המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אני אנצל את המומנטום, ואגיד שאם לא יקרה איזה משהו מאוד לא צפוי בדרך שמכבי תראה, אני אשמח לראות מאמן אחר בעונה הבאה. אני פשוט רוצה לראות קבוצה מסוג שונה.
LIAV10 כתב:toja27 כתב:אני אנצל את המומנטום, ואגיד שאם לא יקרה איזה משהו מאוד לא צפוי בדרך שמכבי תראה, אני אשמח לראות מאמן אחר בעונה הבאה. אני פשוט רוצה לראות קבוצה מסוג שונה.
השאלה אם קיים עוד מאמן שיכול להוציא הרבה בסכומי כסף האלה, אולי הסגנון משחק לא הכי כיף, אבל בלאט ידוע ביכולת להוציא מקסימום מכלום, לא בטוח שמישהו אחר (בתקציבים של מכבי למאמן) יכול לעשות משהו יעיל יותר בסכומי כסף האלה.
toja27 כתב:אני אנצל את המומנטום, ואגיד שאם לא יקרה איזה משהו מאוד לא צפוי בדרך שמכבי תראה, אני אשמח לראות מאמן אחר בעונה הבאה. אני פשוט רוצה לראות קבוצה מסוג שונה.
LIAV10 כתב:toja27 כתב:אני אנצל את המומנטום, ואגיד שאם לא יקרה איזה משהו מאוד לא צפוי בדרך שמכבי תראה, אני אשמח לראות מאמן אחר בעונה הבאה. אני פשוט רוצה לראות קבוצה מסוג שונה.
השאלה אם קיים עוד מאמן שיכול להוציא הרבה בסכומי כסף האלה, אולי הסגנון משחק לא הכי כיף, אבל בלאט ידוע ביכולת להוציא מקסימום מכלום, לא בטוח שמישהו אחר (בתקציבים של מכבי למאמן) יכול לעשות משהו יעיל יותר בסכומי כסף האלה.
roy1000 כתב:מי היה מאמין שדווקא בלאט יהיה חתום על הדבר הזה?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:אני אנצל את המומנטום, ואגיד שאם לא יקרה איזה משהו מאוד לא צפוי בדרך שמכבי תראה, אני אשמח לראות מאמן אחר בעונה הבאה. אני פשוט רוצה לראות קבוצה מסוג שונה.
לא מוציא הרבה.
הוציא הרבה לפני 4 שנים. מאז השיג בדיוק מה שהסגל שלו שווה למעט הפסד אליפות בארץ.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:מי היה מאמין שדווקא בלאט יהיה חתום על הדבר הזה?
ומי היה מאמין שבלאט , פיני , וצביקה יהיו חתומים על הפסדי אליפות של מכבי ?
קצת פרופורציות , האליפות לא בסכנה
yzafrir כתב:roy1000 כתב:מי היה מאמין שדווקא בלאט יהיה חתום על הדבר הזה?
roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:מי היה מאמין שדווקא בלאט יהיה חתום על הדבר הזה?
האליפות לא בסכנה? ברצינות?
ולא, לא הייתי מאמין שקבוצה של דייויד בלאט תחטוף ככה בנוקיה. פרופורציות או לא.
rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2731299
אני מקווה מאוד שישאר,בלי קשר לפיינל פור
jol9 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:מי היה מאמין שדווקא בלאט יהיה חתום על הדבר הזה?
זאת כנראה אחת האמירות היותר הזויות...
חביב הצטרף לצבא המאמינים של יוסי.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:מי היה מאמין שדווקא בלאט יהיה חתום על הדבר הזה?
זאת כנראה אחת האמירות היותר הזויות...
חביב הצטרף לצבא המאמינים של יוסי.
כמעט..
אגב, גם אני לא חושב שמכבי יכולה להפסיד בשני משחקים אליפות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: cannon, Google [Bot] ו־16 אורחים