בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

הודעהעל ידי roy1000 » 10 פברואר 2014, 17:02

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:בנושא אחר. שון ג'יימס צפוי לעבור את הניתוח בגבו עד סוף השבוע, כך מקווים במכבי. אם אכן זה יקרה, וההחלמה תלך כמתוכנן, הוא צפוי לחזור ולשחק במשחקים האחרונים של העונה.

במכבי ימשיכו לשלם את שכרו של הקפטן, מאחר שהוא לא מבוטח, שכן למועדון לא השתלם לבטחו בגלל ההחרגות על גבו. העובדה שהיה פצוע בשנתיים האחרונות הקפיצה את הפרמייה לסכומים לא משתלמים, שמוערכים בלמעלה מ-50 אחוזים משכרו. ג'יימס, כמו גם שחקנים אחרים בקבוצה, משחקים ללא ביטוח.

איזה ניהול מפגר של מכבי
אפשר להגיד שנדפקנו חזק

ביטוח לשחקני כדורסל זה דבר לא משתלם בעליל, בטח שלשחקנים מבוגרים יותר.
דווקא זה לא ניהול מפגר, זה המצב בכל העולם. לרוב השחקנים יש החרגות מאוד גדולות בביטוח ורק לעיתים רוחוקות רואים ממנו כסף. אם יש משהו שחברות ביטוח הן לא זה פראייריות.
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 10 פברואר 2014, 17:28

rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:בנושא אחר. שון ג'יימס צפוי לעבור את הניתוח בגבו עד סוף השבוע, כך מקווים במכבי. אם אכן זה יקרה, וההחלמה תלך כמתוכנן, הוא צפוי לחזור ולשחק במשחקים האחרונים של העונה.

במכבי ימשיכו לשלם את שכרו של הקפטן, מאחר שהוא לא מבוטח, שכן למועדון לא השתלם לבטחו בגלל ההחרגות על גבו. העובדה שהיה פצוע בשנתיים האחרונות הקפיצה את הפרמייה לסכומים לא משתלמים, שמוערכים בלמעלה מ-50 אחוזים משכרו. ג'יימס, כמו גם שחקנים אחרים בקבוצה, משחקים ללא ביטוח.

איזה ניהול מפגר של מכבי
אפשר להגיד שנדפקנו חזק

לא מסכים, אם הבנתי נכון אז אם סכום הביטוח הוא מעל 50 אחוז מהשכר שלו, תחשוב שהוא צריך להפצע פעם בעונה, למעל חצי עונה בשביל שזה יהיה משתלם, נגיד החצי עונה שעכשיו משלמים לו סתם, אותה היו צריכים לשלם לביטוח עוד מראש, למקרה שתהיה פציעה. כל זה רק במידה והבנתי נכון, הבנתי נכון?
Maccabikid

הודעהעל ידי roy1000 » 10 פברואר 2014, 17:36

Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:

איזה ניהול מפגר של מכבי
אפשר להגיד שנדפקנו חזק

לא מסכים, אם הבנתי נכון אז אם סכום הביטוח הוא מעל 50 אחוז מהשכר שלו, תחשוב שהוא צריך להפצע פעם בעונה, למעל חצי עונה בשביל שזה יהיה משתלם, נגיד החצי עונה שעכשיו משלמים לו סתם, אותה היו צריכים לשלם לביטוח עוד מראש, למקרה שתהיה פציעה. כל זה רק במידה והבנתי נכון, הבנתי נכון?

כן, הבנת נכון. אנשים לא מבינים שביטוח זה משהו שעושים למצבים קיצוניים שקורים בסבירות נמוכה. כמו מוות פתאומי בגיל צעיר, או תאונת דרכים קשה. לחברות ביטוח קשה מאוד לעשות ביטוח לאירוע שצפוי לקרות בסבירות גבוהה (כמו פציעה של שון ג'יימס שסובל מפציעות בערך כל שנה).
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 10 פברואר 2014, 18:38

roy1000 כתב:
Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:

איזה ניהול מפגר של מכבי
אפשר להגיד שנדפקנו חזק

כן, הבנת נכון. אנשים לא מבינים שביטוח זה משהו שעושים למצבים קיצוניים שקורים בסבירות נמוכה. כמו מוות פתאומי בגיל צעיר, או תאונת דרכים קשה. לחברות ביטוח קשה מאוד לעשות ביטוח לאירוע שצפוי לקרות בסבירות גבוהה (כמו פציעה של שון ג'יימס שסובל מפציעות בערך כל שנה).

אם כך, אז במקרה הזה הייתי נוהג בדיוק כמו הפדרמנים.
Maccabikid

הודעהעל ידי Assaf M » 11 פברואר 2014, 08:45

לפי מה שאני שומע מכבי ירדה סופית מג'ולייאן רייט.
Assaf M

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 09:41

Assaf M כתב:לפי מה שאני שומע מכבי ירדה סופית מג'ולייאן רייט.

מראש היה נראה לי לא הגיוני להביא באמצע העונה שחקן פצוע שלא שיחק בחודשיים האחרונים. בכלל, רשימת המועמדים לא נראית מבטיחה במיוחד אבל מצד שני אני לא רואה את סופו וטיוס שורדים עוד ארבעה חודשים של שני משחקים בשבוע ולכן אין למכבי יותר מדי ברירות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Maccabikid » 11 פברואר 2014, 09:54

מי ברשימה?
Maccabikid

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 10:02

קודי כתב:

מראש היה נראה לי לא הגיוני להביא באמצע העונה שחקן פצוע שלא שיחק בחודשיים האחרונים. בכלל, רשימת המועמדים לא נראית מבטיחה במיוחד אבל מצד שני אני לא רואה את סופו וטיוס שורדים עוד ארבעה חודשים של שני משחקים בשבוע ולכן אין למכבי יותר מדי ברירות.

אני באמת לא מבין מה הבעיה של סופו וטיוס להחזיק את עמדה 5 עד סוף העונה. שני שחקנים על עמדה אחת זה די והוצר. סופו משחק 15-20 דקות לערב וטיוס את שאר הדקות. אין צורך להביא שחקן נוסף כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 10:18

roy1000 כתב:
קודי כתב:

אני באמת לא מבין מה הבעיה של סופו וטיוס להחזיק את עמדה 5 עד סוף העונה. שני שחקנים על עמדה אחת זה די והוצר. סופו משחק 15-20 דקות לערב וטיוס את שאר הדקות. אין צורך להביא שחקן נוסף כרגע.

ממש לא מסכים. סופו גם כך מועד לפציעות ובערך כל משחק שני או שלישי הוא פצוע או חולה, שלא לדבר על כך שכל נפילה שלו גורמת להתקף לב. בלא מעט משחקים (כמו הדרבי) סופו משחק מספר חד ספרתי של דקות ואז טיוס נסחט למשך 30 דקות ויותר. לאור העובדה שמכבי לא ממש מטיילת העונה בליגה וההצלבה ביורוליג העונה היא מאוד אינטנסיבית (יש למכבי משחק בחמישי נגד צסק"א, משחק ליגה בשבת, שני משחקי הצלבה בשלישי וחמישי ומיד לאחר מכן שלושה משחקי הצלבה בראשון, שלישי ושישי). אני בספק גדול מאוד אם סופו וטיוס יצליחו לשחק בכל המשחקים האלה ומאחר שלמכבי אין אף מספר 4 גבוה או רחב שיכול לשחק בעמדה 5 לכמה דקות אז אם אחד מהם חסר הקבוצה תהיה בקטסטרופה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 פברואר 2014, 10:45

אני מהמר שלא יגיע שום חיזוק , כשרוצים לחזק מחזקים ומחליטים מהר ולא מחפשים שחקנים ברבע שקל ופצועים , זה נראה כאילו מורחים זמו ובסוף יגידו שאין שחקנים בשוק .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Maccabikid » 11 פברואר 2014, 11:26

למען האמת, אני גם לא ממש מבין למה לוקח כ"כ הרבה זמן למצוא שחקן.. כבר מזמן ידעו שיש עם גיימס בעיה, ואמרו שרק מחכים לדעת האם זה דורש ניתוח או שיוכל להמשיך לשחק ולכן לא מביאים סתם.. אבל בזמן הזה כבר יכלו לחפש גבוה אחר וברגע שגילו שהוא לא יכול להמשיך לשחק יכלו להחתים כבר מישהו.. מורחים את זה יותר מדי זמן..
Maccabikid

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 11:49

דריוש לברינוביץ?
קודי

הודעהעל ידי מני » 11 פברואר 2014, 12:00

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 63521.html

דריוש לברינוביץ' מתקרב למכבי
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2014, 12:07

מני כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.163521.html

דריוש לברינוביץ' מתקרב למכבי

נשמע לי מאוד מוזר. לא מזמן דיברתי עם אחד העורכים של אתר הכדורסל האוקראיני basket.com.ua , והוא סיפר שלברינוביץ' חתום גם לעונה הבאה ובודיבלניק תרצה ביי-אאוט גבוה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 11 פברואר 2014, 12:13

הסנטר הליטאי, מתקרב לחתימה עד לסיום העונה ואמור למלא את החור שנפער בסגל של דייויד בלאט בעקבות פציעתו של ג'יימס.

מעניין

גם השם של זיזיץ מוזכר שם
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2014, 12:16

itai7 כתב:הסנטר הליטאי, מתקרב לחתימה עד לסיום העונה ואמור למלא את החור שנפער בסגל של דייויד בלאט בעקבות פציעתו של ג'יימס.

מעניין

כן, אנחנו יודעים לקרוא ;)
לא יודע... גם אם יבוא, הוא יעזור לנו בהתקפה, אבל נקבל חור בהגנה.

השם השני - אנדראה ז'יז'יץ' - הוא בכלל הזוי לחלוטין. בפעם האחרונה הבן אדם נחשב לשחקן טוב לפני בערך 7-8 שנים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 פברואר 2014, 12:23

זה לא האח עם צלב הקרס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itai7 » 11 פברואר 2014, 12:24

זה השני נראה לי קישקשתא

הוא כבר שיחק אצל בלאט
itai7

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 פברואר 2014, 12:32

בכל זאת הוא אנס, טוב ככל שיהיה אני לא רוצה אותו במכבי.
איכס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 פברואר 2014, 12:38

אני לא בטוחה שאני רוצה אנס מורשע בקבוצה שלי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים