המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:טוב אכלנו אותה, אולי השחקן הכי טוב שלנו, לא היו סיכויים גבוהים להוציא ניצחון, אבל הם היו קיימים, עכשיו אין לנו כלום.
יוסי22 כתב:לא הבנתי איך גלדסטון הסיק מזה שהוא לא יתאמן עד יום שישי שהוא לא ישחק באחד המשחקים הכי חשובים למכבי העונה , בספירה אחרת לגמרי מהמשחק מול ירושלים .
גם אם מכבי לא תנצח במוסקבה (והיא צריכה לנסוע כדי לנצח בדיוק כמו מול ריאל ) היא צריכה להילחם על ההפרש שיכול בהחלט להיות ההבדל בין הצלבה לפיינל פור.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:לא הבנתי איך גלדסטון הסיק מזה שהוא לא יתאמן עד יום שישי שהוא לא ישחק באחד המשחקים הכי חשובים למכבי העונה , בספירה אחרת לגמרי מהמשחק מול ירושלים .
גם אם מכבי לא תנצח במוסקבה (והיא צריכה לנסוע כדי לנצח בדיוק כמו מול ריאל ) היא צריכה להילחם על ההפרש שיכול בהחלט להיות ההבדל בין הצלבה לפיינל פור.
מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).
כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.
חוץ מזה, נוכל לראות את אינגלס מביא את הכשרונות שלו למוסקבה, וזו כבר תהיה חוויה הפני עצמה.
er79 כתב:הפציעה הזו שלו לא מוצאת חן בעיניי. הוא סוחב אותה כבר שנתיים. למה להחזיק שחקן עם בעיה כזו, ועוד להאריך לו את החוזה? האם שוב נזכה לראות אותו קורס בהצלבה? לגבי ההיעדרות מול צסק"א, אני חושב שזו החלטה סבירה של מכבי, כי בין כה וכה נפסיד, השאלה היא האם לא היה מקום לעשות את הטיפול הזה בתקופת שבוע הגביע, שלא היה משחקי יורוליג, או במהלך השבועיים ששיחקנו נגד זלגיריס ופרטיזן. מכבי יכלו לבחור בעיתויים נכונים יותר לטיפול הזה. אמנם אין לי ספק שנפסיד לצסקא, אבל ההפרש פה הוא משמעותי וסמית הוא ספק נקודות וספק כוח משמעותי לקבוצה.
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:לא הבנתי איך גלדסטון הסיק מזה שהוא לא יתאמן עד יום שישי שהוא לא ישחק באחד המשחקים הכי חשובים למכבי העונה , בספירה אחרת לגמרי מהמשחק מול ירושלים .
מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).
כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.
חוץ מזה, נוכל לראות את אינגלס מביא את הכשרונות שלו למוסקבה, וזו כבר תהיה חוויה הפני עצמה.
משחקים בשישי.
MTA2311 כתב:קשה לי להאמין שיש פה החלטה אסטרטגית של המועדון שסמית' יחמיץ את המשחק מול צסקא. ועוד בשביל שיהיה כשיר לקבוצת העל הפועל ירושלים.
כנראה שהכאבים התגברו בשבוע האחרון, וכבר לא הייתה ברירה.
rc4991 כתב:רע מאוד,מקווה שהוא יפסיק להיפצע
ואני לא מבין גם את הפסימיות לפני צסקא
נכון שהם חזקים אבל הם בהחלט עבירים,מה גם שההפרש חשוב
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:לא הבנתי איך גלדסטון הסיק מזה שהוא לא יתאמן עד יום שישי שהוא לא ישחק באחד המשחקים הכי חשובים למכבי העונה , בספירה אחרת לגמרי מהמשחק מול ירושלים .
משחקים בשישי.
שישי זה בדיוק שבוע. ברור שהוא לא ישחק. למען האמת, שבוע נראה לי זמן קצר מאוד, רוב השחקנים שעושים את הטיפול הזה נחים שבועיים לפחות.
יוסי22 כתב:אני לא רופא אבל אם באמת הטיפול מצריך שבוע היעדרות כמו שמצוין בכתבה אני בטוח שמכבי יתנו לו לשחק מול צסקא גם בלי להתאמן קודם במהלך השבוע .
גם אם הסיכויים לנצח לא גבוהים מכבי חייבים להגיע לשם כדי לנצח ובכל מקרה ההפרש הוא קריטי עם כל הכבוד לקרב הדימיוני מול גלא שמחזיקה במאזן 4-2 שלילי פלוס הפסד חוץ למכבי , בהנחה שמכבי מנצחים אותם בבית זה אומר שהם צריכים לנצח ב-7 המשחקים הנותרים 5 משחקים יותר ממכבי או במילים אחרות גם אם מכבי תנצח רק את המשחק מול גלא עד סיום שלב הטופ 16 סביר להניח שנסיים מעליהם.
roy1000 כתב:מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.
זה מאוד מעליב אותי שאתה לא עושה מה שביקשתי ממך...
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.
זה מאוד מעליב אותי שאתה לא עושה מה שביקשתי ממך...
אני יודע, אבל לא יכלתי להתאפק... ניקח את זה בקלילות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־25 אורחים