המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:עכשיו גם טיוס בספק
roy1000 כתב:itai7 כתב:עכשיו גם טיוס בספק
לא ברור לי אם זה תרגיל של מכבי כמו עם סופו לפני קובאן או שזה אמיתי. נראה מחיר. לדעתי הוא יישחק.
יוסי22 כתב:ביום שישי...
בכל מקרה זה נראה כמו התבוסה הראשונה של מכבי ביורוליג , מכבי פשוט מוותרת על המשחק הזה וחבל .
גם הראיון של בלאט שאומר שבחרו בכוונה את התאריך הזה לטיפול בסמית הא תבוסתני ומסביר בדיוק למה הוא אף לא יהיה פיני גרשון .
יוסי22 כתב:אני לא חושב שבלאט קוסם ואף פעם לא חשבתי שמכבי הולכת לקבל בראש כולל במשחק מול מדריד בחוץ , הפעם זה שונה .
הפעם בלאט אומר למעשה שהוא בחר את המשחק הזה כמשחק שאפשר לווותר עליו וזה חבל , הייתי מעדיף להילחם על המקום הראשון/שני ולהישאר בלי כלום מאשר להילחם על המקום השלישי/רביעי .
הייתי מוותר על סמית בשבוע שעבר לצורך הענין או בכל שבוע שאין בו מפגש ישיר על המקום הראשון/שני בבית.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:אני לא חושב שבלאט קוסם ואף פעם לא חשבתי שמכבי הולכת לקבל בראש כולל במשחק מול מדריד בחוץ , הפעם זה שונה .
הפעם בלאט אומר למעשה שהוא בחר את המשחק הזה כמשחק שאפשר לווותר עליו וזה חבל , הייתי מעדיף להילחם על המקום הראשון/שני ולהישאר בלי כלום מאשר להילחם על המקום השלישי/רביעי .
הייתי מוותר על סמית בשבוע שעבר לצורך הענין או בכל שבוע שאין בו מפגש ישיר על המקום הראשון/שני בבית.
אבל מה שאתה רוצה זה לא מה שמנהלי הקבוצה רוצים. בעבור ההנהלה, מה שהכי חשוב כרגע זה לסגור את סיפור ההצלבה ובשביל לסגור את סיפור ההצלבה צריך לנצח את גלא בשבוע הבא בנוקיה.
בשביל ההנהלה, מקום 1-2 הם הדובדבן שבדובדבן שבקצפת. ובכל מקרה, גם אם כולם בריאים, להשיג את מקומות 1-2 ולסיים לפני ריאל וצסק"א זה מאוד מאוד קשה עד קלוש.
roy1000 כתב:יאללה. אני ממש סקרן לראות מה בלאט יעשה היום. אני מניח שנראה לחץ על כל המגרש ושמירות כפולות בכל פעם שהכדור נכנס פנימה. אינ חושב שדוורא הסמול בול נותן למכבי סיכוי יותר טוב מאשר משחק "רגיל" עם טיוס וסופו.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:יאללה. אני ממש סקרן לראות מה בלאט יעשה היום. אני מניח שנראה לחץ על כל המגרש ושמירות כפולות בכל פעם שהכדור נכנס פנימה. אינ חושב שדוורא הסמול בול נותן למכבי סיכוי יותר טוב מאשר משחק "רגיל" עם טיוס וסופו.
יש גבול כמה הגימיק הזה של הסמול בול יכול לעבוד. אולי בהתחלה צסק"א תתבלבל, אבל אני לא רואה את זה מחזיק לאורך זמן. אני גם בטוח שהם יגיעו מוכנים לסוג כזה של משחק. מסינה ודן שמיר לא פראיירים בכלל ומכירים את כל הגימיקים האלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־7 אורחים