המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:קורה מידי פעם ששחקנים מחוייבים חוטפים תבוסות, אך אני לא חושב ששאראס, פארקר, ניקולה, שארפ ונדב הנפלד חטפו באותו חדש שתי תבוסות אחת של 35 הפרש ואחת של 28 הפרש. זה שפל חדש.
נדב חטף גם חטף תבוסות כאלה ב- 1993. כשיש לך סגל שחקנים חלש, אתה תחטוף תבוסות ויותר מאחת.
באותו חודש?
שמואל1 כתב:מעבר חד לנושא אחר-
עכשיו אמרו בחמישיות שהתוכנית הבאה תהיה בחודש מאי. זאת אחרי בערך חודש שלא הייתה תוכנית.
רק אני חושב שזה זלזול ויריקה בפנים של כל אוהדי הכדורסל בישראל? כל כך קשה שמגזין הכדורסל היחיד בערוץ (לעומת בערך 50 של הכדורגל), יהיה בשעה/יום אחרים כך שהתוכנית לא תיפול על ליגת האלופות?
אני באמת לא מבין את זה. שנים זה כך, ואף פעם לא הבנתי.
חבל, כי התוכנית באמת טובה ומעניינת.
מכביסט29 כתב:שמואל1 כתב:מעבר חד לנושא אחר-
עכשיו אמרו בחמישיות שהתוכנית הבאה תהיה בחודש מאי. זאת אחרי בערך חודש שלא הייתה תוכנית.
רק אני חושב שזה זלזול ויריקה בפנים של כל אוהדי הכדורסל בישראל? כל כך קשה שמגזין הכדורסל היחיד בערוץ (לעומת בערך 50 של הכדורגל), יהיה בשעה/יום אחרים כך שהתוכנית לא תיפול על ליגת האלופות?
אני באמת לא מבין את זה. שנים זה כך, ואף פעם לא הבנתי.
חבל, כי התוכנית באמת טובה ומעניינת.
דרמה קווין שמואל לא תאמין, אני מחזק את הפוסט שלך![]()
גם לי לא ברור מאיפה מגיע הזלזול המחפיר הזה בתוכנית הכדורסל היחידה בערוץ, שמנגד יש כל כך הרבה תוכניות מיותרות ודומות (מאיר ורוני, המשחק, יציע העיתונות וכו') שמקדשות בעיקר את הכדורגל. אני לא רואה מצב שמוותרים עליהן כל כך בקלות, אפילו את מאיר ורוני העבירו ליום שישי (!) כדי לשדר אותה, אבל על חמישיות משום מה יותר קל לוותר.. פשוט ביזיון.
חייבים למצוא לזה פתרון במיידי ואני בטוח שיש על העניין הזה לא מעט תלונות שנשלחות לערוץ. הלוואי ומשהו ישתנה...
Holiday_Armadillo כתב:מישהו רואה את הכדורעף? סיום מטורף למערכה השנייה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רואה את הכדורעף? סיום מטורף למערכה השנייה
האליפות של מטה אשר :/
מקובי כתב:דריקס ביציע השבת בקרוב
MTA2311 כתב:דריקס? עמי ביטון היה עסוק?
מניח שהוא שם לדבר על הכדורגל.
LIAV10 כתב:מה כזה מעניין?
כל פעם אותן תשובות, שנה הבאה יהיה ״תקציב שפוי״ ומחפשים מקור כסף חדש.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:מה כזה מעניין?
כל פעם אותן תשובות, שנה הבאה יהיה ״תקציב שפוי״ ומחפשים מקור כסף חדש.
לא מעניין בשום צורה.
העיקר שאלו על יותם וליאור. שאלה מקורית ומעניינת מאוד.
כאילו שאלי סהר, שלמה שרף ובוני גינזבורג יכולים להפיק שאלות חכמות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־17 אורחים