פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: טופ 16 - המחזור השמיני

28 פברואר 2014, 20:12

תאודוסיץ' :eek :duh

28 פברואר 2014, 20:20

בראון!!

הולי פאק

28 פברואר 2014, 20:26

צסק"א מנצחת אחרי קרב עקום מדם את קובאן 94-93, קובאן יכולים לירות בעצמם בראש שהובילו ב4 2 דקות לסיום

תאודסוץ פשוט מציל את צסק"א עם שלשות, הוא 6/8 מה-3 ו0/6 מה-2

משחק משוגע

28 פברואר 2014, 20:31

פליקס נהנת?, מחכה לסיכום שלך :D

28 פברואר 2014, 20:34

אני נהניתי. משחק מצויין.

28 פברואר 2014, 20:39

טוב לדעת שעוד ראו, אני רגיל שאני ופליקס רואים בשישי

28 פברואר 2014, 20:42

איזה באסה... ניצחון של קובאן היה יכול לעזור לנו מאוד

28 פברואר 2014, 20:44

מצד אחד ניצחון של קובאן היה משרת אותנו יפה בקרב על המקום השני, מצד שני ההפסד שלה מקרב אותנו למקום השלישי בוודאות

28 פברואר 2014, 20:52

itai7 כתב:פליקס נהנת?, מחכה לסיכום שלך :D

לא ראיתי את המשחק. רק עקבתי באון-ליין של אתר היורוליג... :)

28 פברואר 2014, 21:09

לא יודע מצד אחד התעצבנתי שקובאן איבדה את הניצחון בסוף כי חשבתי שזה היה עוזר לנו מאוד בקרב על המקום השני, מצד שני ניצחון של קובאן הערב וניצחון שלה על מכבי בשבוע הבא והקרב על המקום השלישי היה נפתח מחדש ומלחיץ את מכבי..
אולי עדיף שאת הקרב על המקום השני נמקד דווקא עם ריאל ולא עם צסק״א למרות שבשני המקרים הקרב די אבוד מראש ונזדקק לנס רציני.
בוורסט קייס סנריו אפשר לסיים במקום הרביעי ולקבל את הזכות לקבל בראש מברצלונה הבלתי עבירה בעליל.. אני מעדיף את המקום השלישי ביד ואת האפשרות הסבירה יותר לעבור את מילאנו/אולי'/פאו/פנר' מאת אופציית הבלהות שהזכרתי קודם...

28 פברואר 2014, 21:12

ספאנוליס לא נרשם למשחק מול פנר! :o

28 פברואר 2014, 21:19

felix_r כתב:ספאנוליס לא נרשם למשחק מול פנר! :o

פצוע?
איזה מתכון מנצח זה מבחינת הטורקים להתעלל באולי' :)

28 פברואר 2014, 21:25

הולך להיות לנו קשה מאוד בקובאן. אני מאוד חושש מהמשחק הזה. לפי דעתי המשחק הזה הוא המוקש היחיד שעומד בין מכבי לבין ריאל וצסקא בקרב המשולש על ראשות הבית. לפי דעתי קובאן פייבוריטית לניצחון והלוואי ואני טועה. אם קובאן הייתה מנצחת היום זה היה משרת אותנו מאוד, וייתכן והיינו ממוקמים גבוה יותר מצסקא, מה גם שאולי קובאן הייתה שאננית יותר. שבוע הבא, אחרי שהיא כבר הפסידה 3 פעמים למכבי, ואחרי שני הפסדים רצופים שלה, היא תילחם כמו אריה. זה הולך להיות משחק סופר קשה, ועוד בלי אוחיון.

28 פברואר 2014, 21:55

אוחיון לא ישחק מול קובאן ב100%?

28 פברואר 2014, 21:58

er79 כתב:הולך להיות לנו קשה מאוד בקובאן. אני מאוד חושש מהמשחק הזה. לפי דעתי המשחק הזה הוא המוקש היחיד שעומד בין מכבי לבין ריאל וצסקא בקרב המשולש על ראשות הבית. לפי דעתי קובאן פייבוריטית לניצחון והלוואי ואני טועה. אם קובאן הייתה מנצחת היום זה היה משרת אותנו מאוד, וייתכן והיינו ממוקמים גבוה יותר מצסקא, מה גם שאולי קובאן הייתה שאננית יותר. שבוע הבא, אחרי שהיא כבר הפסידה 3 פעמים למכבי, ואחרי שני הפסדים רצופים שלה, היא תילחם כמו אריה. זה הולך להיות משחק סופר קשה, ועוד בלי אוחיון.

אוחיון בכל מקרה לא ממש היה פקטור בשלושת הניצחונות עליהם השנה, עוד סוחב רגשות.

28 פברואר 2014, 22:05

er79 כתב:זה הולך להיות משחק סופר קשה, ועוד בלי אוחיון.

מי אמר שאוחיון לא יחזור עד אז? יש עוד שבוע שלם ואני מקווה שיוגב יעשה מאמץ לחזור למשחק הזה. מול גאלא היקמן את רייס הספיקו בשביל להשיג ניצחון יפה, אבל בקובאן הסיפור שונה לגמרי והיעדרות של אוחיון היא סופר קריטית לדעתי..

28 פברואר 2014, 23:30

מכביסט29 כתב:

מי אמר שאוחיון לא יחזור עד אז? יש עוד שבוע שלם ואני מקווה שיוגב יעשה מאמץ לחזור למשחק הזה. מול גאלא היקמן את רייס הספיקו בשביל להשיג ניצחון יפה, אבל בקובאן הסיפור שונה לגמרי והיעדרות של אוחיון היא סופר קריטית לדעתי..

זה בכלל לא תלוי באוחיון. העין לא כואבת לו - הוא יכול לשחק. הבעיה זה שאם הוא מקבל עוד מכה בעין, יכול להיגרם לו נזק בלתי הפיך ולכן הוא לא משחק.
יוגב לא יכול לעשות שום מאמץ - זה תלוי ברופא והרופא לא ייקח סיכונים.

01 מרץ 2014, 03:28

roy1000 כתב:
מכביסט29 כתב:

זה בכלל לא תלוי באוחיון. העין לא כואבת לו - הוא יכול לשחק. הבעיה זה שאם הוא מקבל עוד מכה בעין, יכול להיגרם לו נזק בלתי הפיך ולכן הוא לא משחק.
יוגב לא יכול לעשות שום מאמץ - זה תלוי ברופא והרופא לא ייקח סיכונים.

משקפי מגן.

01 מרץ 2014, 07:19

שמואל1 כתב:משקפי מגן.

אני לא בטוח שזה פותר את הבעיה. יש גם עניין של מאמץ שאסור שיגיע יותר מדי דם לעיניים. בכל מקרה, זו פציעה שלא תלויה ביוגב.

01 מרץ 2014, 10:03

יוגב אמר שהם מחכים שהבצקת תרד בעין, מסוכן לשחק עם זה, שילוב של זיעה וכו' יכול לגרום יותר נזק.
פרסם תגובה