המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא מסכים, וגם הסטטיסטיקה לא ממש. אני מראה לך נתונים של זריקות מהשדה פר דקה. אני גם מתעלם כאן מזריקות העונשין,
שמבחינתי, חלק לא קטן מהן זה גם סוג של זריקה או הליכה לסל, ואצל היקמן וסופו הן היו מעלות עוד יותר את המספרים.
0.31 היקמן
0.32 בלו
0.39 סופו
0.29 לאנדסברג
כמו שאתה רואה זה בכלל לא מסתדר עם מה שאתה אומר. חוץ מזה שלאנדסברג גם כמעט ולא מחזיק בכדור - הוא זורק לסל או מוסר.
הוא ממש לא השחקן ש"מקפיא" את שאר השחקנים. פשוט הוא טוב בדבר אחד מסויים, ולכן עדיף מבחינתנו שיתרכז בזה ולא בדברים אחרים
בהם הוא פחות טוב.
המספרים קצת מטעים, כי אם מורידים משחקים שבהם הוא שיחק פחות מ- 10 דקות, אז אתה מקבל מספרים דומים לבלו והיקמן. אז בדיוק כמו שאמרתי - לנדסברג הוא גרסת הגארד של בלו, בייחוד בלו של לפני עשור. גם בלו לא מחזיק בכדור הרבה וגם הוא לוקח הרבה מאוד זריקות למשחק.
אני לא מבין למה ההשוואה להיקמן - כמו שאמרתי - הם שחקנים שונים בתכלית. אז כן, הוא טוב בדבר אחד - לצבור נקודות. שחקני כאלה בדרך כלל לא הופכים לשחקנים של 30 דקות לשמחק במכבי. ראה בלו לאורך רוב הקריירה שלו.
rc4991 כתב:בלו לדעתי לפחות לא צריך לקבל הרבה דקות בגלל שהוא חד גוני בהתקפה האישית (וגם בהגנה ובריבאונד הוא רע הרבה פעמים אם כי הוא השתפר)
לאנדסברג לעומתו הוא סקורר נהדר-גבוה ואתלט עם חדירה נהדרת וקליעה טובה מבחוץ והשנה גם הולך חזק לריבאונד
felix_r כתב:* SLASHER לא SALSHER
roy1000 כתב:felix_r כתב:* SLASHER לא SALSHER
נו באמת. אני ידוע בהחלפת אותיות. זה קורה בערך בכל הודעה שניה שלי.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:* SLASHER לא SALSHER
נו באמת. אני ידוע בהחלפת אותיות. זה קורה בערך בכל הודעה שניה שלי.
לא אמרתי שאתה לא יודע.
רק תיקנתי כדי שיהיה מובן לכולם
roy1000 כתב:אני חושב שהמשחק אתמול שם קצת בפרופורציות של הפוטנציאל של לנדסברג. הוא לא באמת שייך לרמות הגבוהות של אירופה וכשהוא נתקל בשומר שעדיף עליו, הוא גורם יותר נזק מתועלת. לנדסברג לנצח יהיה שחקן שעולה מהספסל בשביל לתת קצת נקודות ולחזור.
בלי קשר, אני חושב שבלאט מגזים ביחס אליו. אי אפשר לגמור שחקן על כל טעות. אינ מקווה שבלאט לא גמר ללנדסברג את הביטחון אתמול כי מכבי צריכה אותו, לפחות לליגה.
שחף כתב:הקפאה? הוא דווקא שיחק לא מעט במשחקים האחרונים בגלל הפציעות. לאיש אין מה למכור ברמות האלה.
לא שהיקמן ורייס זה מאור הגולה, אבל לאנדסברג כנראה גם לא.
roy1000 כתב:שחף כתב:הקפאה? הוא דווקא שיחק לא מעט במשחקים האחרונים בגלל הפציעות. לאיש אין מה למכור ברמות האלה.
לא שהיקמן ורייס זה מאור הגולה, אבל לאנדסברג כנראה גם לא.
הוא לא שייך לרמות האלה, לא מבחינת הכדרור, לא מביחנת ההגנה וכמובן שלא מבחינת המסירה. הוא ממש לא שחקן העתיד של מכבי.
שחף כתב:פארגו באותו גיל פירפר את ההגנות של ברצלונה וריאל מדריד. זה לא פונקציה של גיל כל כך ובדרך כלל זה יותר רלוונטי לגבוהים שמבשילים יותר מאוחר(כמו טומיץ' נניח).
rc4991 כתב:צחקתם עליו אחרי משחק רע מול צסק"א אבל בינתיים הוא ממשיך להוכיח שהוא סקורר גדול
המשחק הערב נתן לו הרבה ביטחון והוא קיבל סוף סוף הרבה דקות ואני מקווה שזה יהפוך למשהו קבוע
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv ו־37 אורחים