לא קללה, ואני מניח ששניכם קראתם לו ככה בעבר.
תגיד, יש מצב שפעם איפשהו בחיים, באיזשהי סיטואציה, אתה אומר - "אופס, טעיתי, זה לא בסדר"??
תחשוב על זה ככה, שלמישהו מהגולשים כאן יש קרוב משפחה אוטיסט... זה לא נעים.
זה גם שונה ממפגר. בכלל לא אותו דבר.
אז בן זונה, ואידיוט ואיחולי מוות כן, אבל אוטיסט לא, כי פתאום אנחנו רגישים נורא. צביעות דוחה.
ולא, לא שונה בכלל ממפגר. אותו דבר בדיוק.
העיקר ש"גבלס" זה לגיטימי.
אתה סתם מרשה לעצמך להיות מאוד ביקורתי כלפי האמירות שלי, שלא תמיד יותר קיצוניות משאר הדברים שנאמרים פה.
וכשאני טועה אני אומר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים