דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 20:35

בראון פארגו ויוגב הם שלישייה מצויינת.
כולם יכולים להחליף אחד את השני וכולם יכולים לשחק אחד עם השני
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 20:47

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:שחקן מאוד מוכשר אבל עדיין בגדר הימור ולכן הייתי מביא אותו רק לצד רכז איכותי כמו פארגו
האמת שאני חושב ששילוב של פארגו ובראון יכול להיות מדהים במידה ובראון יעמוד בציפיות

אי אפשר לחזור לסיפור הזה של להביא זרים לא מוכחים במאסות. בטח שלא עם החוק הרוסי והחוק שמחייב שני צעירים בטופס. בראון נותן עונה מצויינת, אבל אי אפשר להביא אותו לפה אחרי עונה אחת. הוא צריך להתבשל עונה אחת לפחות בקבוצת יורוקאפ או קבוצת יורוליג קטנה יותר.

צריך לקחת בחשבון שאוחיון שידרג את עצמו מאוד בעונה האחרונה והוא כמעט בוודאות ימשיך להיות הרכז הפותח. צריך להגיע עוד רכז מחליף (לא קומבו) במקום רייס וסקורר במקום היקמן. אם פארגו יגיע (וזה אם מאוד מאוד גדול) זה יהיה על חשבון היקמן בעמדה 2. בראון לא יתאים בהקשר הזה. האמת שממש לא הייתי מתנגד להביא את קיצ'ן במקום רייס, אבל אני לא בטוח בקשר למצב החוזי שלו.

תאמין לי שהדבר האחרון שאני רוצה בקבוצה שלי זה זרים לא מוכחים אבל בראון נותן עונה נהדרת ומראה פוטנציאל גדול ואני חושב שאפשר להביא שחקן אחד לא מוכח בתנאי שלידו מביאים שחקן תותח
אתה מסוכן לתת לו לשחק בקבוצה אחרת כי אז הוא יכול לפרוץ ולא להיות במחיר שמכבי יכולה להרשות לעצמה בזמן שעכשיו אתה יכול להביא אותו בשלוש מאות-ארבע מאות אלף דולר

אוחיון נותן עונה טובה אבל הוא עדיין רכז מחליף לטעמי,בטח שלקבוצה ששואפת רחוק
מה גם שפארגו יכול לשחק גם 2 ואוחיון יקבל את העשרים דקות שלו ביורוליג (די והותר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 20:50

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:פארגו,בראון ודאנקן במקום רייס,היקמן ואינגלס יהוו קפיצת מדרגה משמעותית ואפילו לא יקרה בהרבה
אני גם חושב שהסיכוי שפארגו יגיע בשנה הבאה גדול אבל לדעתי יש סיכוי שבלאט יאמן את פארגו....במוסקבה

הסיכוי שדאנקן יגיע קטן מאוד. יהיה עליו מיסוי של ישראלי ויש כבר לא מעט קבוצות ששמו עליו עין. מכבי פיספסה את הרכבת של דאנקן.

יש קבוצות ששמו עליו את העין אבל חוץ מחימקי עוד לא שמענו משהו מיוחד
בינתיים שמענו מהרבה אנשים בכתבה עליו היום שהוא ובעיקר המשפחה שלו מאוד אוהבים את ישראל
לדעתי הוא יגיע לפה אם מכבי תציע לו 500-600 אלף דולר בערך (תלוי בהצעות שיהיו לו בקיץ)

אגב,כמו שאתה אומר שמכבי פיספסה את הרכבת עם דאנקן, יש מצב שתגיד את זה בשנה הבאה אם בראון ישחק בקבוצת יורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 פברואר 2014, 20:53

גם 600 זה הרבה כסף.
כמה זרים מהליגה קיבלו חוזים כאלה באירופה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 20:54

rc4991 כתב:תאמין לי שהדבר האחרון שאני רוצה בקבוצה שלי זה זרים לא מוכחים אבל בראון נותן עונה נהדרת ומראה פוטנציאל גדול ואני חושב שאפשר להביא שחקן אחד לא מוכח בתנאי שלידו מביאים שחקן תותח
אתה מסוכן לתת לו לשחק בקבוצה אחרת כי אז הוא יכול לפרוץ ולא להיות במחיר שמכבי יכולה להרשות לעצמה בזמן שעכשיו אתה יכול להביא אותו בשלוש מאות-ארבע מאות אלף דולר

את אוחיון לא ניתן להחזיר להיות רכז מחליף. הוא הולך לקבל חוזה מאוד גדול בקיץ ולמכבי אין שום אלטרנטיבה בשבילו מבחינת הישראלים בשוק. החוק הלא כתוב אומר שצריך לפחות ישראלי אחד (צבר) בחמישייה ואין אף אחד חוץ מאוחיון שיכול למלא את המשבצת הזו. אני לא יודע למה מדברים על בראון כעל קומבו. בראון הוא 2 ו- 2 בלבד. הוא לא יכול לשחק 1 בשום מצב. אני מאוד בעד פארגו, אבל אני לא רואה את פדרמן מוציא את המליון וחצי פלוס שפארגו יעלה. אם מביאים את פארגו או קומבו אחר שנוטה לכיוון ה- 2, זו תהיה טעות להשלים אותו עם שחקן שהוא 2 קלאסי. אני הייתי מחפש רכז גבוה ופיזי להשלים הרכב כזה. מישהו בסגנון פרקינס או קיצ'ן.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 20:56

MTA2311 כתב:גם 600 זה הרבה כסף.
כמה זרים מהליגה קיבלו חוזים כאלה באירופה?

הלכתי על התסריט שהוא מקבל הצעות גבוהות
הוא גם בהחלט יכול לבוא בארבע מאות אלף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 20:59

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:תאמין לי שהדבר האחרון שאני רוצה בקבוצה שלי זה זרים לא מוכחים אבל בראון נותן עונה נהדרת ומראה פוטנציאל גדול ואני חושב שאפשר להביא שחקן אחד לא מוכח בתנאי שלידו מביאים שחקן תותח

את אוחיון לא ניתן להחזיר להיות רכז מחליף. הוא הולך לקבל חוזה מאוד גדול בקיץ ולמכבי אין שום אלטרנטיבה בשבילו מבחינת הישראלים בשוק. החוק הלא כתוב אומר שצריך לפחות ישראלי אחד (צבר) בחמישייה ואין אף אחד חוץ מאוחיון שיכול למלא את המשבצת הזו. אני לא יודע למה מדברים על בראון כעל קומבו. בראון הוא 2 ו- 2 בלבד. הוא לא יכול לשחק 1 בשום מצב. אני מאוד בעד פארגו, אבל אני לא רואה את פדרמן מוציא את המליון וחצי פלוס שפארגו יעלה. אם מביאים את פארגו או קומבו אחר שנוטה לכיוון ה- 2, זו תהיה טעות להשלים אותו עם שחקן שהוא 2 קלאסי. אני הייתי מחפש רכז גבוה ופיזי להשלים הרכב כזה. מישהו בסגנון פרקינס או קיצ'ן.

בינתיים כל שנה מנסים להביא רכז ראשון ע"ח אוחיון,זה שזה לא הלך זה כי הביאו זרים גרועים
אני ממש לא מאמין בשטות של חמישיה עם ישראלי ביורוליג אבל אם בכל זאת דוחפים לזה אז בראון יכול לעלות מהספסל בכיף
פארגו רכז וגם אוחיון רכז כך שאני ממש לא מבין מאיפה הרצון להוסיף אליהם עוד רכז
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 21:00

rc4991 כתב:יש קבוצות ששמו עליו את העין אבל חוץ מחימקי עוד לא שמענו משהו מיוחד
בינתיים שמענו מהרבה אנשים בכתבה עליו היום שהוא ובעיקר המשפחה שלו מאוד אוהבים את ישראל
לדעתי הוא יגיע לפה אם מכבי תציע לו 500-600 אלף דולר בערך (תלוי בהצעות שיהיו לו בקיץ)

אגב,כמו שאתה אומר שמכבי פיספסה את הרכבת עם דאנקן, יש מצב שתגיד את זה בשנה הבאה אם בראון ישחק בקבוצת יורוליג

בוואלה לפני משהו כמו חודש דיברו על חימקי ועוד מספר קבוצות יורוליג שמעוניינות בדאנקן. הוא לא יגיע מכבי בסכומים שאתה מדבר עליהם, לא רק כי קבוצות אחרות יציעו לו יותר, אלא גם ירושלים עצמם ישוו בקלות הצעה כזו. אני גם לא מאמין שפרדמן יציע לו 600 נטו כ זה 1.2 מליון ברוטו וזה יותר כסף ממה שמקבל סמית'.

אני לא מאמין שנראה את דאנקן במכבי.

לגבי בראון - אני מוכן לקחת את הסיכון. הוא שחקן מצויין, אבל לא מישהו שאי אפשר לוותר עליו כמו מוריס בזמנו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2014, 21:02

rc4991 כתב:בינתיים כל שנה מנסים להביא רכז ראשון ע"ח אוחיון,זה שזה לא הלך זה כי הביאו זרים גרועים
אני ממש לא מאמין בשטות של חמישיה עם ישראלי ביורוליג אבל אם בכל זאת דוחפים לזה אז בראון יכול לעלות מהספסל בכיף
פארגו רכז וגם אוחיון רכז כך שאני ממש לא מבין מאיפה הרצון להוסיף אליהם עוד רכז

אתה אולי לא מאמין בשטות של ישראלי בחמישייה ביורוליג, אבל עובדתית זה המצב בעשרים שנה האחרונות.
פארגו הוא לא רכז, הוא קומבו. השילוב האופטימלי עם פארגו זה רכז גדול כמו פרקינס.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2014, 21:25

שאוחיון יהיה רכז ראשון, אין בעיה, פארגו איתו בחמישייה ובראון מהספסל, כל אחד בערך 25 דקות בממוצע ולאנדסברג עם עוד 5-10 דקות.
אף אחד מהשלישייה (יוגב, פארגו, בראון) לא יתלונן, הלוואי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 פברואר 2014, 21:42

אני חושבת שהדבר הכי נכון לעשות עונה הבאה זה להביא לצד יוגב תותח אחד והימור אחד זול (ולהשאיר את לאנדסברג מהספסל) לקו האחורי.
כך שפארגו + בראון יכול להיות רעיון לא רע.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 23 פברואר 2014, 21:49

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:יש קבוצות ששמו עליו את העין אבל חוץ מחימקי עוד לא שמענו משהו מיוחד

בוואלה לפני משהו כמו חודש דיברו על חימקי ועוד מספר קבוצות יורוליג שמעוניינות בדאנקן. הוא לא יגיע מכבי בסכומים שאתה מדבר עליהם, לא רק כי קבוצות אחרות יציעו לו יותר, אלא גם ירושלים עצמם ישוו בקלות הצעה כזו. אני גם לא מאמין שפרדמן יציע לו 600 נטו כ זה 1.2 מליון ברוטו וזה יותר כסף ממה שמקבל סמית'.

אני לא מאמין שנראה את דאנקן במכבי.

לגבי בראון - אני מוכן לקחת את הסיכון. הוא שחקן מצויין, אבל לא מישהו שאי אפשר לוותר עליו כמו מוריס בזמנו.

באמת שקשה לדבר עכשיו בסכומים על דאנקן כי אנחנו לא יודעים איזה קבוצות מעוניינות בו
זה גם לא יהיה אסון גדול אם הוא לא יגיע לכאן,אני אשמח לראות פה את למונט המילטון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 24 פברואר 2014, 01:56

כמו שרשמו כאן, אני לא חושב שדאנקן יחתום כאן.
1. יש עליו מס כישראלי ככה שזה ייקר מאוד את החוזה שלו.
2. ירושלים לדעתי ישוו כל הצעה שתגיע ממכבי בגלל ההתנהלות החדשה שלהם וכדי להראות שהם לא פוחדים ממכבי.
3. במסגרת המגמה של פורוורדים אתלטיים באירופה אני חושב שיהיה לו הרבה ביקוש.

שילוב של בראון (מישהו יודע אם יש להפועל אופציה עליו? כי אני בטוח שבמידה וכן הם לא ישחררו אותו למכבי בעד שום סכום...) ופארגו או רכז טוב אחר עם אוחיון וסילבן זה קו אחורי נהדר.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2014, 02:01

לפי פרסומים בראון חתם בהפועל לעונה אחת בלבד.
הלוואי וזה נכון.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 24 פברואר 2014, 02:57

מקובי כתב:כמו שרשמו כאן, אני לא חושב שדאנקן יחתום כאן.
1. יש עליו מס כישראלי ככה שזה ייקר מאוד את החוזה שלו.
2. ירושלים לדעתי ישוו כל הצעה שתגיע ממכבי בגלל ההתנהלות החדשה שלהם וכדי להראות שהם לא פוחדים ממכבי.
3. במסגרת המגמה של פורוורדים אתלטיים באירופה אני חושב שיהיה לו הרבה ביקוש.

שילוב של בראון (מישהו יודע אם יש להפועל אופציה עליו? כי אני בטוח שבמידה וכן הם לא ישחררו אותו למכבי בעד שום סכום...) ופארגו או רכז טוב אחר עם אוחיון וסילבן זה קו אחורי נהדר.

מצד שני עכשיו קראתי את הכתבה הזאת:
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2723288
שקצת מחזקת את הסיכויים שלו לחתום אצלנו (כל עוד כמובן ירושלים לא תקבל כרטיס חופשי ליורוליג מה שלדעתי לא יקרה...)
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 24 פברואר 2014, 07:54

מקובי כתב:מצד שני עכשיו קראתי את הכתבה הזאת:
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2723288
שקצת מחזקת את הסיכויים שלו לחתום אצלנו (כל עוד כמובן ירושלים לא תקבל כרטיס חופשי ליורוליג מה שלדעתי לא יקרה...)

גם אם הכתבה נכונה, זה לא פותר את בעיית המיסוי הישראלי. גם חצי מליון דני לא יהיה מוכן לשלם עליו. זה לא יעבוד.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 24 פברואר 2014, 17:28

הערב תשודר כתבת תחקיר על ההגעה של מקל ל-NBA
https://www.youtube.com/watch?v=MpeYWkMfYOE
זה שימי ריגר בשניה 20? הוא נראה ממש רזה וחסר כח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 24 פברואר 2014, 17:47

rc4991 כתב:הערב תשודר כתבת תחקיר על ההגעה של מקל ל-NBA
https://www.youtube.com/watch?v=MpeYWkMfYOE
זה שימי ריגר בשניה 20? הוא נראה ממש רזה וחסר כח

כן הוא רזה יותר מ-20 קילו מאז מקרה האישפוז שלו. הוא באמת נראה מוזר וחולה..
כבר התרגלנו כל כך להיותו שמן שבמקרה שלו רזון לא מחמיא לו במיוחד :rolleyes
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 פברואר 2014, 21:21

גם סמית׳ וגם אוחיון לא יהיו באולסטאר, אין נציגים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 פברואר 2014, 21:24

LIAV10 כתב:גם סמית׳ וגם אוחיון לא יהיו באולסטאר, אין נציגים.

שערורייה!!
תראו לאיזה מצב המועדון הזה הגיע! אין נציגות באולסטאר ואף אחד לא אומר מילה אפילו!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים