בושה וחרפה. ההשפלה הגדולה ביותר בהיסטוריה של מכבי ביורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בושה וחרפה. ההשפלה הגדולה ביותר בהיסטוריה של מכבי ביורול

הודעהעל ידי er79 » 23 פברואר 2014, 12:29

דאנקן שחקן ספסל. מה זה כמו? הוא עולה מהספסל, נקודה. הנתונים של היורוקאפ לא משקפים כלום ושום דבר. אתה באמת מנסה להשוות בין הסטטיסטיקה של רייט ביורוקאפ לזו של דילייני או אפילו היקמן ביורוליג? נו, באמת. רייט עוד קומבו אפרורי ושכונתי מיני רבים, וברגע שיהיה לו את הסטטיסטיקה של היקמן בשנתיים האחרונות, ביורוליג, תתחיל לדבר איתי, וזה לא שאני תופס מהיקמן שחקן, להיפך. וכן, קיצ'ן פחות טוב מדילייני.
וכן, אתה לחלוטין מאדיר את ירושלים, וזו לא פעם ראשונה.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 12:29

טוב, הפכתם להזויים ברמות, לא רחוק היום שתעשו פה השוואות של ירושלים לקבוצות הצלבה (וזה יקרה עוד חודשיים כשההצלבה תתחיל)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 23 פברואר 2014, 12:30

יוסי22 כתב:
toja27 כתב:
יוסי22 כתב:מכבי בהרכב מלא היא קבוצת הצלבה פלוס , ירושלים (בערך ברמה של קייב ) לא עולה לטופ 16 אז קצת פרופרציות .

אני דווקא הייתי לוקח מהמשחק הזה את החשיבות של סמית בשביל אחרוני המפקפקים ואלו שתמיד מחפשים מציאות בדשא של השכן , סמית (וסופו , אבל הוא כבר יותר תלוי ביום )הוא ההבדל בין קבוצת טופ 16 לקבוצת הצלבה או הצלבה פלוס כשיש גם גבוה כמו סופו .

הבעיה של מכבי היא שהתוכניות שלה השתבשו כשג'יימס נפצע כי סופו לא בנוי לשחק כסנטר בודד מבחינת הדקות שהוא יכול למשוך באופן אפקטיבי אבל הבניה לדעתי היתה נכונה עם סופו ג'יימס וטיוס .

בשביל לדעת את החשיבות של סמית מהמשחק הזה אנחנו צריכים לראות איך המשחק היה מתפתח כשסמית משחק. כיוון שזה לא קרה, אז אי אפשר להסיק מסקנות נחרצות.
בכל אופן לא נראה לי שיש כאן מישהו שאמר שסמית לא חשוב ונראה לי שכולם מכירים בתרומה שלו לקבוצה.כן נאמר שקרה יותר מפעם אחת שסמית לא מגיע(לפחות התקפית) למשחקים גדולים.

כי כל הטופ 16 בשנה שעברה היה משחקים לא חשובים והטופ 16 השנה כנ"ל.

שנה שעברה הוא נסחט לגמרי עד ההצלבה והגיע להצלבה מול ריאל עם הלשון בחוץ כשבריאל יודעים ששיתוק שלו גומר את הסיפור , מפה ועד לא מגיע למשחקים גדולים יש הבדל גדול מה עוד שהגנתית הוא מגיע לכל משחק וקיבלנו אתמול טעימה ממשחק ההגנה של מכבי כשאינגלס ולאנדסברג משחקים במקום סמית.

לא צריך להתחכם , אתה יודע מה הכוונה במשחקים גדולים. וזאת למרות שכל המשחקים בטופ 16 אכן חשובים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 12:34

er79 כתב:דאנקן שחקן ספסל. מה זה כמו? הוא עולה מהספסל, נקודה. הנתונים של היורוקאפ לא משקפים כלום ושום דבר. אתה באמת מנסה להשוות בין הסטטיסטיקה של רייט ביורוקאפ לזו של דילייני או אפילו היקמן ביורוליג? נו, באמת. רייט עוד קומבו אפרורי ושכונתי מיני רבים, וברגע שיהיה לו את הסטטיסטיקה של היקמן בשנתיים האחרונות, ביורוליג, תתחיל לדבר איתי, וזה לא שאני תופס מהיקמן שחקן, להיפך. וכן, קיצ'ן פחות טוב מדילייני.
וכן, אתה לחלוטין מאדיר את ירושלים, וזו לא פעם ראשונה.

הנה הסטטסיטיקה של רייט מהיורוליג בעונה שעברה:
13.8 נקודות, 55% מהשדה, 33% (31 דקות)

היקמן:
13.5 נקודות, 51% ל- 2, 36% ל- 3 (28 דקות).

אז אפשר להתחיל לדבר? כנראה שאנשים שוכחים שרייט היה מועמד למכבי מספר פעמים בעעבר ולא הגיע בגלל כסף. אאני ממש לא רואה איך הוא פחות טוב מהיקמן.
אפשר לזלזל עד מחר כי הוא משחק בירושלים, אבל אי אפשר להתעלם מעובדות.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 12:38

כן רוי, ואיפה שיחק רייט?
זה כמו להגיד שהיקמן טוב מפארגו (שמשחק בצסק״א) כי הוא משלש את הסטט׳ שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 12:43

LIAV10 כתב:כן רוי, ואיפה שיחק רייט?

ואיפה היקמן שיחק לפני שהגיע למכבי? אני לא מבין? היקמן פתאום הפך לשחקן על? לרייט יש רזומה של כמה שנים לא רעות בכלל ביורוליג. הוא סקורר ברמה גבוהה. אז לא, הוא לא לנגפורד, אבל הוא לא פחות טוב מהיקמן, וגם פיני גרשון אמר את זה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 12:51

roy1000 כתב:

ואיפה היקמן שיחק לפני שהגיע למכבי? אני לא מבין? היקמן פתאום הפך לשחקן על? לרייט יש רזומה של כמה שנים לא רעות בכלל ביורוליג. הוא סקורר ברמה גבוהה. אז לא, הוא לא לנגפורד, אבל הוא לא פחות טוב מהיקמן, וגם פיני גרשון אמר את זה.

בסדר, אני לא עושה השוואות של היקמן מהליגה הפינית.
כן, היקמן הפך לשחקן על, עזוב...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 23 פברואר 2014, 13:17

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

היקמן לא שחקן על, אבל יש לו יותר ניסיון יורוליג מרייט. אם רייט כל כך טוב, מה הוא עושה בהפועל ירושלים? מה, חסרה איזו סיינה, בודיבלניק או באיירן שתיקח אותו?
er79

הודעהעל ידי התנין » 23 פברואר 2014, 13:30

אין לי ספק שירושלים טובה יותר מפרטיזן שהיא קבוצה שלא מבושלת מספיק או ז'לגיריס שהיא לחלוטין קבוצה מחורבנת כבר כמה שנים טובות (להוציא יציאה אחת טובה בעונה שעברה), שסה"כ השחקן המוביל שלה (שבאמת נותן עונה יפה) הוא גם שחקן שיצא מהליגה הישראלית. לעומת זאת באיירן היא קבוצה לא רעה בכלל. לעניות דעתי, ירושלים אמנם לא טובה יותר אך גם לא נופלת ממנה, ואם כן אז לא בפער משמעותי.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 14:20

er79 כתב:היקמן לא שחקן על, אבל יש לו יותר ניסיון יורוליג מרייט. אם רייט כל כך טוב, מה הוא עושה בהפועל ירושלים? מה, חסרה איזו סיינה, בודיבלניק או באיירן שתיקח אותו?

להיקמן יש שנתיים ביורוליג לרייט יש שלוש שנים. כדאי לבדוק לפני שמדברים. מה רייט עושה בהפועל ירושלים? לא יודע - חסרים שחקנים שמגיעים לקבוצות במקרה? מה האניקאט עוששה בנס צייונה? מה דונטה עושה בחיפה? רייט התחיל את העונה הבכסף הגדול של סמארה. הדברים לא הסתדרו שם והוא הגיע לירושלים במקריות. היה לו חוזה של 600 אלף יורו לעונה.
אני לא יודע איך מישהו שראה את רייט אפילו במשחק אחד העונה, יכול להגיד שהיקמן טוב ממנו. באמת שלא.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 23 פברואר 2014, 15:16

er79 כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

היקמן לא שחקן על, אבל יש לו יותר ניסיון יורוליג מרייט. אם רייט כל כך טוב, מה הוא עושה בהפועל ירושלים? מה, חסרה איזו סיינה, בודיבלניק או באיירן שתיקח אותו?

ומה פרקינס עשה בשיאו בחיפה? מה עשה פארגו בגליל? קאוקינאס בגליל? טרנס מוריס בירושלים? ורנאדו בירושלים? לא מבין מה זה קשור (ואיך אליהו - שחקן יורוליג לכל הדעות - התגלגל לירושלים?).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 23 פברואר 2014, 16:17

roy1000 כתב:
er79 כתב:היקמן לא שחקן על, אבל יש לו יותר ניסיון יורוליג מרייט. אם רייט כל כך טוב, מה הוא עושה בהפועל ירושלים? מה, חסרה איזו סיינה, בודיבלניק או באיירן שתיקח אותו?

להיקמן יש שנתיים ביורוליג לרייט יש שלוש שנים. כדאי לבדוק לפני שמדברים. מה רייט עושה בהפועל ירושלים? לא יודע - חסרים שחקנים שמגיעים לקבוצות במקרה? מה האניקאט עוששה בנס צייונה? מה דונטה עושה בחיפה? רייט התחיל את העונה הבכסף הגדול של סמארה. הדברים לא הסתדרו שם והוא הגיע לירושלים במקריות. היה לו חוזה של 600 אלף יורו לעונה.
אני לא יודע איך מישהו שראה את רייט אפילו במשחק אחד העונה, יכול להגיד שהיקמן טוב ממנו. באמת שלא.

ניסיון לא נמדד רק בוותק. רייס שיחק בקבוצות קיקיוניות ולא הטביע חותם. וכן, היקמן, שהוא בעיניי זוועה מהלכת בפני עצמו, שחקן טוב ממנו
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 17:08

er79 כתב:ניסיון לא נמדד רק בוותק. רייס שיחק בקבוצות קיקיוניות ולא הטביע חותם. וכן, היקמן, שהוא בעיניי זוועה מהלכת בפני עצמו, שחקן טוב ממנו

ואיזה חותם היקמן השאיר? לאן אתה חושבש שהוא יילך בשנה הבאה? לצסק"א? לריאל? לברצלונה? הוא הרי יילך לקבוצת יורוקאפ או במקסימום לנמושת יורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 23 פברואר 2014, 17:32

אם ג'ייקוב פולן משחק בברצלונה ומרדי קולינס משחק באלופת אירופה אז תאמין לי שגם על היקמן יהיו קופצים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 23 פברואר 2014, 17:35

ankram כתב:אם ג'ייקוב פולן משחק בברצלונה ומרדי קולינס משחק באלופת אירופה אז תאמין לי שגם על היקמן יהיו קופצים.

אני מאוד מקווה שיהיו עליו המון קופצים, כמו גם על חברו האינטיליגנט לקו האחורי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 23 פברואר 2014, 17:38

קודי כתב:
ankram כתב:אם ג'ייקוב פולן משחק בברצלונה ומרדי קולינס משחק באלופת אירופה אז תאמין לי שגם על היקמן יהיו קופצים.

אני מאוד מקווה שיהיו עליו המון קופצים, כמו גם על חברו האינטיליגנט לקו האחורי.

היות ואני מאמין שדיויד לא יהיה פה בעונה הבאה , צפה לשידוד מערכות
לדעתי רייס , היקמן , אינגלס (אלא אם ייתן סוף עונה מוצלחת) , בלו (לדעתי יפרוש סופית) ואחד מה 2 סופו\ג'יימס לא יהיו פה בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 17:39

שני השחקנים שהזכרת הם רול פליירים שיודעים לעשות משהו אחד בצורה מצויינת. היקמן הוא קומבו אחד מבין רבים כמוהו. אז לא, הוא לא הולך לא לברצלוה ולא לאוליפיאקוס. אולי לבאיירן או ז'לגיריס.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 23 פברואר 2014, 17:57

roy1000 כתב:
er79 כתב:ניסיון לא נמדד רק בוותק. רייס שיחק בקבוצות קיקיוניות ולא הטביע חותם. וכן, היקמן, שהוא בעיניי זוועה מהלכת בפני עצמו, שחקן טוב ממנו

ואיזה חותם היקמן השאיר? לאן אתה חושבש שהוא יילך בשנה הבאה? לצסק"א? לריאל? לברצלונה? הוא הרי יילך לקבוצת יורוקאפ או במקסימום לנמושת יורוליג.

חסרות פראייריות במפעל היורוליג? כבר עכשיו יש קבוצות רוסיות וטורקיות שיקפצו עליו. וכן, לא משנה איך תסובב את זה, הוא צבר ניסיון מוכח בקבוצת טופ יורוליג, וזה יקנה לו חוזה בקבוצת יורוליג אחרת, ואני לא אומר את זה מנקודת מבט של אחד שאוהב אותו, ההפך, אני רק חושב שהוא במקום הרבה יותר גבוה בשלב הנוכחי שלו הקריירה מרייט, זה הכל. ואגב, גם באיירן או זלגיריס זה הרבה יותר ממה שרייט ישיג.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 18:07

er79 כתב:חסרות פראייריות במפעל היורוליג? כבר עכשיו יש קבוצות רוסיות וטורקיות שיקפצו עליו. וכן, לא משנה איך תסובב את זה, הוא צבר ניסיון מוכח בקבוצת טופ יורוליג, וזה יקנה לו חוזה בקבוצת יורוליג אחרת, ואני לא אומר את זה מנקודת מבט של אחד שאוהב אותו, ההפך, אני רק חושב שהוא במקום הרבה יותר גבוה בשלב הנוכחי שלו הקריירה מרייט, זה הכל. ואגב, גם באיירן או זלגיריס זה הרבה יותר ממה שרייט ישיג.

בדיוק אותן קבוצות ש"קפצו" על טרה סימונס ווונטיגו קאמינגס יקפצו גם על ריקי היקמן. אף אחת מהרוסיות הבכירות לא תיקח אותו וגם לא פנר או גלא לצורך העניין. בניגוד למה שאתה חושב, לא כולם מטומטמים.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 23 פברואר 2014, 18:47

שטויות. פנר, לפחות עד שבא זליקו, גאלא, אפס וקובאן הן דוגמאות לקבוצות לא חכמות שעשו הרבה רכישות כאלו בשנים האחרונות. אין לי ספק שלא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה בעונה הבאה בקבוצה בדרג הבינוני של היורוליג
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־25 אורחים