מכביסט29 כתב:קודי כתב:itai7 כתב:לא מבין למה בלאט נתן לרייס להוציא את הכדור?, השחקן הכי קטן מול ה8 מטר שלהם, גאון
והשחקן הכי טיפש בקבוצה.
אל תגנוב את התואר מהיקמן, אני מבקש..
יש ביניהם תחרות רצינית על התואר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט29 כתב:קודי כתב:itai7 כתב:לא מבין למה בלאט נתן לרייס להוציא את הכדור?, השחקן הכי קטן מול ה8 מטר שלהם, גאון
והשחקן הכי טיפש בקבוצה.
אל תגנוב את התואר מהיקמן, אני מבקש..
rc4991 כתב:jol9 כתב:בואו לא ניסחף...נכון,המשחק הזה נראה כמו מלפני חודשיים, אבל בכל זאת, אי אפשר לבטל את כל מה שמכבי עשתה בחודשיים האחרונים.
באיירן קבוצה טובה, שגם מתאימה היטב להציק למכבי (בדיוק כמו שמכבי בנוייה היטב בשביל להציק לריאל) וגם מאומנת טוב. מכבי עשתה
כמה טעויות, ומשום ברחה מהרכב הפורוורדים שבו מניעים כדור ומגיעים לזריקות טובות, לאופנים של היקמן שגם כשהוא מוסר הוא תוקע
שחקן אחר לעשות אופן.
בסופו של דבר יש גם ימים כאלה (וצריך לזכור ששיחקנו בלי גבוהים היום), וטוב שמכבי ניצחה.
שיחקנו רע גם עם סופו וטיוס
להפך,נראה לי שהדקות הטובות יותר שלנו היו בהרכב הסופר נמוך
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בואו לא ניסחף...נכון,המשחק הזה נראה כמו מלפני חודשיים, אבל בכל זאת, אי אפשר לבטל את כל מה שמכבי עשתה בחודשיים האחרונים.
באיירן קבוצה טובה, שגם מתאימה היטב להציק למכבי (בדיוק כמו שמכבי בנוייה היטב בשביל להציק לריאל) וגם מאומנת טוב. מכבי עשתה
כמה טעויות, ומשום ברחה מהרכב הפורוורדים שבו מניעים כדור ומגיעים לזריקות טובות, לאופנים של היקמן שגם כשהוא מוסר הוא תוקע
שחקן אחר לעשות אופן.
בסופו של דבר יש גם ימים כאלה (וצריך לזכור ששיחקנו בלי גבוהים היום), וטוב שמכבי ניצחה.
''גם משחקים כאלה צריך לדעת לנצח'' מעולם לא שמע כל כך מתאים כמו היום
מכביסט29 כתב:סהר לרייס: קח אותו קח אותו קח אותו!!!
לקח אותו וקיבל גג. שני דבילים.
חנו'ש כתב:מכבי סיימה עם 16 איבודים לעומת 11 אס'.... קלאסי....![]()
אגב, להיקמן מבחינה סטט' היה משחק מצוין - 14 נק', 7 ריב', 4 אס' ו-23 נקודות מדד.
חבל רק שכולנו ראינו את המשחק ולא את טבלת הסטט'....
er79 כתב:מכבי לא ניצחה, באיירן הפסידה. משחק דוחה, כמעט הזמנתי שחל. הרבה אשמה על בלאט, שבזמן האחרון באופן לא ברור מייבש את אוחיון. צריך להיות אדיוט כדי לתת לשלמיאל ושלמייזל להחזיק בכדור בדקות המאניטיים. מצטער אני לא מסוגל יותר לצפות ברייס והיקמן, משחק דוחה וחסר אחריות שלהם. עכשיו גם טיוס מצטרף למצבת הפצועים. מקווה שזה לא חמור. לאנדסברג וסמית הם אנשי המשחק שלי. הצילו את מכבי בחצי השני.
מקאדו 3 כתב:אוף , צמד הטיפשים האלה יכול לשגע פילים ... כל פעם שאחד מהם עם הכדור יש הרגשה שהוא הולך לאבד כדור או ללכת עם הראש בקיר , אכן 2 טישים ויותר טיפש מי שהביא אותם , ועוד יותר טיפש מי שנותן להם לשחק ביחד ועוד בדקות האחרונות , כאוהד מכבי זה פשוט מייסר ...
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:אוף , צמד הטיפשים האלה יכול לשגע פילים ... כל פעם שאחד מהם עם הכדור יש הרגשה שהוא הולך לאבד כדור או ללכת עם הראש בקיר , אכן 2 טישים ויותר טיפש מי שהביא אותם , ועוד יותר טיפש מי שנותן להם לשחק ביחד ועוד בדקות האחרונות , כאוהד מכבי זה פשוט מייסר ...
היקמן ורייס הם מכונות איבודי כדור די משומנות, אבל היום דווקא יוגב הצטרף אליהם. אני חושב שאנשים פה קצת מגזימים בשנאה להיקמן. הוא די עושה מה שהוא אמור לעשות (שזה נקודות). לא ברור לי למה מצפים ממנו?
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:אוף , צמד הטיפשים האלה יכול לשגע פילים ... כל פעם שאחד מהם עם הכדור יש הרגשה שהוא הולך לאבד כדור או ללכת עם הראש בקיר , אכן 2 טישים ויותר טיפש מי שהביא אותם , ועוד יותר טיפש מי שנותן להם לשחק ביחד ועוד בדקות האחרונות , כאוהד מכבי זה פשוט מייסר ...
היקמן ורייס הם מכונות איבודי כדור די משומנות, אבל היום דווקא יוגב הצטרף אליהם. אני חושב שאנשים פה קצת מגזימים בשנאה להיקמן. הוא די עושה מה שהוא אמור לעשות (שזה נקודות). לא ברור לי למה מצפים ממנו?
MTA2311 כתב:מותר למכבי גם להיראות פחות טוב אחרי תקופה ארוכה של יכולת טובה.
מכבי צריכה לסיים את הבית הזה במקום השלישי, ומשם הכל פתוח.
er79 כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:אוף , צמד הטיפשים האלה יכול לשגע פילים ... כל פעם שאחד מהם עם הכדור יש הרגשה שהוא הולך לאבד כדור או ללכת עם הראש בקיר , אכן 2 טישים ויותר טיפש מי שהביא אותם , ועוד יותר טיפש מי שנותן להם לשחק ביחד ועוד בדקות האחרונות , כאוהד מכבי זה פשוט מייסר ...
שלא ירכז
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים