המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שחר.ג. כתב:החתמה גדולה, ייתן את מה שנותן נבארו לריאל.
עכשיו אין ספק הבית של מכבי-בית המוות.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 43&Lang=he
רק עכשיו זה ברור לך?
זה נראה לי בית המוות הכי קשה שהיה בשנים האחרונות
yarinsaky כתב:צסק"א מציעה מיליון דולר לחודש לדוראנט ו 3 מיליון דולר לעונה לקירילנקו.
אוי ואבוי אם תשים ידה על דוראנט , אפשר יהי לסגור את היורוליג אם השביתה תימשך עונה שלמה.
er79 כתב:יניב גרין חתם בטראמו
yarinsaky כתב:אפ הם ישיגו גם את קירילינקו - החזקה בכל הזמנים. לפחות על הנייר וזמנית.
דחואן קוק , הצלף של אוקלהומה מבוקש ע"י קאחה לברואל לעונה שלמה. יש אפשרות לעשות את זה, כי הוא רק RFA .
offry כתב:אני כבר התחלתי לאבד עניין ביורוליג בעונה הקרובה.. תעירו אותי כשכל ההחתמות האלה יגמרו
asafb96 כתב:offry כתב:אני כבר התחלתי לאבד עניין ביורוליג בעונה הקרובה.. תעירו אותי כשכל ההחתמות האלה יגמרו
די נו...
כבר נמאס לשמוע את כל התגובות האלה
יש שביתה, שחקנים ברמה הגבוה בעולם באים לאירופה, למה להתלונן? אי אפשר להינות?
הולכת ליהיות אחת העונה הגדולות באירופה שזכורות לי עם הסגלים האדירים שנבנו ואנשים בוכים בגלל ששחקנים ברמה הזאת באים לאירופה. נו באמת. די, תהנו. הולך ליהיות כדורסל אדיר באירופה, שחקנים ברמה גבוה בכל השלבים, יהיו הרבה קבצות אדירות (עם או בלי השביתה) ומשחקים מותחים ונהדרים ברמה גבוה, מה אתם מתלוננים? מה כיף לכם לראות 15 משחקים משעממים למוות כל עונה מול כל הפרוקומים למינהם, ועוד איזה 5-6 משחקים ברמה?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:offry כתב:אני כבר התחלתי לאבד עניין ביורוליג בעונה הקרובה.. תעירו אותי כשכל ההחתמות האלה יגמרו
די נו...
כבר נמאס לשמוע את כל התגובות האלה
יש שביתה, שחקנים ברמה הגבוה בעולם באים לאירופה, למה להתלונן? אי אפשר להינות?
הולכת ליהיות אחת העונה הגדולות באירופה שזכורות לי עם הסגלים האדירים שנבנו ואנשים בוכים בגלל ששחקנים ברמה הזאת באים לאירופה. נו באמת. די, תהנו. הולך ליהיות כדורסל אדיר באירופה, שחקנים ברמה גבוה בכל השלבים, יהיו הרבה קבצות אדירות (עם או בלי השביתה) ומשחקים מותחים ונהדרים ברמה גבוה, מה אתם מתלוננים? מה כיף לכם לראות 15 משחקים משעממים למוות כל עונה מול כל הפרוקומים למינהם, ועוד איזה 5-6 משחקים ברמה?
אני אישית מתלוננת כי האמריקאים חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת..
ארה''ב זה מרכז העולם וכל השאר זה לשרת את האינטרסים האישיים שלהם..והנהירה של השחקנים האלה לאירופה לא שונה מזה במאומה..
אם שחקנים בקליבר הכי גבוה(לברון,סטודמאייר,הווארד וכו')יגיעו לאירופה,ואני מתכוונת לקבוצות יורוליג..אירופה תהיה בדיחה..
מצטערת..ממש ממש לא אכפת לי מי זה לברון או מי זה קובי..אני אוהבת כדורסל אירופאי וממש לא מוצא חן בעיניי ששחקנים משתמשים באירופה כקלף מיקוח..
לא אכפת להם שיש פה אוהדי שלא רוצים שהכדורסל שלהם ייהרס..מבחינתם הם סופרסטארים ו''מי לא ירצה לראות אותנו פה? אנחנו עושים להם יופי של טובה..הזדמנות של פעם בחיים''
זה נכון, אבל כבר לקחת את זה למקרה קיצוני..
איזה סופר סטאר חתם ביורוליג? אף אחד כרגע. סך הכל הקבוצות בנו קבוצות מדהימות, ואף קבוצת יורוליג לא "תיתפרק" אם תסתיים השביתה עוד חודש. יש סגלים מפחידים, רמה אדירה, קבוצות מאוזנות בכמויות שלא זכורות לי, ואנשים עוד מתלוננים.. חלאס, תראו כדורסל טוב ותיהנו. מה עדיף, לראות את מכבי מפרקת קבוצות כמו פרוקום או רומא 30 הפרש 15 פעם כל עונה?
Holiday_Armadillo כתב:זה נכון, אבל כבר לקחת את זה למקרה קיצוני..
איזה סופר סטאר חתם ביורוליג? אף אחד כרגע. סך הכל הקבוצות בנו קבוצות מדהימות, ואף קבוצת יורוליג לא "תיתפרק" אם תסתיים השביתה עוד חודש. יש סגלים מפחידים, רמה אדירה, קבוצות מאוזנות בכמויות שלא זכורות לי, ואנשים עוד מתלוננים.. חלאס, תראו כדורסל טוב ותיהנו. מה עדיף, לראות את מכבי מפרקת קבוצות כמו פרוקום או רומא 30 הפרש 15 פעם כל עונה?
אתה צודק..כרגע במצב שהיורוליג נמצא בו(למרות שמדברים על דוראנט לצסק''א,אולי)אין לי בעיה..אבל ככל שהשביתה תימשך ככה כוכבים יותר גדולים יגיעו הנה..ואני לא רוצה שזה יקרה..
ובקשר לשאלה האחרונה שלך..אני אישית הייתי מעדיפה לקבל בית כמו לפני שנה ולא את בית המוות שיש לנו עכשיו..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה נכון, אבל כבר לקחת את זה למקרה קיצוני..
אתה צודק..כרגע במצב שהיורוליג נמצא בו(למרות שמדברים על דוראנט לצסק''א,אולי)אין לי בעיה..אבל ככל שהשביתה תימשך ככה כוכבים יותר גדולים יגיעו הנה..ואני לא רוצה שזה יקרה..
ובקשר לשאלה האחרונה שלך..אני אישית הייתי מעדיפה לקבל בית כמו לפני שנה ולא את בית המוות שיש לנו עכשיו..
קשה לי לראות קבוצת יורוליג שמשלימה את הסגל שלה מחתימה איזה גאסול או קובי בשלב מתקדם של העונה. אולי קבוצות כמו בשיקטאש או איזה קבוצה סינית, אבל לא קבוצת יורוליג
אם דוראנט יבוא זה החתמה מטורפת, אבל הוא בה לשם אך ורק כבונוס כנראה. יש להם על העמדה 3 את שישקא, מאחיה, קורבנוב, וגם חריאפה ו-וורונסביץ' יכולים לשחק בעמדה הזאת. ממש לא יהרוג אותם אם ילך.
אבל אתה לא מבין, לא מעניין אותי אם דוראנט יעזוב וצסק"א תתפרק העונה.
איכפת לי ממה שזה יעשה לכל היורוליג ומאיך זה ישפיע על מכבי.
אתה לא באמת מצפה שפניני או בלו ישמרו את דוראנט נכון?
asafb96 כתב:אבל אתה לא מבין, לא מעניין אותי אם דוראנט יעזוב וצסק"א תתפרק העונה.
איכפת לי ממה שזה יעשה לכל היורוליג ומאיך זה ישפיע על מכבי.
אתה לא באמת מצפה שפניני או בלו ישמרו את דוראנט נכון?
מה לעשות... כל עוד יש להם כסף, ויש להם חלופות, זה בסדר.
אם למכבי היה כסף בסכומים האלה, היו להם חלופות ברמות האלה, אנשים היו יוצאים לרקוד ברחובות אם שחקן כזה היה בא. כאוהד מכבי ברור שזה מפריע לי, כי אם לא יהיה הסכם עד ינואר ושחקני הNBA ישארו עד סוף העונה, אפשר לסגור את היורוליג, אבל אני מעדיף עונה כזאת, אפילו עם שחקן כזה בקבוצה כמו צסק"א, וכל כך הרבה קבוצות ברמה עם משחקים מעניינים מאשר עוד עונה משעמת באירופה (ואני לא מדבר רק על מכבי), שרק משלב ההצלבה נתחיל לראות משחקים ברמה..
אגב, העיסקה הזאת רחוקה מליהיות סגורה, יש לו עוד הצעות, ואני לא בטוח שמדינה כמו רוסיה זה ההעדפה הראשונה שלו..
where is the love? כתב:אסף אתה צודק שיהיו שחקנים ברמה ובהחלט מעניינים....
אבל אני מסכים עם כרמל שאומרת שהכדורסל יפגע, זה בהלחט מוזר שביורוליג לא חושבים על זה.... ובליגה הסינית כן חושבים...
נקווה לטוב , נראה לי שהכי טוב שהשביתה תגמר, ככה יהיה טוב לכולם, לשחקנים לNBA לנו למכבי לירוליג, לבלאט לכולנו.....
אגב הבית הקשה שיש לנו העונה קשה גם בלי כל ההחתמות NBA האלו, לפעמים מבית קשה עולים, ואז אחר כך יכול להיות יותר קל, אבל זה לא תמיד נכון.
שיהיה בהצלחה למכבי!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים