איסור השחיטה הכשרה באירופה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

איסור השחיטה הכשרה באירופה

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מרץ 2014, 22:00

התחיל בדנמרק ועכשיו אולי גם בבריטניה.

אנטישמיות? לגיטימי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: איסור השחיטה הכשרה באירופה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2014, 22:02

שום אנטישמיות, לגיטמי לחלוטין כמו שצריך להעביר איסור על ברית מילה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מרץ 2014, 22:04

Holiday_Armadillo כתב:שום אנטישמיות, לגיטמי לחלוטין כמו שצריך להעביר איסור על ברית מילה

מסכים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 06 מרץ 2014, 22:37

אתם רציניים עם האיסור על ברית מילה?
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מרץ 2014, 22:40

Roni1 כתב:אתם רציניים עם האיסור על ברית מילה?

כן, ברור.
מדובר בטקס פגאני ואלים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2014, 22:41

MTA2311 כתב:

כן, ברור.
מדובר בטקס פגאני ואלים.

הליך כירורגי מיותר שמבוצע על תינוק חסר ישע בשם האלוהים ולא רק זה, גם לא מבוצע ע''י רופא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מרץ 2014, 22:42

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

כן, ברור.
מדובר בטקס פגאני ואלים.

הליך כירורגי מיותר שמבוצע על תינוק חסר ישע בשם האלוהים ולא רק זה, גם לא מבוצע ע''י רופא

ושלא נדבר על אקט המציצה.
אני מרגיש מחולל עד היום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2014, 00:44

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

כן, ברור.
מדובר בטקס פגאני ואלים.

פשוט שטויות.
1) מי שרוצה מבצע אצל רופא. אבל מועל מנוסה הרבה יותר כי עושה את זה כל יום.
2) הילודה הגבוהה אצלנו, והנמוכה אצל האירופים מוכיחה שזה לא מזיק בכלל.
3) זה לא רק שלא מזיק, אלא גם מונע מחלות זיהומיות בגיל מבוגר יותר. לפני איזה 20 שנה היה מאוד פופולרי בארה"ב, והרבה מאוד אנשים לא יהודים עשו את זה לילדים שלהם. אחר כך האופנה עברה לה.

לפעמים אחרי קריאת הדברים שאת כותבת, אני פשוט מתפלא למה את בכלל גרה בישראל? את שונאת כל דבר שקשור ליהדות, מה יש לך לעשות כאן?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2014, 00:54

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

כן, ברור.
מדובר בטקס פגאני ואלים.

פשוט שטויות.
3) זה לא רק שלא מזיק, אלא גם מונע מחלות זיהומיות בגיל מבוגר יותר. לפני איזה 20 שנה היה מאוד פופולרי בארה"ב, והרבה מאוד אנשים לא יהודים עשו את זה לילדים שלהם. אחר כך האופנה עברה לה.

לפעמים אחרי קריאת הדברים שאת כותבת, אני פשוט מתפלא למה את בכלל גרה בישראל? את שונאת כל דבר שקשור ליהדות, מה יש לך לעשות כאן?

1)וכל הדתיים מבצעים אצל מוהל וחלק לא קטן גם דופק לילד שלו את הזין
2)למה שזה ייפגע בצינורית הזרע? זה לא קרוב אפילו
3)מונע מחלות זיהמויות? מה אנחנו, אפריקה?
שם עושים את זה כי אין להם אמצעים, פה יש סבון ומקלחת כל יום

אני אוהבת את המדינה הזאת ומאמינה בזכות שלנו להיות פה ובזה שאנחנו הצד הצודק בכל הסיפור, אין לזה שום קשר ליהדות אלא ללאומנות
אני לא צריכה להיות יהודייה כשרה בשביל לתרום למדינה או לאהוב אותה
אני לא מאמינה בברית מילה והיום האהוב עליי בשנה זה יום העצמאות
Deal with it
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 07 מרץ 2014, 00:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2014, 00:55

מוהל*

אם הייתי מבצע השתלת לב כל יום במשך שנה, זה היה נותן לי הכשר לבצע השתלות לב באופן קבוע?
כשמסירים חלק בגוף, כדאי מאוד שזה יהיה אצל רופא מנתח ותחת הרדמה. אני מניח שברור לכולם שתינוק מרגיש כאב בדיוק כמו אדם בוגר.

יכול להיות שהסרת העורלה מונעת זיהומים וכו'. יש מחקרים לכאן ולכאן, אבל לא על זה הדיון. הדיון הוא על הדרך שבה זה מבוצע. ושוב, המציצה של הדם על ידי המוהל... איך אפשר שלא להזדעזע מזה??
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2014, 00:56

מה הבעיה בשחיטה יהודית לעזאזל?
להפך,היא נעשית במקום שהכי פחות כואב לחיה (כמעט ולא מרגישה את המוות)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2014, 00:59

rc4991 כתב:מה הבעיה בשחיטה יהודית לעזאזל?

מיתוס שקרי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2014, 01:00

MTA2311 כתב:

מיתוס שקרי.

בואו נשסף את הצוואר למישהו נשאל אם כאב לו או לא
לא מדברת בכלל על זה שמשאירים אותם לדמם למוות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2014, 01:03

MTA2311 כתב:

מיתוס שקרי.

טוב בסדר
אין לי כח להיכנס לוויכוחים האלה שוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2014, 01:31

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

כן, ברור.
מדובר בטקס פגאני ואלים.

פשוט שטויות.

1)וכל הדתיים מבצעים אצל מוהל וחלק לא קטן גם דופק לילד שלו את הזין
2)למה שזה ייפגע בצינורית הזרע? זה לא קרוב אפילו
3)מונע מחלות זיהמויות? מה אנחנו, אפריקה?
שם עושים את זה כי אין להם אמצעים, פה יש סבון ומקלחת כל יום

אני אוהבת את המדינה הזאת ומאמינה בזכות שלנו להיות פה ובזה שאנחנו הצד הצודק בכל הסיפור, אין לזה שום קשר ליהדות אלא ללאומנות
אני לא צריכה להיות יהודייה כשרה בשביל לתרום למדינה או לאהוב אותה
אני לא מאמינה בברית מילה והיום האהוב עליי בשנה זה יום העצמאות
Deal with it

אין לזה שום קשר ליהדות ? באמת ? אני פשוט לא מאמין שאת אומרת דברים כאלה.
אז באיזו זכות אנחנו נמצאים כאן אם לא בגלל שאנחנו יהודים וזאת הארץ של יהודים כבר 3000 שנה?
אם זה לא קשור ליהדות, אז צודקים הערבים. אנחנו סתם פולנים, גרמנים, ספרדים, מרוקאים, עירקים וכו'. אין לנו מה לעשות כאן.

אף אחד לא מכריח אותך להיות יהודיה כשרה על מנת לגור בישראל. זה לא נכתב ולא נאמר בשום מקום. את לא חייבת לאמין בשום דבר, אנחנו חיים במדינה חופשית, אבל את כן חייבת לכבד את המסורת של העם שלך. בזכות המסורת הזאת נשארנו יהודים כעם ולא התבוללנו לפני מאות שנים בתוך העמים האחרים. בגלל שלא ויתרנו על המסורת הזאת 2000 שנה רדפו, רצחו, שרפו אותנו. זאת הסיבה, שגם אם בחרת לחיות בסגנון חיים מודרני, ומימשת את זכותך המלאה לחופש המצפון, את לא יכולה לזלזל במסורת שלנו.

כי המסורת שלנו זה מה שאנחנו!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2014, 01:35

אז באיזו זכות אנחנו נמצאים כאן אם לא בגלל שאנחנו יהודים וזאת הארץ של יהודים כבר 3000 שנה?
אם זה לא קשור ליהדות, אז צודקים הערבים. אנחנו סתם פולנים, גרמנים, ספרדים, מרוקאים, עירקים וכו'. אין לנו מה לעשות כאן.

אף אחד לא מכריח אותך להיות יהודיה כשרה על מנת לגור בישראל. זה לא נכתב ולא נאמר בשום מקום. את לא חייבת לאמין בשום דבר, אנחנו חיים במדינה חופשית, אבל את כן חייבת לכבד את המסורת של העם שלך. בזכות המסורת הזאת נשארנו יהודים כעם ולא התבוללנו לפני מאות שנים בתוך העמים האחרים. בגלל שלא ויתרנו על המסורת הזאת 2000 שנה רדפו, רצחו, שרפו אותנו. זאת הסיבה, שגם אם בחרת לחיות בסגנון חיים מודרני, ומימשת את זכותך המלאה לחופש המצפון, את לא יכולה לזלזל במסורת שלנו.

אתה יהודי בין אם חתכו לך או לא, זאת עובדה
אפשר להיות יהודיים גם בלי לקחת תינוק בן 8 ימים ולעשות בו מהלך כירורגי לא נחוץ בלי שמתאפשרת לו מילה בנושא, בלי הרדמה ובלי כלום בשביל משהו שהוא אולי לא יאמין בו שהוא ייגדל
אני ממש לא מכבדת את המסורת הזאת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2014, 01:44

Holiday_Armadillo כתב:

אפשר להיות יהודיים גם בלי לקחת תינוק בן 8 ימים ולעשות בו מהלך כירורגי לא נחוץ בלי שמתאפשרת לו מילה בנושא, בלי הרדמה ובלי כלום בשביל משהו שהוא אולי לא יאמין בו שהוא יגדל

ומישהו אמר שאת חייבת לעשות לילד שלך ברית מילה?? תראי לי איפה אמרו לך שאת חייבת.
זאת את שאומרת שצריך לאסור על יהודים לעשות ברית מילה!
בעצם זאת את שרוצה להגביל את חופש המצפון.
בעצם זאת את, שכל כך שומרת על החופש שלך לאמין במה שבא לך, אבל כן רוצה להגביל אנשים אחרים לעשות את הדברים שהם מאמינים בהם.

אם את כל כך שונאת את כל מה שקשור ליהדות, אז אולי תמצאי לך איזה מקום אחר, כמו גרמניה האהובה עליך, אנגליה WHAT EVER.
תעברי לשם וחכי עד לפוגרום הבא. כי תמיד יהיה את הפוגרום הבא. היסטוריה של 2000 שנה הוכיחה זאת היטב.
ותני לי גם לספר לך משהו. גם אם לא תספרי לאף אחד שאת יהודיה, וגם אם יהיה רשום לך בפאספורט שאת גרמניה, אנגליה או אוזבקית, הם עדיין ימצאו אותך. יש להם הרבה נסיון בזה....
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2014, 01:49

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אפשר להיות יהודיים גם בלי לקחת תינוק בן 8 ימים ולעשות בו מהלך כירורגי לא נחוץ בלי שמתאפשרת לו מילה בנושא, בלי הרדמה ובלי כלום בשביל משהו שהוא אולי לא יאמין בו שהוא יגדל

ומישהו אמר שאת חייבת לעשות לילד שלך ברית מילה?? תראי לי איפה אמרו לך שאת חייבת.
זאת את שאומרת שצריך לאסור על יהודים לעשות ברית מילה!
בעצם זאת את שרוצה להגביל את חופש המצפון.
בעצם זאת את, שכל כך שומרת על החופש שלך לאמין במה שבא לך, אבל כן רוצה להגביל אנשים אחרים לעשות את הדברים שהם מאמינים בהם.

אם את כל כך שונאת את כל מה שקשור ליהדות, אז אולי תמצאי לך איזה מקום אחר, כמו גרמניה האהובה עליך, אנגליה WHAT EVER.
תעברי לשם וחכי עד לפוגרום הבא. כי תמיד יהיה את הפוגרום הבא. היסטוריה של 200 שנה הוכיחה זאת היטב.
ותני לי גם לספר לך משהו. גם אם לא תספרי לאף אחד שאת יהודיה, וגם אם יהיה רשום לך בפאספורט שאת גרמניה, אנגליה או אוזבקית, הם עדיין ימצאו אותך. יש להם הרבה נסיון בזה....

כן, אני חושבת שצריך לאסור ברית מילה על ילדים מתחת לגיל 12, שום דבר לא יישנה את דעתי
שאנשים עם דעה משלהם יעשו מה שהם רוצים, מצידי שיורידו לעצמם את כל הזין

אתה יכול לגרש אותי מהמדינה הזאת כמה שבא לך אבל אני פה וזה שאני שונאת את הדת (כן, אני ש-ו-נ-א-ת את הדת) לא אומר שאני לא מזדהה כיהודייה כי אני כן
אם היית יודע עם כמה אנשים זרים רבתי רק בשביל להעביר להם את המסר האמיתי על הארץ שלנו עדיין היית רוצה שאני אלך? כי אני נגד אזמל לאיבר המין של תינוק שרק נולד?

