המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:גם שאראס לא היה שומר גדול, אבל היה מושלם לסיטואציה ולקבוצה ההיא של מכבי.
בעיניי, לארויו יש איכויות התקפיות שככל הנראה מכבי לא תמצא בחבילה אחת אצל שחקן אחר. לענייני הגנה יש גם התאמות ואני מאמין שלא על ארויו תקום או תיפול ההגנה שדיוויד ינסה להנחיל בקבוצה העונה.
קובי כתב:ארויו בהחלט יודע לייצר נקודות וקלעי חוץ לא רע.
yzafrir כתב:מה לגבי גוראן דרגיץ' ? הבנתי שיש לקבוצה שלו אופציה שמין הסתם הופכה להיות לא רלוונטית ברגע שהשביתה התחילה . הוא נראה טוב בנבחרת שלו בזמן האחרון...
yzafrir כתב:מה לגבי גוראן דרגיץ' ? הבנתי שיש לקבוצה שלו אופציה שמין הסתם הופכה להיות לא רלוונטית ברגע שהשביתה התחילה . הוא נראה טוב בנבחרת שלו בזמן האחרון...
yarinsaky כתב:yzafrir כתב:מה לגבי גוראן דרגיץ' ? הבנתי שיש לקבוצה שלו אופציה שמין הסתם הופכה להיות לא רלוונטית ברגע שהשביתה התחילה . הוא נראה טוב בנבחרת שלו בזמן האחרון...
היו שמועות שקבוצה בטורקיה ולובליאנה רוצות אותו, בינתיים כלום.
אני בכל אופן מחיזק מבלינלי יותר, יותר יתאים באופי לדעתי.
asafb96 כתב:קובי כתב:ארויו בהחלט יודע לייצר נקודות וקלעי חוץ לא רע.
הוא קלעי חוץ די בינוני. זה נכון שהוא יודע לייצר נקודות, אבל זה בעיקר לאחרים. הוא אפקטיבי שהכדור אצלו ביד והוא מנהל את המשחק, וליד פאפאס ופארמר אני לא רואה אותו מקבל מספיק כדורים בשביל ליהיות יעיל מספיק, בטח בשביל השכר שהוא כנראה ידרוש
מכבי צריכה שחקן שיכול ליהיות אפקטיבי גם בלי הכדור כקלעי חוץ אפקטיבי וכחודר טוב שצריך, ועדיף שגם יוכל לעזור בניהול המשחק במקרה של סיום מוקדם של השביתה
asafb96 כתב:לא הבנתי, הוא חופשי או לא?? ניצלו את האופציה שלו?
דרגיץ' זה שחקן שאני מאוד מאוד מחזיק ממנו. רכז מצוין שיכול לשחק גם 2. צעיר (בגיל של פארגו בערך), שחקן מאוד שלם ומגוון
קובי כתב:asafb96 כתב:קובי כתב:ארויו בהחלט יודע לייצר נקודות וקלעי חוץ לא רע.
הוא קלעי חוץ די בינוני. זה נכון שהוא יודע לייצר נקודות, אבל זה בעיקר לאחרים. הוא אפקטיבי שהכדור אצלו ביד והוא מנהל את המשחק, וליד פאפאס ופארמר אני לא רואה אותו מקבל מספיק כדורים בשביל ליהיות יעיל מספיק, בטח בשביל השכר שהוא כנראה ידרוש
מכבי צריכה שחקן שיכול ליהיות אפקטיבי גם בלי הכדור כקלעי חוץ אפקטיבי וכחודר טוב שצריך, ועדיף שגם יוכל לעזור בניהול המשחק במקרה של סיום מוקדם של השביתה
כשמדברים על ייצור נקודות, מדברים על ייצור נקודות עצמי. ארויו קלע בטופ16 עם מכבי לפני 2 עונות קרוב ל-16 נקודות למשחק בתוספת ל-4 בישולים לערב.
בנוגע לשכר, אינני יודע כמה הוא שווה היום ואני מניח שהמחיר שלו ירד אחרי ששבר את מחסום גיל ה-30. השאלה הגדולה היא כמה הוא בכושר נכון להיום והאם יש לו עוד 2-3 עונות טופ יורוליג בקנה בגיל 32.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־18 אורחים