רבע ראשון רע מאוד של מכבי. אומנם רק מינוס 2, אבל היכולת לא טובה. קובאן משחקת זוועה ומכבי לא מנצלת את זה. היקמן ורייס ממשיכים בשלהם, כל משחק אני בהלם שהם משחקים במכבי. כתם שחור למועדון שייזכר לעוד הרבה שנים.
רבע ראשון הגנתי לא רע של מכבי אבל משחק התקפה עלוב וטיפש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט. 20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
כמה שהיקמן טיפש ואפור, הוא עדיין לא מדגדג את רייס שפשוט נותן עד עכשיו משחק מחריד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט. 20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
גל גל כתב:באונה תקשיבו היקמן חתיכת סתום מזה החדירות האלה
הוא לא הצליח בכניסות ברבע הראשון ואביד את הבטחון
מכבי באחת המחציות הגרועות שלה העונה. אם ברבע הראשון עוד היתה הגנה טובה אז ברבע השני זו כבר קטסטרופה הגנתית שאין כדוגמתה. הגארדים של מכבי לא נותנים לה כלום.