MTA2311 כתב:חחח אתם חייבים לתת לי היילייטס.
תסתכל באתר של ספורט 5 יש שם את התוכנית המלאה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חחח אתם חייבים לתת לי היילייטס.
מקובי כתב:אתמול היה כ8000 צופים בהיכל (שחלקם הגדול הגיע במהלך המשחק... בתחילת המשחק היה די מביך לראות את ההיכל) בשבוע הבא אנחנו משחקים ביום ראשון בשעה נורמלית נגד יריבה פחות גדולה (עם כל הכבוד אליהם)
על כמה מתערבים שיהיה מלא או כמעט מלא?
בוקר הכדורסל של ישראל.
מקובי כתב:אתמול היה כ8000 צופים בהיכל (שחלקם הגדול הגיע במהלך המשחק... בתחילת המשחק היה די מביך לראות את ההיכל) בשבוע הבא אנחנו משחקים ביום ראשון בשעה נורמלית נגד יריבה פחות גדולה (עם כל הכבוד אליהם)
בוקר הכדורסל של ישראל.
מקובי כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/567/843.html?hp=3&cat=620
לא רוצים אדומים במכבי (1:30)
באמת שאם הוא בא אני שורק לו בוז בכל הכוח...
toja27 כתב:מקובי כתב:אתמול היה כ8000 צופים בהיכל (שחלקם הגדול הגיע במהלך המשחק... בתחילת המשחק היה די מביך לראות את ההיכל) בשבוע הבא אנחנו משחקים ביום ראשון בשעה נורמלית נגד יריבה פחות גדולה (עם כל הכבוד אליהם)
בוקר הכדורסל של ישראל.
זה כי ירושלים דווקא יריבה גדולה יותר מהפועל תל אביב. לפחות השנה ונראה שגם בשנים הבאות.
מקובי כתב:toja27 כתב:מקובי כתב:אתמול היה כ8000 צופים בהיכל (שחלקם הגדול הגיע במהלך המשחק... בתחילת המשחק היה די מביך לראות את ההיכל) בשבוע הבא אנחנו משחקים ביום ראשון בשעה נורמלית נגד יריבה פחות גדולה (עם כל הכבוד אליהם)
בוקר הכדורסל של ישראל.
זה כי ירושלים דווקא יריבה גדולה יותר מהפועל תל אביב. לפחות השנה ונראה שגם בשנים הבאות.
מבחינת יכולת? כן, י-ם יותר טובים. ואני מעריך שהם ישארו יותר טובים מהפועל גם בעתיד (מאוד מעריך את הניהול שם ולשם שינוי נראה שבאמת עובדים שם נכון עם חזון מסוים. שדיברנו בעבר על לחזק את הקבוצות האחרות ולא להחליש את מכבי על זה בדיוק דיברנו)
מבחינת יריבה? הם בחיים לא יתקרבו להפועל.
מקובי כתב:מבחינת יכולת? כן, י-ם יותר טובים. ואני מעריך שהם ישארו יותר טובים מהפועל גם בעתיד (מאוד מעריך את הניהול שם ולשם שינוי נראה שבאמת עובדים שם נכון עם חזון מסוים. שדיברנו בעבר על לחזק את הקבוצות האחרות ולא להחליש את מכבי על זה בדיוק דיברנו)
מבחינת יריבה? הם בחיים לא יתקרבו להפועל.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אתם רואים את סרוסי ביציע העיתונות?
איזה איש קטן.
קטן ומגעיל
LIAV10 כתב::eek![]()
![]()
מישהו פה היה מודע לדבר המזעזע הזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־28 אורחים