אף אחד לא צריך לחתוך שום איבר בשביל שהארץ הזאת תמשיך להיות שלנו וזה שעשו משהו לפני 5,000 שנה לא אומר שצריך לעשות אותו עכשיו רק כי זה ''מסורת'', התקדמנו למאה ה-21!
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2014, 02:11

3000 שנה הוכיחו שברית מילה לא מזיקה, אחרת כבר הינו נעלמים, ולכן בהשוואה לנסיון של 3000 שנה לדעתך הפופוליסטית בנושא אין ערך של אגורה שחוקה.

הזכויות לחופש דת וחופש המצפון, אלה זכויות מקודשות בכל מדינה חופשית. את רוצה לגזול מאנשים את הזכויות האלה, מה שמוכיח, שבניגוד למה שאת חושבת על עצמך, את בעצם בן אדם לא מפותח, לא אינטליגנטי, ובעלת דעות קדומות.

אני לא מנסה לשכנע אותך בכלום. רק מציג לך מי את.

אני חש כלפיך שני דברים: רחמים ובוז.

למה רחמים? כי את שונאת את העם שלך, העם ממנו יצאת. אין דבר עצוב מזה.

למה בוז? כי לאורך ההיסטוריה כולה היו לא מעט אנשים כמוך ששנאו את העם שלהם. האנשים האלה בדרך כלל המרו את דתם מרצונם החופשי והפכו לרודפי היהודים הכי מורעלים. למה? כי הם רצו להוכיח לחברים החדשים שהם באמת המרו את דתם ולא נשארו יהודים בסתר. הם היו אלה שהעידו נגד היהודים במשפטים של עלילות הדם. הזמינו אותם כיהודים לשעבר, שמכירים את המסורת היהודית מבפנים, ולכן יכולים להיות "עדים מומחים".

רק שזה לא עזר להם הרבה. שנאו אותם בשני הצדדים. אף אחד לא אוהב בוגדים, גם אם הוא בגד לטובתך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2014, 02:22

felix_r כתב:3000 שנה הוכיחו שברית מילה לא מזיקה, אחרת כבר הינו נעלמים, ולכן בהשוואה לנסיון של 3000 שנה לדעתך הפופוליסטית בנושא אין ערך של אגורה שחוקה.

הזכויות לחופש דת וחופש המצפון, אלה זכויות מקודשות בכל מדינה חופשית. את רוצה לגזול מאנשים את הזכויות האלה, מה שמוכיח, שבניגוד למה שאת חושבת על עצמך, את בעצם בן אדם לא מפותח, לא אינטליגנטי, ובעלת דעות קדומות.

אני לא מנסה לשכנע אותך בכלום. רק מציג לך מי את.

אני חש כלפיך שני דברים: רחמים ובוז.

למה רחמים? כי את שונאת את העם שלך, העם ממנו יצאת. אין דבר עצוב מזה.

למה בוז? כי לאורך ההיסטוריה כולה היו לא מעט אנשים כמוך ששנאו את העם שלהם. האנשים האלה בדרך כלל המרו את דתם מרצונם החופשי והפכו לרודפי היהודים הכי מורעלים. למה? כי הם רצו להוכיח לחברים החדשים שהם באמת המרו את דתם ולא נשארו יהודים בסתר. הם היו אלה שהעידו נגד היהודים במשפטים של עלילות הדם. הזמינו אותם כיהודים לשעבר, שמכירים את המסורת היהודית מבפנים, ולכן יכולים להיות "עדים מומחים".

רק שזה לא עזר להם הרבה. שנאו אותם בשני הצדדים. אף אחד לא אוהב בוגדים, גם אם הוא בגד לטובתך.

גם להוריד למישהו אצבע לא יזיק לו, בוא נעשה את זה

זה בסדר, גם אני מרגישה כלפיך הרבה דברים לא פחות ''נעימים''
אני אשמור את זה לעצמי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים