המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:כרמל, תקראי את זה בבקשה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3839451,00.html
עכשיו תביני למה אני סקפטי לגבי המקרה הזה. אם את מוצאת עוד מקרה דומה שבו הבחורה התחתנה עם האנס אני אשמח אם תשימי אותו פה.
אז בחורה שיקרה בקשר לאונס וזה אומר שאף אחד לא נאנס בעולם, נכון?
אני לא אומרת שאין תלונות שווא, כי יש וברור שזה קיים אבל הנטייה הציבורית שלנו כאזרחים, בין אם אנחנו מודעים לזה או לא, היא לפקפק בנאנסת
רק לפני חודש בוטל חוק במרוקו שאומר שאם גבר מתחתן עם האישה שאנס הוא יתחמק ממשפט כי אז זה לא אונס
הוא בוטל בגלל שבחורה בת 16 נאנסה והתאבדה אחרי שהכריחו אותה להתחתן עם האנס שלה
כמה נשים אחרות אתה חושב שנאנסו והתחתנו עם האנס שלהן בגלל הדבר הזה? תן לי לרמוז לך - הרבה, כי אם אפשר לאנוס ולא ללכת לכלא, אז למה לא?
הסטטיסטיקה המדוייקת, היא שכל שנה נאנסות 31,999 נשים שנכנסות להריון כתוצאה מהאונס ואז מתחתנות עם האנס מתוך בושה
כי אנס זה לא רק מישהו שמתחבא בשיחים וקופץ עליך, זה רוב הזמן מישהו שאתה מכיר ושמכיר אותך
והן מתחתנות מתוך בושה ומתוך זה שלא מאמינים להן שהן נאנסו
הרי הן הכירו את האנס אז איך זה יכול להיות אונס? היא צחקה איתו וקישקשה לפני האונס אז היא בטח פשוט התחרטה אחרי שהם עשו סקס וקראה לזה אונס
בטורקיה 33% מהשוטרים(!!) הסכימו שלנשים מגיע להיאנס ו-66% הסכימו שמראה האישה גורם לגברים לאנוס
כל זה לא משנה את העובדה שאונס בניגוד לכל פשע אחר הוא עניין סובייקטיבי לחלוטין. הבחורה יכולה לטעון שהיא נאנסה גם אם הסקס היה בהסכמה לחלוטין.
לא לא לא לא לא לא לא לא לא
לא!!!!
אונס זה ממש ממש ממש לא דבר סובייקטיבי! אם האישה (או הגבר, כי גם גברים נאנסים) לא הסכימה לשכב עם הגבר זה לא בהסכמה! גם אם הגבר חושב שכן
תלונות שווא, זה משהו שצריך לטפל בו ומהר ע''י כליאה בפועל אבל אונס בניגוד לכל פשע אחר הוא סובייקטיבי!? BULLSHIT!
אם יחסי המין קרו ללא הסכמה אין פה שום דבר סובייקטיבי! גם אם האישה הייתה שתויה וגם אם הגבר היה בטוח שזה שהוא קנה לה משקה או זה שהיא חייכה אליו באותו ערב כשהיא לובשת מיני אמר שהיא הסכימה
אונס דבר סובייקטיבי..שלא נדע עוד מצרות
לא טענתי שאם הגבר אמר X זה אומר שזה בהכרח נכון, את סתם מכניסה לפה דברים שלא אמרתי בכלל. אם תעשי חיפוש בגוגל תראי לא מעט מקרים של תלונות שווא של נשים. נגד בעל לשעבר, מעסיק וכו'. זכור לי בעיקר המקרה ההזוי של חיים רמון, שהורשע בצורה מגוחכת בדבר שגם רוב הנשים שאני מכיר הסכימו שהוא הזוי לחלוטין.
חנו'ש כתב:אהבתי שבספורט 5 כתבו שמכבי "העדיפה" את זיזיץ על פני לברינוביץ.
אני בטוחה שזה מה שקרה....
שחף כתב:סובייקטיבי- במובן שאדם אחד יכול לטעון דבר אחד ומישהו אחר יכול לטעון משהו אחר. כנראה שלא הבנת את זה נכון. אי אפשר לטעון את זה על גניבה לדוגמא- אני לא מכיר מצבים שבהם מישהו משתיל משהו שנגנב ממנו אצל מישהו אחר. גם לא על רצח. לכל הדברים האלה יש הוכחות. לאונס ברוב המקרים אין, ונשאר עניין של גירסה אחת מול גירסה אחרת.
.סוּבְּייקטיביות היא התבוננות מזווית ראייה מסוימת, אישיית
er79 כתב:גם פיק מצייץ על זיזיץ. אם כולם מדברים על זה זה כנראה גמור. אגב, פיק גם אמר שמבחינה רפואית רייט היה כשיר והגיע להבנות עם מכבי, אבל בלאט העדיף פורוורד עם קונוטציות לעמדה 5. גם אני מופתע מאוד כי חשבתי שבלאט יעדיף קפיץ אתלטי ואמריקאי בזול. אם כבר הולכים על שחקן בסגנון הזה, לא היה עדיף לחשוב כבר מעבר לעונה הזאת ולנסות להביא את מריאנוביץ או מוסקלה? לא ברור לי.
er79 כתב:גם פיק מצייץ על זיזיץ. אם כולם מדברים על זה זה כנראה גמור. אגב, פיק גם אמר שמבחינה רפואית רייט היה כשיר והגיע להבנות עם מכבי, אבל בלאט העדיף פורוורד עם קונוטציות לעמדה 5. גם אני מופתע מאוד כי חשבתי שבלאט יעדיף קפיץ אתלטי ואמריקאי בזול. אם כבר הולכים על שחקן בסגנון הזה, לא היה עדיף לחשוב כבר מעבר לעונה הזאת ולנסות להביא את מריאנוביץ או מוסקלה? לא ברור לי.
felix_r כתב:כרמל, את להוטה מדי בכעסך.
אונס זה דבר נורא ואיום. אין ויכוח. נקודה.
מה ששחף מנסה להגיד לך, שיש הרבה מאוד מקרים של האשמות כוזבות באונס מסיבות כאלה או אחרות, ובמקרים כאלה קשה מאוד להוכיח שלא היה אונס.
אני אתן לך דוגמא מההיסטוריה, שלא קשורה לימינו. בזמנו, בארה"ב כשההורים היו תופסים את הבת שלהם מקיימת יחסי מין עם שחור, הם היו מכריחים אותה לתת עדות כאילו נאנסה, ואז היו עושים לכושי הזה משפט לינץ' וטולים אותו.
felix_r כתב:er79 כתב:גם פיק מצייץ על זיזיץ. אם כולם מדברים על זה זה כנראה גמור. אגב, פיק גם אמר שמבחינה רפואית רייט היה כשיר והגיע להבנות עם מכבי, אבל בלאט העדיף פורוורד עם קונוטציות לעמדה 5. גם אני מופתע מאוד כי חשבתי שבלאט יעדיף קפיץ אתלטי ואמריקאי בזול. אם כבר הולכים על שחקן בסגנון הזה, לא היה עדיף לחשוב כבר מעבר לעונה הזאת ולנסות להביא את מריאנוביץ או מוסקלה? לא ברור לי.
העדיף פורוורד עם קונוטציות לעמדה 5 ?
ז'יז'יץ בחיים לא היה פורווארד. הוא תמיד שיחק סנטר.
שחף כתב:felix_r כתב:er79 כתב:גם פיק מצייץ על זיזיץ. אם כולם מדברים על זה זה כנראה גמור. אגב, פיק גם אמר שמבחינה רפואית רייט היה כשיר והגיע להבנות עם מכבי, אבל בלאט העדיף פורוורד עם קונוטציות לעמדה 5. גם אני מופתע מאוד כי חשבתי שבלאט יעדיף קפיץ אתלטי ואמריקאי בזול. אם כבר הולכים על שחקן בסגנון הזה, לא היה עדיף לחשוב כבר מעבר לעונה הזאת ולנסות להביא את מריאנוביץ או מוסקלה? לא ברור לי.
הוא לא שיחק עם סופו באולימפיאקוס? את סופו אי אפשר להגדיר 4 לדעתי...
שחף כתב:felix_r כתב:er79 כתב:גם פיק מצייץ על זיזיץ. אם כולם מדברים על זה זה כנראה גמור. אגב, פיק גם אמר שמבחינה רפואית רייט היה כשיר והגיע להבנות עם מכבי, אבל בלאט העדיף פורוורד עם קונוטציות לעמדה 5. גם אני מופתע מאוד כי חשבתי שבלאט יעדיף קפיץ אתלטי ואמריקאי בזול. אם כבר הולכים על שחקן בסגנון הזה, לא היה עדיף לחשוב כבר מעבר לעונה הזאת ולנסות להביא את מריאנוביץ או מוסקלה? לא ברור לי.
הוא לא שיחק עם סופו באולימפיאקוס? את סופו אי אפשר להגדיר 4 לדעתי...
שחף כתב:אני זוכר אותו משחק עם סופו בחמישיה
felix_r כתב:כרמל, את להוטה מדי בכעסך.
אונס זה דבר נורא ואיום. אין ויכוח. נקודה.
מה ששחף מנסה להגיד לך, שיש הרבה מאוד מקרים של האשמות כוזבות באונס מסיבות כאלה או אחרות, ובמקרים כאלה קשה מאוד להוכיח שלא היה אונס.
אני אתן לך דוגמא מההיסטוריה, שלא קשורה לימינו. בזמנו, בארה"ב כשההורים היו תופסים את הבת שלהם מקיימת יחסי מין עם שחור, הם היו מכריחים אותה לתת עדות כאילו נאנסה, ואז היו עושים לכושי הזה משפט לינץ' וטולים אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר ו־27 אורחים