ankram כתב:roy1000 כתב:אמרתי את זה כבר 200 פעם השנה, אבל איזה שחקן נפלא ג'וש דאנקן. תענוג.
לא בשביל להרגיז , אבל מתי בפעם האחרונה אמרת על שחקן מכבי שהוא נפלא?
את אינגלס הוא מחבב למדי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:roy1000 כתב:אמרתי את זה כבר 200 פעם השנה, אבל איזה שחקן נפלא ג'וש דאנקן. תענוג.
roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:אמרתי את זה כבר 200 פעם השנה, אבל איזה שחקן נפלא ג'וש דאנקן. תענוג.
חוץ מסופו לכמה דקות שהוא משחק, איזה שחקן יש למכבי שכיף לראות? הכי קרוב זה יוגב.
jol9 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:אמרתי את זה כבר 200 פעם השנה, אבל איזה שחקן נפלא ג'וש דאנקן. תענוג.
לא יודע לגבי שחקן ספציפי, אבל הקבוצה כשהיא משחקת טוב, היא מאוד מהנה לצפייה. הגנה טובה ומתואמת, משחק ריצה לא רע, קלעים מעולים...
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:אמרתי את זה כבר 200 פעם השנה, אבל איזה שחקן נפלא ג'וש דאנקן. תענוג.
לא יודע לגבי שחקן ספציפי, אבל הקבוצה כשהיא משחקת טוב, היא מאוד מהנה לצפייה. הגנה טובה ומתואמת, משחק ריצה לא רע, קלעים מעולים...
אני דווקא מסכים עם רוי.
אני לא נהנה מהקבוצה. גם כשהיא מנצחת, זה תמיד הולך בכוח ובמאמץ רב, לא במשחק קליל ומהנה.
jol9 כתב:הכל יחסי. מכבי באמת לא קבוצה מבריקה, אבל היא סוס עבודה, וסוס עבודה שנראה מרוכז ויודע מה הוא רוצה מעצמו.
בכל מקרה, מגדל העונה היא באמת קבוצה טובה ויש בה שחקנים טובים, אבל זה לא אומר שמכבי לא, כי אחרי שהעניינים קצת התאפסו, רואים שם
חיבור מצויין בין השחקנים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:הכל יחסי. מכבי באמת לא קבוצה מבריקה, אבל היא סוס עבודה, וסוס עבודה שנראה מרוכז ויודע מה הוא רוצה מעצמו.
בכל מקרה, מגדל העונה היא באמת קבוצה טובה ויש בה שחקנים טובים, אבל זה לא אומר שמכבי לא, כי אחרי שהעניינים קצת התאפסו, רואים שם
חיבור מצויין בין השחקנים.
מכבי נותנת במשחקים האחרונים תצוגות קבוצתיות טובות (בעיקר בהגנה), אבל אין שחקן ספציפי שכיף לראות אותו משחק. אין איזה שחקן שמרשים אותך באופן קבוע עם טכניקה או הגנה אישית מיוחדת או משהו דומה. כמו שאמרת - זו מכונה בלאטית שהפכה די משומנת בזמן האחרון, אבל במכונה הזו אין בורג נוצץ, לטוב ולרע.
ג'וש דאנקן, למרות הקבוצה שבה הוא משחק, הוא שחקן שכיף לראות. לא בגלל שהוא איזה אמרה סטודומאייר שדופק דאנקים לאנשים בראש, אלא בגלל שהוא שחקן שפיתח טכניקה מדהימה. הוא יודע לקלוע מכל טווח, יש לו משחק פוסט מאוד יפה, הוא יודע לשחק גם עם הפנים לסל ואפילו להוביל כדור, והוא גם מוסר לא רע. חוץ מזה שהוא עושה לפעמים עבירות שלא קשורות למשחק, הוא בדיוק מסוג השחקנים שאני מוכן לפתוח טלוויזיה בשבילם, גם אם הם משחקים בקבוצה יריבה. אמנם אין לו אתלטיות או כוח ברמה של NBA, אבל זה שחקן שכיף לראות אותו משחק.
במכבי אין שחקן כזה.
jol9 כתב:בעיניי ג'וש דאנקן הוא לא שחקן שיותר כיף לראות מאשר סמית'. בערך אותו סוג של שחקן עם הבדלים מסויימים בגובה.
MTA2311 כתב:ג'וש דאנקן כרגע הוא שחקן יורוקאפ. כל מה שהוא עושה העונה, זה מול קבוצות שמכבי הייתה נותנת להם 30 בראש עוד באימון הקליעות לפני המשחק.
אני רציתי אותו עוד שנה שעברה, אבל ממש לא צריך להיסחף.
מכבי עדיין קבוצה הרבה יותר טובה, גם מבחינת השחקנים הבודדים.
MTA2311 כתב:נציג אולטראס ירושלים יקר,
מכבי כרגע אחת מהקבוצות הכי טובות ביורוליג, עם מאזן מצויין, שרק לפני שבועיים כמעט ניצחה את אלופת היורוליג הנכנסת בחוץ.
שחקן היורוקאפ הזה- לא במרכאות, כי הוא עובדתית משחק ביורוקאפ כבר שנתיים, בקושי יכול לצחצח את הנעליים של טיוס, כל עוד הוא לא שיחק משחק יורוליג אחד.
ההשוואה בין פורוורד כמו דאנקן, ל2-3 כמו אינגלז מעידה על הבנה גדולה מאוד בכדורסל.
שבוע שעבר מכבי לקחה גביע, איפה הייתה הקבוצה שאולי יותר טובה ממנה?
אין פה שום שחצנות, מכבי קבוצה יותר טובה מכל מה שהפועל ירושלים פגשה העונה ביורוקאפ.
וכן, למכבי יש שחקנים הרבה יותר טובים, בכל עמדה. המאזן לא משקר.
MTA2311 כתב:אם תמצא ציטוט שלי אומר שמכבי תנצח את ירושלים ב30 הפרש אני מבטיח להצטרף אליך ואל שמואל ביציע של הפועל עוד שבוע.
חסרים שחקנים שהצטיינו ביורוקאפ ונכשלו ביורוליג? טיוס הוא שחקן מצויין, שמוכיח השנה שהוא שווה 20 דקות בכל קבוצת יורוליג. דאנקן עוד לא שם.
אתה בוחר לתת חשיבות גדולה יותר לטבלת הליגה? אז אני לא. היורוליג זאת המסגרת החשובה, ושם מכבי מצויינת. לגבי המשחק מול ירושלים, למרות שהיינו בתקופה הכי גרועה מזה כמה שנים, ולמרות ששיחקנו בלי סופו וגיימס, הם עדיין היו צריכים אסיסט מהשופט בשביל לנצח בקושי.
MTA2311 כתב:כל מה שהוא עושה העונה, זה מול קבוצות שמכבי הייתה נותנת להם 30 בראש עוד באימון הקליעות לפני המשחק.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כל מה שהוא עושה העונה, זה מול קבוצות שמכבי הייתה נותנת להם 30 בראש עוד באימון הקליעות לפני המשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־24 אורחים