המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אני לא יודע אם זה כבר לא מאוחר מדי בשביל לרדת מהעץ.
יכול להיות שאנחנו כבר נמצאים בנקודת אל חזור מבחינת מכבי , אבל אני לא בטוח. ישאר שובל ארוך של סירחון בפרשה הזאת גם אם
פארגו ירד על 4 מחר בבוקר וירצה לבוא להתאמן בזמן.
למען האמת אני די משוכנע שהרבה אוהדים בכלל לא רוצים לראות אותו במכבי גם אם יתנצל מכל ליבו.
אבל בואו נחכה ונראה מה פיב"א אומרת.
ankram כתב:שחר. ג - אם אתה אומר "זה שיש לי דעה שונה משלכם זה ממש לא אומר שאני לא אוהד מכבי" - מעיד עליך יותר מכל גיבובי ההתיפיפיות נפש שלך , בהקשר לפארגו.
אני לא מכיר אוהד מכבי שפוי בדעתו בין אם הוא אוהד שרוף עד כלות , או סתם אוהד כורסא , שחושב שמה שעשה פארגו הוא דבר ראוי, ועוד מעז להגד שהוא יברך אותו אם הוא יצליח.
בכלל מתוכן תגובותיך אני לא שולל שאתה מבלה פה בכדי להכעיס , אני מקווה שאני טועה.
אני עדיין מאמין שפארגו ומכבי ימצאו את הסולם לרדת מהעץ המציק הזה , ובמידה ולא , אני מאד מקווה שמכבי (שמעון) תדע להעניש את החוצפן התאוותן הזה , וממש לא יפריע לי אם הוא לא ישחק כדורסל יותר בחיים.
בכל מקרה אני לא מקנא בסיטואציה בה פארגו ימצא את עצמו מתארח בנוקיה מול מכבי , מה שעבר על הלפרין או אנדרסון זה אפילו לא הקדימון למה שמחכה לפושטק הזה.
וברור לכם כמובן שקללת מכבי תרדוף אותו עד סוף ימי חייו , נכןו?
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאוהד צריך לדאוג לטובת הקבוצה אותוה הוא אוהד, ולא לרעת שחקנים או קבוצות אחרות.
פארגו לא רוצה להגיע למכבי? לא צריך.
מכאן ועד איחולי הכשלון שנמסרים לפארגו עובר הרבה מאוד.
לרצות לראות את פארגו מצליח באנ.בי.אי., לא פוסל אף אחד מלהיות אוהד מכבי,. ובינינו, זה גם לא כ"כ אמור להיות אכפת למישהו.
jol9 כתב:ankram כתב:שחר. ג - אם אתה אומר "זה שיש לי דעה שונה משלכם זה ממש לא אומר שאני לא אוהד מכבי" - מעיד עליך יותר מכל גיבובי ההתיפיפיות נפש שלך , בהקשר לפארגו.
אני לא מכיר אוהד מכבי שפוי בדעתו בין אם הוא אוהד שרוף עד כלות , או סתם אוהד כורסא , שחושב שמה שעשה פארגו הוא דבר ראוי, ועוד מעז להגד שהוא יברך אותו אם הוא יצליח.
אני עדיין מאמין שפארגו ומכבי ימצאו את הסולם לרדת מהעץ המציק הזה , ובמידה ולא , אני מאד מקווה שמכבי (שמעון) תדע להעניש את החוצפן התאוותן הזה , וממש לא יפריע לי אם הוא לא ישחק כדורסל יותר בחיים.
בכל מקרה אני לא מקנא בסיטואציה בה פארגו ימצא את עצמו מתארח בנוקיה מול מכבי , מה שעבר על הלפרין או אנדרסון זה אפילו לא הקדימון למה שמחכה לפושטק הזה.
אנקראם - אני רוצה רק לעמוד על הבדל אחד בין הלפרין לבין פארגו. יותם לא עשה שום דבר לו חוקי. הוא לא היה עוזב, אם הוא לא היה מקבל שחרור מההנהלה ואם דמי הבייאאוט לא היו משולמים.
כלומר זה אולי מסריח (וכנראה שגם על זה אפשר להתווכח) אבל כשר.
מה שפארגו עושה, אם וכאשר, הוא כנראה לא חוקי, וזה הבדל גדול.
ד"א - אני נגד לשרוק בוז מיוחד לשחקנים שעברו פה, אלא אם כן באמת מדובר במקרה יוצא דופן (כמו המקרה שמסתמן אצל פארגו), ולכן הייתי
נגד שריקות בוז לאנדרסון, מוריס ובוודאי הלפרין.
סה"כ אסור לשכוח שמדובר בשחקני כדורסל, ולא באוהדים. עבור האוהדים הקבוצה היא לפני הכל, אבל השחקנים מתפרנסים מזה, ואי אפשר לבוא אליהם בטענות
כשהם הולכים אחרי הכסף.
ankram כתב:שחר. ג - אם אתה אומר "זה שיש לי דעה שונה משלכם זה ממש לא אומר שאני לא אוהד מכבי" - מעיד עליך יותר מכל גיבובי ההתיפיפיות נפש שלך , בהקשר לפארגו.
חנו'ש כתב:עכשיו נשאלת השאלה למה הכוונה בתום לב??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים