דווין סמית׳ לא ישחק נגד צסק״א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית׳ לא ישחק נגד צסק״א

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2014, 22:55

שחף כתב:אור, סמית' היה כזה קונצנזוס מבחינתך להאריך חוזה? יש מעט מאוד זרים ששיחקו במכבי 5 שנים. לבולטים ביניהם קוראים פארקר וניקולה. שניהם היו הרבה הרבה מעל הלבל של סמית' מבחינת התרומה שלהם לקבוצה, וגם מבחינת ההישגים שהקבוצה הגיעה אליהם יחד איתם. החוזה שסמית' קיבל הוא פונקציה של שימור הבינוניות במכבי של פדרמן והאהבה המוגזמת של בלאט אליו. איך יכול להיות שהשחקן היקר בקבוצה הוא כזה שלא הוביל אותה בשום פרמטר סטטיסטי בשנתיים האחרונות? סמית' בעיני הוא טל בורשטיין משודרג. הוא שומר יותר טוב וריבאונדר יותר טוב, אבל מבחינת יכולות התקפיות הם די דומים. לבורשטיין בשיאו שילמו 500K. אני אגב עדיין לא מבין את הרעיון לשמור אותו למשחק מול מגדל. ביג פאקינג דיל. ב-2007 מגדל חטפו 40 הפרש ביד אליהו ואז במשחק הקובע היינו צריכים סל ניצחון של ארנולד כדי לא להפסיד אליפות.

טל בורשטיין היה אחד השחקנים הכי פחות מוערכים במכבי כי הוא שיחק עם ניקולה ופארקר. דווין סמית' הוא לא בורשטיין משודרג, והוא בטח שלא שומר טוב מבורשטיין שהיה שומר אדיר. בורשטיין בשיאו קיבל חוזה לשלוש שנים של 750K והוא נפצע בעונה הראשונה של החוזה.

בלי קשר, דווין סמית' הוא השחקן הכי טוב של מכבי הנוכחית והוא השחקן הכי טוב שאשר לקבל ב- 800K. למה לשמור אותו למגדל? כי הקבוצה בלעדיו סופר פגיעה ולהבדיל מ- 2007, אתה נלחם מול מגדל על המקום הראשון בשבוע הבא.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2014, 22:58

למי זה מועיל? עוד אין סדרות פלייאוף, יש "סדרה" של שני משחקים. כלומר בכל מקרה אתה משחק משחק אחד בבית ואחד בחוץ
לגנוב ניצחון במוסקבה או להשיג הפרש שאפשר לעבור ביד אליהו זה בעיני יותר חשוב. חוץ מזה בלי סופו כמעט ניצחנו אותם במלחה פעם קודמת.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2014, 23:06

roy1000 כתב:בורשטיין בשיאו קיבל חוזה לשלוש שנים של 750K והוא נפצע בעונה הראשונה של החוזה.

לא שזה משנה משהו לגבי הדיון, אבל בורשטיין נפצע בדיוק במשחק האחרון של החוזה שלו.
בסוף עונת 2006 החוזה שלו היה אמור להיגמר והוא היה כפסע מלחתום באיזו קבוצה ספרדית (לא זוכרת איזו) ואז בגמר גביע האליפות מול י-ם כ-12 דקות לסוף המשחק הוא נפצע - החוזה בספרד הלך והוא נשאר במכבי בחוזה חדש ל-3 שנים. את הסכומים אני לא זוכרת, אבל מתוך ה-3 שנים הללו הוא שיחק במצטבר משהו כמו שנה וחצי, כך שהסכום בטח היה גבוה יחסית למה שתרם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2014, 23:09

שחף כתב:למי זה מועיל? עוד אין סדרות פלייאוף, יש "סדרה" של שני משחקים. כלומר בכל מקרה אתה משחק משחק אחד בבית ואחד בחוץ
לגנוב ניצחון במוסקבה או להשיג הפרש שאפשר לעבור ביד אליהו זה בעיני יותר חשוב. חוץ מזה בלי סופו כמעט ניצחנו אותם במלחה פעם קודמת.

לפחות פסיכולוגית יש איזו חשיבות לזה שהמשחק השני מבין השניים יהיה בנוקיה - כי זה יהיה בעצם משחק האליפות האמיתי.
מכיוון שהיריבה המרכזית שלנו חזקה מאוד העונה, לא הייתי לוקחת שום סיכון בנושא, כך שכן, המקום הראשון חשוב בעיניי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 17 פברואר 2014, 23:10

אם אני לא טועה ב-99' מכבי לקחה אליפות בסדרה נגד הביתיות, וגם אז ירושלים הייתה די חזקה.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2014, 23:11

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:בורשטיין בשיאו קיבל חוזה לשלוש שנים של 750K והוא נפצע בעונה הראשונה של החוזה.

לא שזה משנה משהו לגבי הדיון, אבל בורשטיין נפצע בדיוק במשחק האחרון של החוזה שלו.
בסוף עונת 2006 החוזה שלו היה אמור להיגמר והוא היה כפסע מלחתום באיזו קבוצה ספרדית (לא זוכרת איזו) ואז בגמר גביע האליפות מול י-ם כ-12 דקות לסוף המשחק הוא נפצע - החוזה בספרד הלך והוא נשאר במכבי בחוזה חדש ל-3 שנים. את הסכומים אני לא זוכרת, אבל מתוך ה-3 שנים הללו הוא שיחק במצטבר משהו כמו שנה וחצי, כך שהסכום בטח היה גבוה יחסית למה שתרם.

אני חושב שאת צודקת. אני רק זוכר שהיה לו חוזה של 750K ל- 3 שנים. אני לא בטוח אם זה היה החוזה שהיה בזמן הפציעה או אחרי. בכל מקרה, טל בורשטיין בשיאו היה שחקן נהדר ומבחינתי הוא אחד האנדר-רייטד בתולדות מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 פברואר 2014, 23:12

שחף כתב:אם אני לא טועה ב-99' מכבי לקחה אליפות בסדרה נגד הביתיות, וגם אז ירושלים הייתה די חזקה.

99' היה 99'.
מי מבטיח לך שזה מה שיקרה גם העונה??
ברור שמכבי יכולה לקחת אליפות גם מהמקום השני - אבל למה לקחת את הסיכון הזה?
עדיף שמכבי תיקח את כל היתרונות שהיא יכולה לקחת.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2014, 23:13

שחף כתב:למי זה מועיל? עוד אין סדרות פלייאוף, יש "סדרה" של שני משחקים. כלומר בכל מקרה אתה משחק משחק אחד בבית ואחד בחוץ

אני חושב שיש לזה חשיבות לא מעטה. אתה לא רוצה לשחק את המשחק המכריע במלחה כשזה בעצם המשחק האחרון באצטדיון הזה. הלחץ יהיה אדיר וברור שהשופטים ישתפו פעולה עם אליפות הסטורית במשחק האחרון באולם. עדיף בהרבה לשחק את המשחק המכריע בנוקיה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2014, 23:14

שחף כתב:אם אני לא טועה ב-99' מכבי לקחה אליפות בסדרה נגד הביתיות, וגם אז ירושלים הייתה די חזקה.

ב- 99 היה לך את עודד קטש שניצח את הסדרה ההיא. אין לך שחקן כזה היום.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 פברואר 2014, 23:18

כן, לא קיימים במכבי שחקנים שמסוגלים להתמודד עם הסטארים מירושלים.

פשוט מביך
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2014, 23:22

שחף כתב:אור, סמית' היה כזה קונצנזוס מבחינתך להאריך חוזה? יש מעט מאוד זרים ששיחקו במכבי 5 שנים. לבולטים ביניהם קוראים פארקר וניקולה. שניהם היו הרבה הרבה מעל הלבל של סמית' מבחינת התרומה שלהם לקבוצה, וגם מבחינת ההישגים שהקבוצה הגיעה אליהם יחד איתם. החוזה שסמית' קיבל הוא פונקציה של שימור הבינוניות במכבי של פדרמן והאהבה המוגזמת של בלאט אליו. איך יכול להיות שהשחקן היקר בקבוצה הוא כזה שלא הוביל אותה בשום פרמטר סטטיסטי בשנתיים האחרונות? סמית' בעיני הוא טל בורשטיין משודרג. הוא שומר יותר טוב וריבאונדר יותר טוב, אבל מבחינת יכולות התקפיות הם די דומים. לבורשטיין בשיאו שילמו 500K. אני אגב עדיין לא מבין את הרעיון לשמור אותו למשחק מול מגדל. ביג פאקינג דיל. ב-2007 מגדל חטפו 40 הפרש ביד אליהו ואז במשחק הקובע היינו צריכים סל ניצחון של ארנולד כדי לא להפסיד אליפות.

אני לא מסכים איתך.
סמית הוא לא שחקן בינוני. הוא לא סקורר מטורף, אבל הוא משפיע על המשחק בהרבה מאוד רבדים, ובלעדיו הקבוצה נראית הרבה פחות טוב.
חוץ מזה, כמה הוא כבר מרוויח? 800 אלף לעונה? לדעתי הרוויח כל שקל בחוזה הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2014, 00:24

זה לא משנה מה היו ניקולה ופארקר. כאילו שמכבי בכלל יכולה לשמור על שחקן אחד באמת טוב שבטעות מגיע אליה לא 5 עונות אלא 2 עונות...

נכון להיום סמית' הוא שחקן מצויין בשביל מכבי, והיא לא תוכל למצוא לו תחליף בקלות. השכר שלו הוא אפילו נמוך ממה שהיה יכול לקבל במקום אחר, ואין ספק שהוא
שווה 800K.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 פברואר 2014, 00:41

נראה לי ברור לגמרי שסמית מוותר על כסף בשביל לשחק בבמה שמכבי נותנת לו , הוא יקבל יותר ממיליון דולר במקום אחר בלי למצמץ.
יוסי22

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים