בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

הודעהעל ידי מקובי » 11 פברואר 2014, 20:26

שחף כתב:עובדתית, הוא שיחק בקבוצות גדולות אחרות באירופה. לפי מה שפליקס כתב פה אחת הבחורה התחתנה איתו. אני אישית בחיים לא שמעתי על בחורה שעברה אונס והתחתנה עם מי שאנס אותה. כנראה שאונס לא בדיוק היה שם.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2712177

אולם בזמן שבליטא הכל נשכח כלא היה, הפצע של תומאשביץ' נותר פתוח. היא עזבה את ליטא ונעלמה לחלוטין מהעין הציבורית. רק בשנים האחרונות שבה לקובנה, לשכונת נעוריה. ב-2010, 11 שנים לאחר שנסגר התיק וקולה נדם, שחררה ספר בו גוללה את גרסתה. היא פירטה מה עמד מאחורי התיק המוזר, ואף ניסתה להסביר את נישואיה התמוהים לדריוש, שהיה שותף מלא לאונס.

"הייתי ילדה, ונותרתי בודדה לחלוטין. חשתי רגשות אשם נוראיים, כי אף אחד לא האמין לי", כתבה. "אפילו אמא שלי, שחשפתי בפניה את מה שקרה לפני שהגשתי תלונה, אמרה לי שהכל נמצא בראש שלי. שאני ממציאה. הייתי נתונה תחת לחץ עצום באותה תקופה. ההורים של קשישטוף ודריוש היו פוקדים את ביתי מדי יום, ומתחננים שאסיר את התלונה. אחר כך הגיע השלב שבו הם הציעו לי כסף. עורך הדין שלהם איים שאחרי שהתיק ייסגר אף אחד לא ירצה להקים איתי משפחה. בכל הזמן הזה הייתי לגמרי לבד, אף אחד לא תמך בי. עזבתי את הבית של ההורים שלי, והייתי צריכה כסף. הציעו לי לפברק חתונה תמורת כסף, ובצעד נואש הסכמתי. במבט לאחור, הייתי צריכה לוותר על הכסף, לוותר על הרחמים העצמיים וללכת נגדם בכל הכח. אולי ככה היו שופטים אותם למאסר עולם, ולא משחררים אותם אחרי שנתיים".
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2014, 20:31

מקובי כתב:
שחף כתב:עובדתית, הוא שיחק בקבוצות גדולות אחרות באירופה. לפי מה שפליקס כתב פה אחת הבחורה התחתנה איתו. אני אישית בחיים לא שמעתי על בחורה שעברה אונס והתחתנה עם מי שאנס אותה. כנראה שאונס לא בדיוק היה שם.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2712177

אולם בזמן שבליטא הכל נשכח כלא היה, הפצע של תומאשביץ' נותר פתוח. היא עזבה את ליטא ונעלמה לחלוטין מהעין הציבורית. רק בשנים האחרונות שבה לקובנה, לשכונת נעוריה. ב-2010, 11 שנים לאחר שנסגר התיק וקולה נדם, שחררה ספר בו גוללה את גרסתה. היא פירטה מה עמד מאחורי התיק המוזר, ואף ניסתה להסביר את נישואיה התמוהים לדריוש, שהיה שותף מלא לאונס.

"הייתי ילדה, ונותרתי בודדה לחלוטין. חשתי רגשות אשם נוראיים, כי אף אחד לא האמין לי", כתבה. "אפילו אמא שלי, שחשפתי בפניה את מה שקרה לפני שהגשתי תלונה, אמרה לי שהכל נמצא בראש שלי. שאני ממציאה. הייתי נתונה תחת לחץ עצום באותה תקופה. ההורים של קשישטוף ודריוש היו פוקדים את ביתי מדי יום, ומתחננים שאסיר את התלונה. אחר כך הגיע השלב שבו הם הציעו לי כסף. עורך הדין שלהם איים שאחרי שהתיק ייסגר אף אחד לא ירצה להקים איתי משפחה. בכל הזמן הזה הייתי לגמרי לבד, אף אחד לא תמך בי. עזבתי את הבית של ההורים שלי, והייתי צריכה כסף. הציעו לי לפברק חתונה תמורת כסף, ובצעד נואש הסכמתי. במבט לאחור, הייתי צריכה לוותר על הכסף, לוותר על הרחמים העצמיים וללכת נגדם בכל הכח. אולי ככה היו שופטים אותם למאסר עולם, ולא משחררים אותם אחרי שנתיים".

