המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:שסופו הוא הנשק העיקרי שלך במשחקים האחרונים, וכל הגארדים נפקדים אז זה מה יש
rc4991 כתב:itai7 כתב:שסופו הוא הנשק העיקרי שלך במשחקים האחרונים, וכל הגארדים נפקדים אז זה מה יש
אבל זה לא שיש לנו חודרים טובים וכמעט כל השחקנים שלנו מסתמכים על קליעה
אני מאוד מפחד שקבוצות ילמדו מהמשחק הזה לקבל 20 נקודות מסופו אבל לחבל לנו בהתקפה של שאר השחקנים
יוסי22 כתב:LIAV10 כתב:חבל שלא פוצץ לאסתרון תפנים ברבע הראשון.
חבל שלמבי אין אומץ לרדת מהמגרש פעם ועוד פעם עד שהשופטים יתחילו לכבד את הקבוצה היחידה שעושה משהו באירופה בכל ענפי הכדור .
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:itai7 כתב:שסופו הוא הנשק העיקרי שלך במשחקים האחרונים, וכל הגארדים נפקדים אז זה מה יש
אבל זה לא שיש לנו חודרים טובים וכמעט כל השחקנים שלנו מסתמכים על קליעה
אני מאוד מפחד שקבוצות ילמדו מהמשחק הזה לקבל 20 נקודות מסופו אבל לחבל לנו בהתקפה של שאר השחקנים
נו באמת ...
ביום חמישי הוא חיסל לבד את פרטיזן והתרגיל הצליח להם רק כי בלאט ייבש אותו שעה על הספסל וכשהוא חזר הוא נפצע .
היום הוא התעלל בפרחוסקי אבל לא הצליח לגמור את המשחק בגלל שיפוט הזוי. כשהוא לא יכל לסבול את זה יותר ובצדק , העיפו אותו לספסל.
יש דרך אחת להתמודד עם סופו וזה להיכנס לו לראש או לקוות שהוא ייפצע , לא בלהשאיר אותו לבד.
אגב היו כבר כמה קבוצות חכמות שבחרו להתמודד איתו באחד על אחד , כולן ללא יוצא מן הכלל איבדו את המשחק על ההחלטה הטיפשית הזו כוול קובאן במשחק שהוא היה "פצוע".
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:הם לא עצרו את הקלעים בגלל ששמרו אחד על סופו , מכבי קיבלה את הזריקות שלה וקלעה באחוזים מחפירים זה הכל .
הם עשו חילופים אוטומטיים על כל חסימה. לא הייתה קליעה אחת חופשית. גרינברג עשה בית ספר לבלאט. פשוט בית ספר.
felix_r כתב:roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:הם לא עצרו את הקלעים בגלל ששמרו אחד על סופו , מכבי קיבלה את הזריקות שלה וקלעה באחוזים מחפירים זה הכל .
הם עשו חילופים אוטומטיים על כל חסימה. לא הייתה קליעה אחת חופשית. גרינברג עשה בית ספר לבלאט. פשוט בית ספר.
אם אני בא עם שופטים מהבית אז גם סבתא שלי יכולה לשמור על סופו. לבד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־33 אורחים