Roni1 כתב:felix_r כתב:מקובי כתב:קודי כתב:חדשות רעות לקראת מחר - השופט הוא (כמובן) ידיד המחלקה ואהוב ליבנו לואיג'י למוניקה.
ביורוליג שמעו על התצוגה של אסתרון מיום ראשון והחליטו להביא לכאן שופט יותר הזוי.
אתה צריך להבין, שהיורוליג רוצה לוודא שמכבי תשאר שלישית, כדי שלמילאנו (מארחת הפיינל-פור) יהיה סיכוי טוב בהצלבה.
אני לא יודעת אם אתה צוחק אבל זה נכון, בשנה שעברה הבנתי שהיו קצת פדיחות ואם נשחק מולם בהצלבה צפוי שיפוט עוין (למרות שמכבי מביאה אוהדים לפיינל פור ועדיין עדיפה הקבוצה המקומית).
תראי, אין לי הוכחות כמובן, זאת רק הדעה שלי.
לדוגמא, אני בטוח ב 100%, שבשנה שעברה היורוליג משך אותנו מהאוזניים בסיבוב השני של הטופ-16, שלח לנו את השופטים, שהכי אוהבים את מכבי. לדוגמא, בשלב ההוא פעמים שלחו למשחקים של מכבי את אוהב ישראל איליה בלושביץ' (זהו השופט שבנס ז'לגיריס שרק לטאנוקה בירד כניסה מוקדמת לצבע אחרי ההחטאה של גוסטאס, וכך עצר את השעון, במקום שהשניות יתבזבזו על הריבאונד). בעיקרון זה אף פעם לא קורה, שאותו השופט מגיע פעמים לשפוט באותו השלב, ופה פעמים שלחו לנו את אותו השופט הכי נוח בסיבוב השני. אפילו במשחק האחרון בבארסה שלחו לנו את למוניקה, שעד אותו המשחק היה לו רצף מדהים של משהו כמו 9-10 נצחונות רצופים לקבוצה האורחת במשחקים שלו. בסוף הפסדנו 74-71, וקטענו לו את הרצף, אבל זה לא בגלל שהוא לא עזר לנו, סתם לא הינו מספיק טובים...