מצטערת שחף אבל המשפט שלך היה זוועתי
במקום להאשים את האנס מאשימים את הקורבן, כרגיל
הרי מה הם יודעים, בטח נתנו סימנים והתגרו אז הגיע להם, או שתו יותר מדי והכל היה בהסכמה אבל הם פשוט לא זוכרים, אין דבר כזה אונס נכון? אם מישהו נאנס הוא ביקש את זה

ואז מה אם הוא שיחק בקבוצות גדולות אחרות? אז זה בסדר שהן החתימו פושע? למה שאנחנו נעשה את זה רק בגלל שאחרות עשו?
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 11 פברואר 2014, 20:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 פברואר 2014, 20:33

נניח שהיה אונס(וזה שהבחורה אומרת אחרת- לא בהכרח אומר שזה נכון). מספיק קבוצות באירופה נתנו לו חוזה. גם פרשת האונס של קובי בראיינט לפי ההיגיון הזה הייתה צריכה להביא לזה שהלייקרס היו בועטים אותו מהקבוצה. בפועל זה לא קרה.

כרמל, לא מזמן קראתי סיפור על בחורה שהאשימה סתם באונס כי התחשק לה ואחר כך ביטלה את התלונה
מאוד קשה להוכיח שאין לך אחות ואונס בניגוד לדברים אחרים זה משהו שקשה להוכיח, לשני הכיוונים אגב.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 20:34

בכל מקרה, אם מתייחסים למי שכנראה בכל זאת יגיע (זיזיץ) - האם לא עדיף לתת את הדקות האלה לבן אלטיט? אני לא בטוח שהוא הרבה פחות טוב היום מזיזיץ שכבר היה צריך לפרוש לפני שנתיים-שלוש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2014, 20:37

שחף כתב:נניח שהיה אונס(וזה שהבחורה אומרת אחרת- לא בהכרח אומר שזה נכון). מספיק קבוצות באירופה נתנו לו חוזה. גם פרשת האונס של קובי בראיינט לפי ההיגיון הזה הייתה צריכה להביא לזה שהלייקרס היו בועטים אותו מהקבוצה. בפועל זה לא קרה.

כרמל, לא מזמן קראתי סיפור על בחורה שהאשימה סתם באונס כי התחשק לה ואחר כך ביטלה את התלונה
מאוד קשה להוכיח שאין לך אחות ואונס בניגוד לדברים אחרים זה משהו שקשה להוכיח, לשני הכיוונים אגב.

אז מה אם נתנו לו חוזה?! אז מה?! הוא אנס!! זה לא מפריע לך בכלל?! רק כי הוא יודע לקחת ריבאונד ולשים את הכדור בסל? ואם מישהו במשפחה שלך היה עובר אונס, עדיין היית רוצה אותו פה?
זה שלא נגמרו לכל הספורטאים האלה הקריירות זה בגלל שסולחים לאנסים מהר מאוד
גם כי ''בכל אונס יש לגיטימיות'' וגם כי הם ספורטאים והם ממש טובים במה שהם עושים אז למה לא בעצם? הבן אדם פושע ואתה עדיין רוצה אותו בקבוצה שלך

לא קשה להוכיח אונס כי מי שמתמקצע בעניין יודע לזהות שקר וגם יודע לזהות מצוקה כשהבן אדם מספר את הסיפור במידה והוא נכון
זה שהמשטרה מאמינה כשמוגשת תלונה זה החובה שלהם, אחרי זה אנשי מקצוע מתאימים יבדקו את הנושא
ואני בכלל לא מדברת אם האונס היה בסמיכות קרובה לתלונה ואז גם אפשר לראות ראיות רפואיות למאבק

איש קונגרס אמריקאי אמר שאם אישה לא רוצה, אז היא לא יכולה להיאנס כי הגוף שלה ידחה את הגבר AKA אם אישה נאנסה, זה אומר שהיא רצתה את זה..אתה מאמין גם זה?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 פברואר 2014, 20:43

כרמל, תקראי את זה בבקשה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3839451,00.html
עכשיו תביני למה אני סקפטי לגבי המקרה הזה. אם את מוצאת עוד מקרה דומה שבו הבחורה התחתנה עם האנס אני אשמח אם תשימי אותו פה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2014, 20:48

שחף כתב:כרמל, תקראי את זה בבקשה:
עכשיו תביני למה אני סקפטי לגבי המקרה הזה. אם את מוצאת עוד מקרה דומה שבו הבחורה התחתנה עם האנס אני אשמח אם תשימי אותו פה.

אז בחורה שיקרה בקשר לאונס וזה אומר שאף אחד לא נאנס בעולם, נכון?
אני לא אומרת שאין תלונות שווא, כי יש וברור שזה קיים אבל הנטייה הציבורית שלנו כאזרחים, בין אם אנחנו מודעים לזה או לא, היא לפקפק בנאנסת

רק לפני חודש בוטל חוק במרוקו שאומר שאם גבר מתחתן עם האישה שאנס הוא יתחמק ממשפט כי אז זה לא אונס
הוא בוטל בגלל שבחורה בת 16 נאנסה והתאבדה אחרי שהכריחו אותה להתחתן עם האנס שלה
כמה נשים אחרות אתה חושב שנאנסו והתחתנו עם האנס שלהן בגלל הדבר הזה? תן לי לרמוז לך - הרבה, כי אם אפשר לאנוס ולא ללכת לכלא, אז למה לא?

הסטטיסטיקה המדוייקת, היא שכל שנה נאנסות 31,999 נשים שנכנסות להריון כתוצאה מהאונס ואז מתחתנות עם האנס מתוך בושה
כי אנס זה לא רק מישהו שמתחבא בשיחים וקופץ עליך, זה רוב הזמן מישהו שאתה מכיר ושמכיר אותך
והן מתחתנות מתוך בושה ומתוך זה שלא מאמינים להן שהן נאנסו
הרי הן הכירו את האנס אז איך זה יכול להיות אונס? היא צחקה איתו וקישקשה לפני האונס אז היא בטח פשוט התחרטה אחרי שהם עשו סקס וקראה לזה אונס

בטורקיה 33% מהשוטרים(!!) הסכימו שלנשים מגיע להיאנס ו-66% הסכימו שמראה האישה גורם לגברים לאנוס
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 11 פברואר 2014, 20:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 20:49

felix_r כתב:נכון, בגלל זה שתי הקבוצות קלעו כמעט 100 נקודות כל אחת :)

הוא היה בבעיית עבירות חלק גדול מהמשחק, והסקור תלוי הרבה מאוד גם בקצב, לא רק בסנטר.
הוא ממש לא שחקן הגנה גרוע.
roy1000

הודעהעל ידי חציברטאס » 11 פברואר 2014, 20:54

ב-YNET מפרסמים שהמחליף זה אנדרייה זיזיץ' הקרואטי (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4487239,00.html). אני זוכר שבאיזה משחק מולנו במדי אולימפיאקוס הוא קלע 16 מ-16 מהקו ושבר שיא יורוליג או משהו כזה.
שחקן שהיה פעם תותח והיום במשחק בקבוצה (אתם יושבים?) קזחית.
חציברטאס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2014, 20:57

חציברטאס כתב:ב-YNET מפרסמים שהמחליף זה אנדרייה זיזיץ' הקרואטי (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4487239,00.html). אני זוכר שבאיזה משחק מולנו במדי אולימפיאקוס הוא קלע 16 מ-16 מהקו ושבר שיא יורוליג או משהו כזה.

גם בספורט5
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 63569.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2014, 21:00

אני עדיין לא מאמין שזה ישנה משהו העונה, אבל זאת החתמה נוראית כשלעצמה.
לא מצליח להבין איך אבי אבן עובד במועדון הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2014, 21:03

MTA2311 כתב:אני עדיין לא מאמין שזה ישנה משהו העונה, אבל זאת החתמה נוראית כשלעצמה.
לא מצליח להבין איך אבי אבן עובד במועדון הזה.

מחלקת הסקאוטינג של מכבי היא די בדיחה מכמה סיבות
1)את רוב השחקנים אפשר למצוא היום באינטרנט, לא צריך מחלקה שלמה
2)המחלקה הזאת לא נועדה בשביל למצוא שחקנים צעירים אלא בשביל למצוא רייסים, אז זה לא כאילו באמת המחלקה הזאת תגלה איזה תותח ששווה משהו אלא היא עושה סדר ומדרגת את השחקנים הבינוניים שייקבלו חוזה של 250K-300K
3)..מאלט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 21:07

אני לא מאמין שנכנסת לויכוח הזה. אתה באמת מאמין שהוא איזה שה תמים?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 21:09

חציברטאס כתב:ב-YNET מפרסמים שהמחליף זה אנדרייה זיזיץ' הקרואטי (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4487239,00.html). אני זוכר שבאיזה משחק מולנו במדי אולימפיאקוס הוא קלע 16 מ-16 מהקו ושבר שיא יורוליג או משהו כזה.

אני לא מאמין שהוא בכלל יראה דקות משחק. החתמה מיותרת לחלוטין. אפשר פשוט להישאר עם סופו וטיוס.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2014, 21:10

roy1000 כתב:

אני לא מאמין שהוא בכלל יראה דקות משחק. החתמה מיותרת לחלוטין. אפשר פשוט להישאר עם סופו וטיוס.

בתאוריה? כן
השאלה האמיתית היא האם סופו וטיוס יכולים להישאר בריאים
אני בטוחה שלאזמה היה אומר לך שהוא יכול להישאר בריא בלי בעיה באותה עונה ובסוף נשארנו עם גבוה אחד

טוב מאוד שמכבי לא לוקחים את אותו סיכון שהם לקחו אז
אולי השחקן הוא לא השחקן שרוצים, אבל העיקרון נכון לפי דעתי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 פברואר 2014, 21:13

Holiday_Armadillo כתב:

אני לא אומרת שאין תלונות שווא, כי יש וברור שזה קיים אבל הנטייה הציבורית שלנו כאזרחים, בין אם אנחנו מודעים לזה או לא, היא לפקפק בנאנסת

רק לפני חודש בוטל חוק במרוקו שאומר שאם גבר מתחתן עם האישה שאנס הוא יתחמק ממשפט כי אז זה לא אונס
כמה נשים אחרות אתה חושב שנאנסו והתחתנו עם האנס שלהן בגלל הדבר הזה? תן לי לרמוז לך - הרבה, כי אם אפשר לאנוס ולא ללכת לכלא, אז למה לא?

הסטטיסטיקה המדוייקת, היא שכל שנה נאנסות 31,999 נשים שנכנסות להריון כתוצאה מהאונס ואז מתחתנות עם האנס מתוך בושה
כי אנס זה לא רק מישהו שמתחבא בשיחים וקופץ עליך, זה רוב הזמן מישהו שאתה מכיר ושמכיר אותך
הרי הן הכירו את האנס אז איך זה יכול להיות אונס? היא צחקה איתו וקישקשה לפני האונס אז היא בטח פשוט התחרטה אחרי שהם עשו סקס וקראה לזה אונס

בטורקיה 33% מהשוטרים(!!) הסכימו שלנשים מגיע להיאנס ו-66% הסכימו שמראה האישה גורם לגברים לאנוס

כל זה לא משנה את העובדה שאונס בניגוד לכל פשע אחר הוא עניין סובייקטיבי לחלוטין. הבחורה יכולה לטעון שהיא נאנסה גם אם הסקס היה בהסכמה לחלוטין.
שחף

הודעהעל ידי Allan Turing » 11 פברואר 2014, 21:15

אני זוכר את המשחק המדובר בו הוא שחק נגדנו עם אוליפיאקוס, הייתי בו - הבנאדם פשוט לא החטיא, הוא באמת היה שחקן גדול.
אבל זה היה מזמן... היום אני לא לגמרי בטוח שהוא עדיף על וויציץ.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2014, 21:17

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כל זה לא משנה את העובדה שאונס בניגוד לכל פשע אחר הוא עניין סובייקטיבי לחלוטין. הבחורה יכולה לטעון שהיא נאנסה גם אם הסקס היה בהסכמה לחלוטין.

לא לא לא לא לא לא לא לא לא
לא!!!!
אונס זה ממש ממש ממש לא דבר סובייקטיבי! אם האישה (או הגבר, כי גם גברים נאנסים) לא הסכימה לשכב עם הגבר זה לא בהסכמה! גם אם הגבר חושב שכן
תלונות שווא, זה משהו שצריך לטפל בו ומהר ע''י כליאה בפועל אבל אונס בניגוד לכל פשע אחר הוא סובייקטיבי!? BULLSHIT!
אם יחסי המין קרו ללא הסכמה אין פה שום דבר סובייקטיבי! גם אם האישה הייתה שתויה וגם אם הגבר היה בטוח שזה שהוא קנה לה משקה או זה שהיא חייכה אליו באותו ערב כשהיא לובשת מיני אמר שהיא הסכימה
מספיק שצד אחד אומר ''לא'' בשביל זה לא יהיה בהסכמה

אונס דבר סובייקטיבי..שלא נדע עוד מצרות
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 11 פברואר 2014, 21:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 פברואר 2014, 21:18

אהבתי שבספורט 5 כתבו שמכבי "העדיפה" את זיזיץ על פני לברינוביץ.
אני בטוחה שזה מה שקרה.... :cool
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 11 פברואר 2014, 21:22

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא לא לא לא לא לא לא לא לא
לא!!!!
אונס זה ממש ממש ממש לא דבר סובייקטיבי! אם האישה (או הגבר, כי גם גברים נאנסים) לא הסכימה לשכב עם הגבר זה לא בהסכמה! גם אם הגבר חושב שכן
תלונות שווא, זה משהו שצריך לטפל בו ומהר ע''י כליאה בפועל אבל אונס בניגוד לכל פשע אחר הוא סובייקטיבי!? BULLSHIT!
אם יחסי המין קרו ללא הסכמה אין פה שום דבר סובייקטיבי! גם אם האישה הייתה שתויה וגם אם הגבר היה בטוח שזה שהוא קנה לה משקה או זה שהיא חייכה אליו באותו ערב כשהיא לובשת מיני אמר שהיא הסכימה

אונס דבר סובייקטיבי..שלא נדע עוד מצרות

לא טענתי שאם הגבר אמר X זה אומר שזה בהכרח נכון, את סתם מכניסה לפה דברים שלא אמרתי בכלל. אם תעשי חיפוש בגוגל תראי לא מעט מקרים של תלונות שווא של נשים. נגד בעל לשעבר, מעסיק וכו'. זכור לי בעיקר המקרה ההזוי של חיים רמון, שהורשע בצורה מגוחכת בדבר שגם רוב הנשים שאני מכיר הסכימו שהוא הזוי לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 11 פברואר 2014, 21:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים