המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:toja27 כתב:יוסי22 כתב:מכבי בהרכב מלא היא קבוצת הצלבה פלוס , ירושלים (בערך ברמה של קייב ) לא עולה לטופ 16 אז קצת פרופרציות .
אני דווקא הייתי לוקח מהמשחק הזה את החשיבות של סמית בשביל אחרוני המפקפקים ואלו שתמיד מחפשים מציאות בדשא של השכן , סמית (וסופו , אבל הוא כבר יותר תלוי ביום )הוא ההבדל בין קבוצת טופ 16 לקבוצת הצלבה או הצלבה פלוס כשיש גם גבוה כמו סופו .
הבעיה של מכבי היא שהתוכניות שלה השתבשו כשג'יימס נפצע כי סופו לא בנוי לשחק כסנטר בודד מבחינת הדקות שהוא יכול למשוך באופן אפקטיבי אבל הבניה לדעתי היתה נכונה עם סופו ג'יימס וטיוס .
בשביל לדעת את החשיבות של סמית מהמשחק הזה אנחנו צריכים לראות איך המשחק היה מתפתח כשסמית משחק. כיוון שזה לא קרה, אז אי אפשר להסיק מסקנות נחרצות.
בכל אופן לא נראה לי שיש כאן מישהו שאמר שסמית לא חשוב ונראה לי שכולם מכירים בתרומה שלו לקבוצה.כן נאמר שקרה יותר מפעם אחת שסמית לא מגיע(לפחות התקפית) למשחקים גדולים.
כי כל הטופ 16 בשנה שעברה היה משחקים לא חשובים והטופ 16 השנה כנ"ל.
שנה שעברה הוא נסחט לגמרי עד ההצלבה והגיע להצלבה מול ריאל עם הלשון בחוץ כשבריאל יודעים ששיתוק שלו גומר את הסיפור , מפה ועד לא מגיע למשחקים גדולים יש הבדל גדול מה עוד שהגנתית הוא מגיע לכל משחק וקיבלנו אתמול טעימה ממשחק ההגנה של מכבי כשאינגלס ולאנדסברג משחקים במקום סמית.
er79 כתב:דאנקן שחקן ספסל. מה זה כמו? הוא עולה מהספסל, נקודה. הנתונים של היורוקאפ לא משקפים כלום ושום דבר. אתה באמת מנסה להשוות בין הסטטיסטיקה של רייט ביורוקאפ לזו של דילייני או אפילו היקמן ביורוליג? נו, באמת. רייט עוד קומבו אפרורי ושכונתי מיני רבים, וברגע שיהיה לו את הסטטיסטיקה של היקמן בשנתיים האחרונות, ביורוליג, תתחיל לדבר איתי, וזה לא שאני תופס מהיקמן שחקן, להיפך. וכן, קיצ'ן פחות טוב מדילייני.
וכן, אתה לחלוטין מאדיר את ירושלים, וזו לא פעם ראשונה.
LIAV10 כתב:כן רוי, ואיפה שיחק רייט?
זה כמו להגיד שהיקמן טוב מפארגו (שמשחק בצסק״א) כי הוא משלש את הסטט׳ שלו.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:כן רוי, ואיפה שיחק רייט?
ואיפה היקמן שיחק לפני שהגיע למכבי? אני לא מבין? היקמן פתאום הפך לשחקן על? לרייט יש רזומה של כמה שנים לא רעות בכלל ביורוליג. הוא סקורר ברמה גבוהה. אז לא, הוא לא לנגפורד, אבל הוא לא פחות טוב מהיקמן, וגם פיני גרשון אמר את זה.
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:כן רוי, ואיפה שיחק רייט?
ואיפה היקמן שיחק לפני שהגיע למכבי? אני לא מבין? היקמן פתאום הפך לשחקן על? לרייט יש רזומה של כמה שנים לא רעות בכלל ביורוליג. הוא סקורר ברמה גבוהה. אז לא, הוא לא לנגפורד, אבל הוא לא פחות טוב מהיקמן, וגם פיני גרשון אמר את זה.
בסדר, אני לא עושה השוואות של היקמן מהליגה הפינית.
כן, היקמן הפך לשחקן על, עזוב...
er79 כתב:היקמן לא שחקן על, אבל יש לו יותר ניסיון יורוליג מרייט. אם רייט כל כך טוב, מה הוא עושה בהפועל ירושלים? מה, חסרה איזו סיינה, בודיבלניק או באיירן שתיקח אותו?
er79 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:כן רוי, ואיפה שיחק רייט?
בסדר, אני לא עושה השוואות של היקמן מהליגה הפינית.
כן, היקמן הפך לשחקן על, עזוב...
היקמן לא שחקן על, אבל יש לו יותר ניסיון יורוליג מרייט. אם רייט כל כך טוב, מה הוא עושה בהפועל ירושלים? מה, חסרה איזו סיינה, בודיבלניק או באיירן שתיקח אותו?
roy1000 כתב:er79 כתב:היקמן לא שחקן על, אבל יש לו יותר ניסיון יורוליג מרייט. אם רייט כל כך טוב, מה הוא עושה בהפועל ירושלים? מה, חסרה איזו סיינה, בודיבלניק או באיירן שתיקח אותו?
להיקמן יש שנתיים ביורוליג לרייט יש שלוש שנים. כדאי לבדוק לפני שמדברים. מה רייט עושה בהפועל ירושלים? לא יודע - חסרים שחקנים שמגיעים לקבוצות במקרה? מה האניקאט עוששה בנס צייונה? מה דונטה עושה בחיפה? רייט התחיל את העונה הבכסף הגדול של סמארה. הדברים לא הסתדרו שם והוא הגיע לירושלים במקריות. היה לו חוזה של 600 אלף יורו לעונה.
אני לא יודע איך מישהו שראה את רייט אפילו במשחק אחד העונה, יכול להגיד שהיקמן טוב ממנו. באמת שלא.
er79 כתב:ניסיון לא נמדד רק בוותק. רייס שיחק בקבוצות קיקיוניות ולא הטביע חותם. וכן, היקמן, שהוא בעיניי זוועה מהלכת בפני עצמו, שחקן טוב ממנו
ankram כתב:אם ג'ייקוב פולן משחק בברצלונה ומרדי קולינס משחק באלופת אירופה אז תאמין לי שגם על היקמן יהיו קופצים.
קודי כתב:ankram כתב:אם ג'ייקוב פולן משחק בברצלונה ומרדי קולינס משחק באלופת אירופה אז תאמין לי שגם על היקמן יהיו קופצים.
אני מאוד מקווה שיהיו עליו המון קופצים, כמו גם על חברו האינטיליגנט לקו האחורי.
ankram כתב:אם ג'ייקוב פולן משחק בברצלונה ומרדי קולינס משחק באלופת אירופה אז תאמין לי שגם על היקמן יהיו קופצים.
roy1000 כתב:er79 כתב:ניסיון לא נמדד רק בוותק. רייס שיחק בקבוצות קיקיוניות ולא הטביע חותם. וכן, היקמן, שהוא בעיניי זוועה מהלכת בפני עצמו, שחקן טוב ממנו
ואיזה חותם היקמן השאיר? לאן אתה חושבש שהוא יילך בשנה הבאה? לצסק"א? לריאל? לברצלונה? הוא הרי יילך לקבוצת יורוקאפ או במקסימום לנמושת יורוליג.
er79 כתב:חסרות פראייריות במפעל היורוליג? כבר עכשיו יש קבוצות רוסיות וטורקיות שיקפצו עליו. וכן, לא משנה איך תסובב את זה, הוא צבר ניסיון מוכח בקבוצת טופ יורוליג, וזה יקנה לו חוזה בקבוצת יורוליג אחרת, ואני לא אומר את זה מנקודת מבט של אחד שאוהב אותו, ההפך, אני רק חושב שהוא במקום הרבה יותר גבוה בשלב הנוכחי שלו הקריירה מרייט, זה הכל. ואגב, גם באיירן או זלגיריס זה הרבה יותר ממה שרייט ישיג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־25 אורחים