MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ברק בדש גבר נאה מאוד.
אל יווני ממש
ככה?
אני חש מעט סרקזם בהודעה הזאת, כאילו סופו לא באמת מושלם מכל בחינה אפשרית.
תיזהר.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ברק בדש גבר נאה מאוד.
אל יווני ממש
ככה?
אני חש מעט סרקזם בהודעה הזאת, כאילו סופו לא באמת מושלם מכל בחינה אפשרית.
תיזהר.
MTA2311 כתב:כנראה שהיה צריך להיגמר 10-0 היום
or163 כתב:בכורה אדירה לדאבור בגראסהופרס, נכנס כמחליף עם פתיחת המחצית השנייה והבקיע צמד והוסיף בישול בניצחון 5-1 על סט. גלן.
אין לי ספק שגראסהופרס היא רק תחנת מעבר עבורו בדרך לליגה גדולה יותר.
felix_r כתב:or163 כתב:בכורה אדירה לדאבור בגראסהופרס, נכנס כמחליף עם פתיחת המחצית השנייה והבקיע צמד והוסיף בישול בניצחון 5-1 על סט. גלן.
אולי הרמה שם היא לא יותר גבוהה מהליגה שלנו?
or163 כתב:felix_r כתב:or163 כתב:בכורה אדירה לדאבור בגראסהופרס, נכנס כמחליף עם פתיחת המחצית השנייה והבקיע צמד והוסיף בישול בניצחון 5-1 על סט. גלן.
מהמשחקים של באזל וציריך שראיתי, הקצב שם הרבה יותר גבוה מהליגה שלנו ובכל מקרה הרבה יותר קל להתקדם מהליגה השוויצרית לאחת הליגות הגדולות מאשר מהליגה הישראלית וגם המעמד של שחקן שמגיע בתור שחקן בכיר מקבוצה שוויצרית (ועוד אחת משתי קבוצות הפאר של שוויץ, שמתמחה בגידול שחקנים צעירים ומכירתם לליגות הבכירות) שונה מהמעמד של שחקן בכיר מקבוצה ישראלית.
בנושא אחר, ב"ש מגרילה את ראשון ברבע גמר הגביע, עדיף כבר שיגישו להם את הגביע מעכשיו. יש מצב שהם לא יפגשו בכלל קבוצה מליגת העל בגביע, עד כה הם פגשו שתי קבוצות מליגה א' ועכשיו קבוצה מתחתית הלאומית.
felix_r כתב:or163 כתב:felix_r כתב:or163 כתב:בכורה אדירה לדאבור בגראסהופרס, נכנס כמחליף עם פתיחת המחצית השנייה והבקיע צמד והוסיף בישול בניצחון 5-1 על סט. גלן.
מהמשחקים של באזל וציריך שראיתי, הקצב שם הרבה יותר גבוה מהליגה שלנו ובכל מקרה הרבה יותר קל להתקדם מהליגה השוויצרית לאחת הליגות הגדולות מאשר מהליגה הישראלית וגם המעמד של שחקן שמגיע בתור שחקן בכיר מקבוצה שוויצרית (ועוד אחת משתי קבוצות הפאר של שוויץ, שמתמחה בגידול שחקנים צעירים ומכירתם לליגות הבכירות) שונה מהמעמד של שחקן בכיר מקבוצה ישראלית.
בנושא אחר, ב"ש מגרילה את ראשון ברבע גמר הגביע, עדיף כבר שיגישו להם את הגביע מעכשיו. יש מצב שהם לא יפגשו בכלל קבוצה מליגת העל בגביע, עד כה הם פגשו שתי קבוצות מליגה א' ועכשיו קבוצה מתחתית הלאומית.
בפעם האחרונה שבאר שבע הייתה בגמר, היא הפסידה לרמת גן מלאומית
MTA2311 כתב:מקובי כתב:LIAV10 כתב:מה אתם עושים בצבא?
אני חייל בצבא הצהוב
שמואל אני זוכר אותך בן 14בהצלחה באזרחות
אם כבר חייל בצבא הצהוב- מה אתה חושב על המחאה של הקהל אתמול?
(מוזמן לענות בת'רד הכדורגל)
MTA2311 כתב:שמע, יכול להיות שהם צודקים ובאמת תפסו פה איזה אוהד שבסך הכל קילל. השאלה מבחינתי האם שווה מבחינה אסטרטגית לעשות מהלך כזה שיכול להתפרש אצל גולדהאר שאולי אנחנו קצת כפויי טובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים