קודי כתב:מקובי כתב:קודי כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:רק עכשיו שמתי לב בכותרת שהמשחק ברבע לעשר? זה נכון?
כן, בגלל המשחק של מכבי כדורגל
מזל שמשחק הכדורגל לא מתחיל בתשע וחצי...
מספיק כבר עם משחקי הלילה האלה, בתור אחד שמגיע להיכל בכל משחק זה פשוט סיוט להגיע למגרש בשעות כאלה. אתה פשוט מגיע עייף ובלי כוחות לעודד כמו שצריך.
שיתוף פעולה מבורך בין המחלקות.
משדרים את הכדורגל על המסכים בהיכל ומיד לאחר מכן מתחיל הכדורסל...
לא זוכר מתי החמצתי משחק יורוליג בפעם האחרונה... (אירוע משפחתי)
ואם תהיה תוספת זמן ארוכה או הארכה בכדורגל? נחכה שיגמר שם המשחק? אולי מספיק להתבטל בפני הכדורגל, שהוא ענף ספורט נהדר, רק שבארץ לא ממש משחקים אותו.
להתחיל משחק כדורסל קרוב לעשר בערב, אחרי שבוע עבודה ויום עבודה, אחרי נסיעה בפקקים, תמרון למציאת חניה סבירה ועוד רבע שעה עמידה בכניסה להיכל בציפייה לסדרן שימשש אותך (ולצערי שה הזמן שעומדים בתור בשבועות האחרונים), זה פשוט עינוי ולפחות לי אישית לא נותרות בשעה הזו יותר מדי כוחות לעודד כמו שצריך (וזה עוד מבלי להזכיר את הפקקים ביציאה עם הרכב מאזור ההיכל). מזכיר לכם שפעם משחקי גביע אירופה התחילו בשעה שמונה...
רשמת כאן הרבה דברים שהיו קורים אילו המשחק היה גם ב21:00 בערב (אחרי שבוע ויום עבודה, נסיעה בפקקים, תמרון למציאת חניה ורבע שעה עמידה בכניסה להיכל...) ככה שכל זה פחות רלוונטי לאיחור של ה-45 דקות בפתיחת המשחק. זה היה קורה ככה או ככה.
אני אישית חושב שבדקה ה80 בערך בכדורגל יכבו את זה ויתחילו את הצגת השחקנים (הכדורגל צפוי להסתיים ב21:45, שריקת הפתיחה של הכדורסל ב21:45..) ככה שלא רלוונטי כל הסיפור של הארכה וכד'.
אני מבין שאין לך כוחות לעודד כמו שצריך בשעה כזאת אבל זה קורה מס' פעמים בודדות בשנה (הרי אם המשחק נגד גלא היה המרכזי לא היית אומר את כל זה..)
ועל כל עניין ההתבטלות מול הכדורגל- אני יכול להגיד שבמידה והמשחקים היו מתנגשים אני מכיר לא מעט אנשים שהיו מעדיפים להישאר בבית ולראות את המשחק החשוב של הכדורגל ולא להגיע להיכל (ואל תגיד לי שהם לא אוהדים- מדובר על אנשים שמנויים לשתי הקבוצות ועושים את השיקול של איפה המשחק יותר חשוב... לטענתם משחק על עלייה היסטורית לשמינית גמר ליגת אירופה יותר חשוב ממשחק ליגה בטופ 16 נגד גלא) ככה שהנהלת מכבי רצתה להתחשב באוהדים האלה.
בתקווה לערב צהוב מחר.