המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:למכבי יש רק דרך אחת להיות במשחק הזה , שסופו יקום על הצד הנכון וישחק כמו במדריד כי כשהוא טוב הוא שואב אחריו את כל הקבוצה גם אם הכלים מאוד מאוד חסרים .
הוא גם נותן את האופציה ללכת אליו כל התקפה וככה גם אם הכלים מוגבלים שחקנים מוצאים את עצמם חופשיים לגמרי .
roy1000 כתב:יאללה. אני ממש סקרן לראות מה בלאט יעשה היום. אני מניח שנראה לחץ על כל המגרש ושמירות כפולות בכל פעם שהכדור נכנס פנימה. אינ חושב שדוורא הסמול בול נותן למכבי סיכוי יותר טוב מאשר משחק "רגיל" עם טיוס וסופו.
er79 כתב:roy1000 כתב:יאללה. אני ממש סקרן לראות מה בלאט יעשה היום. אני מניח שנראה לחץ על כל המגרש ושמירות כפולות בכל פעם שהכדור נכנס פנימה. אינ חושב שדוורא הסמול בול נותן למכבי סיכוי יותר טוב מאשר משחק "רגיל" עם טיוס וסופו.
הסמול בול הזה אולי שווה משהו עם סמית, לא רואה עד כמה הוא מועיל עם אינגלס, פניני ולנדסברג
rc4991 כתב:נראה לכם שלאנדסברג יקבל דקות משמעותיות הערב?
אם כן,איך נראה לכם הוא יתפקד?
LIAV10 כתב:האמת? מעצבן אותי מאוד הויתור על שחקנים במשחק כל כך חשוב שציפינו לו המון זמן בשביל ״לשמור״ עליהם למשחק קל ביום שני.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:האמת? מעצבן אותי מאוד הויתור על שחקנים במשחק כל כך חשוב שציפינו לו המון זמן בשביל ״לשמור״ עליהם למשחק קל ביום שני.
צריכים אותם בשביל גלא ולא בשביל ירושלים
rc4991 כתב:נראה לכם שלאנדסברג יקבל דקות משמעותיות הערב?
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:האמת? מעצבן אותי מאוד הויתור על שחקנים במשחק כל כך חשוב שציפינו לו המון זמן בשביל ״לשמור״ עליהם למשחק קל ביום שני.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:נראה לכם שלאנדסברג יקבל דקות משמעותיות הערב?
הוא חייב לקבל דקות במקום אינגלס. מכבי תצטרך את ההתקפה שלו.
LIAV10 כתב:איזה התקפה? הוא חור שחור שלא מוסר ורק זורק זריקות רעות
yzafrir כתב:הנסיבות גרמו למכבי לוותר על המשחק הזה , אבל בכל זאת צריך לנסות לצאת עם תוצאה טובה .
אני פחות מודאג מווימס כי כשהכדור אצלו זה בא על חשבון המשחק הקבוצתי שלהם , אני יותר מודאג מהקוו הקדמי שלהם שהוא גם איכותי וגם נמצא בכושר טוב לעומת הקוו הקדמי שלנו...
בשביל להוציא תוצאה טובה צריך לרוץ לרוץ ולרוץ בכל הזדמנות ולקלוע טוב מבחוץ . בהגנה צריך ללחוץ על הגארדים ולמנוע הכנסת כדורים פנימה...
בקיצור משימה כמעט בלתי אפשרית...
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:האמת? מעצבן אותי מאוד הויתור על שחקנים במשחק כל כך חשוב שציפינו לו המון זמן בשביל ״לשמור״ עליהם למשחק קל ביום שני.
והטורקים יותר מאיימים מצסק״א?
פשוט ויתרו על המשחק, ממש מכביסטים.
מזל שב77 לא שמרו את ברודי למשחק ליגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־5 אורחים