המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:אגב, שמתם לב למדור היחצנות החדש של יונתן אליהו על הפועל ירושלים בוואלה!ספורט?
אני חושבת שהם היו צריכים עוד קצת יח״צ כדי לעלות שלב
http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... rticalId=3
כמה יותם המתוק קלע היום?
rc4991 כתב:אגב,תומפסון אחלה שחקן
ממש אהבתי אותו בירושלים
MTA2311 כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:המחשבה על כך שהקבוצה הזאת קצת פריכה דווקא ברגעי ההכרעה לא יכולה שלא לצוץ...
לנצח בגדול במשחק לא חשוב, ואח"כ לחטוף בראש במשחק מאוד חשוב... כנ"ל היה גם בגביע...
אפשר גם להחליף את המילים ״הקבוצה הזאת״ במילים ״יותם הלפרין״
הוא דפק לך 20 נקודות בבית לפני יומיים. קצת קרדיט.
חוץ מזה, מה עם ברייסי רייט הכוכב? דאנקן? ליאור שסיים עם רנקינג נמוך משל יותם אפילו?
כרגיל, יותם חוטף את כל האש.
Roni1 כתב:יותם הלפרין ברגעי הכרעה, כתוב במילון
LIAV10 כתב:מה זה "פריך"?
LIAV10 כתב:Roni1 כתב:יותם הלפרין ברגעי הכרעה, כתוב במילון
את בטוחה שיש ביטוי כזה בהקשר של כדורסל?
יש מצב שהתכוונת ל"רך"?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:מה זה "פריך"?
המחוספס החדש.
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:המחשבה על כך שהקבוצה הזאת קצת פריכה דווקא ברגעי ההכרעה לא יכולה שלא לצוץ...
לנצח בגדול במשחק לא חשוב, ואח"כ לחטוף בראש במשחק מאוד חשוב... כנ"ל היה גם בגביע...
אפשר גם להחליף את המילים ״הקבוצה הזאת״ במילים ״יותם הלפרין״
הוא דפק לך 20 נקודות בבית לפני יומיים. קצת קרדיט.
חוץ מזה, מה עם ברייסי רייט הכוכב? דאנקן? ליאור שסיים עם רנקינג נמוך משל יותם אפילו?
כרגיל, יותם חוטף את כל האש.
הוא שחקן מעולה אבל כמו שתמיד ידענו הוא פריך ונעלם כשבאמת צריך אותו. זה לא דברים שהמצאתי, זה כתוב על הקריירה שלו. הוא לא היה חוטף את האש אם לא היו מנסים להאדיר ולדבר על ה״מהפך״ הגדול שלו בכל פעם שהוא נותן משחק טוב נגד מכבי. (אגב, אני חושבת שהוא היה יכול לתרום לנו המון העונה)
על ליאור אני אפילו לא מדברת כי אף אחד מעולם לא התווכח על מידת הווינריות והמנהיגות שלו.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:מה זה "פריך"?
המחוספס החדש.
מקובי כתב:במחווה לי-ם אני מחר מגיע להיכל עם צעיף של ניז'ני!
נמאס לי שכל פעם הם באים עם צעיף של קבוצות שאנחנו מפסידים להם...
חחח סתם סתם הם באמת לא מעניינים. מי זאת הקבוצה הזאת בכלל?
לא ראיתי את המשחק (מכבי עף> כל דבר אחר שהוא לא מכבי) אבל רשמו היום כתבה מאוד מפרגנת על רוצ'סטי בישראל היום (על זה שהוא רכז אולד סקול, מחפש את המסירה לפני הקליעה וגם סקורר לא רע, מצד שני בשנתיים האחרונות לא הצליח לסיים עונה ביורוליג)
איך הוא היה? יש אינטילגנציה? חומר למכבי?
שמואל1 כתב:ירושלים מודחת מהמפעל. לדעתי הם קבוצה מוכשרת יותר מניז'ני האפורה, אבל הרוסים חזקים מאוד בבית ועשו את העבודה.
לירושלים עדיין יש סיכוי גדול מאוד להגיע למוקדמות היורוליג בעונה הבאה, גם אם לא יזכו באליפות. לפי אורי אלון, התקציב יוכפל בעונה הבאה, ויחד עם הארנה - היורוליג יעדיף לתת להם מקום במוקדמות מאשר לקבוצה כמו מכבי חיפה או הפועל אילת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים