אבל לא הבנתי את הפיסקה האחרונה. לא הולכים להביא מחליף לפארגו עד שפארמר יעזוב?? ומה הקשר לפרקינס??
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני שמחה שכספי לא יגיע בסוף, זה כל כך מיותר ופעם ראשונה שאני מודה לאל על המסים בארץ....![]()
אבל לא הבנתי את הפיסקה האחרונה. לא הולכים להביא מחליף לפארגו עד שפארמר יעזוב?? ומה הקשר לפרקינס??
er79 כתב:הנסיון מלמד שמחליף שבא באמצע העונה הוא תפוח רקוב, ולכן אני לא מאמין שאם פארגו לא יישאר, מכבי לא יביאו מחליף לאחר לכתו של פארמר, בלי שום קשר לפרקינס, שחיוני שיישאר, ושהוא יוצא מן הכלל כי הוא חלק מהמערכת. אם פארגו עוזב יובא מחליף באופן מיידי. זה מסוכן מדי לחכות למחליף רק לאחר לכתו של פארמר, ובמכבי מודעים לזה.
where is the love? כתב:אני גם נגד המהלך שכספי יגיע למכבי, זה לא טוב לו וזה לא טוב לקבוצה.
אני מאחל לו המון בהצלחה איפה שישחק ושיהיה רק טוב לכולנו!
באשר לסאגת הרכז, קודם כל אחרי שבסוף לא מביאים את כספי וזה מהלך נכון לדעתי, הרי חייבים שסמית ישתלב בקבוצה, וגם ככה עמדת הפרוופורדים עמוסה.
מה גם שאם מסתכלים על הליגה אני מעדיף שאוחיון ישחק במקומו של כספי, אמנם הם לא על אותה עמדה, אבל יש את הקטע עם שני הישראלים בחמישיה.
אני מעדיף שאוחיון יתחבר כמה שיותר מהר למערכת דרך הליגה לטוב ולרע.
אני חושב שכולנו נצטרך לחכות ל-1.9 כדי לראות אם פארגו לא מגיע, אם הוא לא מגיע לדעתי מכבי תצטרך להביא שחקן במקום, וגם הרי יתפנה עוד כסף.
אבל בוא נגיד שמכבי לא יביאו שחקן במקום פארגו, אבל מה שכן פארמר ישאר עד תום העונה , מה דעתכם?
יחזור הצמד פ"פ אמנם לא פארגו פרקינס אבל פארמר פרקינס, נראה מעניין ביותר.
מהי דעתכם? האם זה יספיק ? או שבכל זאת צריך להביא שחקן?
מסכים מאוד.(משום מה שאני אמרתי את הדברים האלה אתמול ושלשום התעצבנו עלי)
השאלה שמסקרנת אותי היא במידה ויביאו מחליף, איזה סוג הוא יהיה? כזה שמזכיר את פארגו או משהו אחר
er79 כתב:הנסיון מלמד שמחליף שבא באמצע העונה הוא תפוח רקוב, ולכן אני לא מאמין שאם פארגו לא יישאר, מכבי לא יביאו מחליף לאחר לכתו של פארמר, בלי שום קשר לפרקינס, שחיוני שיישאר, ושהוא יוצא מן הכלל כי הוא חלק מהמערכת. אם פארגו עוזב יובא מחליף באופן מיידי. זה מסוכן מדי לחכות למחליף רק לאחר לכתו של פארמר, ובמכבי מודעים לזה.
yarinsaky כתב:er79 כתב:הנסיון מלמד שמחליף שבא באמצע העונה הוא תפוח רקוב, ולכן אני לא מאמין שאם פארגו לא יישאר, מכבי לא יביאו מחליף לאחר לכתו של פארמר, בלי שום קשר לפרקינס, שחיוני שיישאר, ושהוא יוצא מן הכלל כי הוא חלק מהמערכת. אם פארגו עוזב יובא מחליף באופן מיידי. זה מסוכן מדי לחכות למחליף רק לאחר לכתו של פארמר, ובמכבי מודעים לזה.
זה נכון.
להגיע באמצע עונה למכבי זה הדבר הרע ביותר ששחקן מוכשר יכול לעשות לעצמו. קשה מאוד להשתלב במכבי כך וכמעט כל המקרים שהיו
בעבר הסתיימו בכישלון או בחוסר הצלחה גדול.
דיברנו פה מספיק על מצ'אבאן שהגיע באמצע העונה, אבל זה יכול לקרות לכל שחקן טוב, בטח בקבוצה כל כך עמוסה.
משום מה חושבים שאם פרקינס יצטרף למכבי בינואר אחרי שלא שיחק חצי עונה והוא חסר ביטחון בכל מה שקשור לרגל שלו, הוא פתאום יהיה הפרקינס של אמצע העונה הקודמת.
זה לא הולך כך וזה סיכון הרבה הרבה יותר מדי גדול, גם אם הוא חוזר מבחינה בריאותית ל 90 אחוז ממה שהיה.
אבל זה גם סיכון לחכות לשחקן אחר שיצטרף בינואר. אז המבחר יהיה אפסי, כי כל השחקנים כנראה יחזרו לנ.ב.א ואנחנו נישאר עם הבררה.
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:er79 כתב:הנסיון מלמד שמחליף שבא באמצע העונה הוא תפוח רקוב, ולכן אני לא מאמין שאם פארגו לא יישאר, מכבי לא יביאו מחליף לאחר לכתו של פארמר, בלי שום קשר לפרקינס, שחיוני שיישאר, ושהוא יוצא מן הכלל כי הוא חלק מהמערכת. אם פארגו עוזב יובא מחליף באופן מיידי. זה מסוכן מדי לחכות למחליף רק לאחר לכתו של פארמר, ובמכבי מודעים לזה.
זה נכון.
להגיע באמצע עונה למכבי זה הדבר הרע ביותר ששחקן מוכשר יכול לעשות לעצמו. קשה מאוד להשתלב במכבי כך וכמעט כל המקרים שהיו
בעבר הסתיימו בכישלון או בחוסר הצלחה גדול.
דיברנו פה מספיק על מצ'אבאן שהגיע באמצע העונה, אבל זה יכול לקרות לכל שחקן טוב, בטח בקבוצה כל כך עמוסה.
משום מה חושבים שאם פרקינס יצטרף למכבי בינואר אחרי שלא שיחק חצי עונה והוא חסר ביטחון בכל מה שקשור לרגל שלו, הוא פתאום יהיה הפרקינס של אמצע העונה הקודמת.
זה לא הולך כך וזה סיכון הרבה הרבה יותר מדי גדול, גם אם הוא חוזר מבחינה בריאותית ל 90 אחוז ממה שהיה.
אבל זה גם סיכון לחכות לשחקן אחר שיצטרף בינואר. אז המבחר יהיה אפסי, כי כל השחקנים כנראה יחזרו לנ.ב.א ואנחנו נישאר עם הבררה.
זה לא כל כך מדויק..
קודם כל, זה נכון שזה בעיה להצטרף באמצע העונה. אבל במצב הזה פרקינס לא בא בנוסף, הוא בא במקום. אם הוא היה מצטרף יחד לפארמר ופאפאס, הוא לא היה מקבל מספיק דקות והיה חסר ביטחון. פה הוא בא במקופ פארמר, ואמור לקבל מספר לא קטן של דקות. הוא גם יכול לבוא לפני סוף השביתה, לקבל דקות באדריאטית או משהו, לקבל את הביטחון ולהשתלב בקבוצה ואז לעלות ליורוליג בסוף השביתה.
אין ספק שזה סיכון לא קטן, ואני גם מעדיף שחקן בריא שיבוא, אבל קשה לי לראות אותו מסיים כמו פייזר.
גם בקשר לאופציות בסיום השביתה, יהיו שחקנים חופשיים/שחקנים תחת חוזה שיהיה אפשר להביא כמו עם מאצ'בן. כמו שבארסה הביאו את אנדרסון באמצע העונה, כמו שריאל הביאו את טומיץ' או שמכבי הביאו את מאצ'בן. יהיו גם שחקנים חופשיים מהNBA שיכול מאוד ליהיות שלא יקבלו חוזה NBA, לפחות לא חוזה גבוה מחוזה מינימום כמו לות'ר הד לדוגמא שיהיה אפשר להביא תמורת הצעה נחמדה..
שוב, זה לא מצב אופטימלי להביא שחקן ככה באמצע העונה, אבל אין מה לעשות, זה מה יש, ואני מאמין שבלאט יצליח לסדר את זה..
אולי בסוף השביתה תיגרר עד ינואר ועונת הNBA תיתבטל ונישאר עם פארמר והחוזה המצחיק שלא עד סוף העונה
yarinsaky כתב:אני לא מאמין בהוקוס פוקוס מקצועי כזה. יושב לו שחקן פצוע שלא שיחק תקופה ארוכה ולא ברור מה מידת הפציעה שלו ( כי אף אחד לא באמת ידע עד שיתמודד מול שחקנים טובים ) והוא יכנס פתאום בינואר ויתן את מה ששחקן טוב ממנו נתן מפתיחת העונה ?
אסור לבנות על פרקינס כלום, פשוט כלום.
מה שצריך זה להביא שחקן מחליף לפארגו בקרוב ( אם פארגו לא מתעשת וחוזר לאימונים ) בחודש הקרוב ולראות מה קורה הלאה. אם פרקינס חוזר מוקדם אפשר אולי לשלב אותו בליגה ולראות לאן זה הולך מאוחר יותר. אבל זה לא יכול לבוא על חשבון מחליף לפארגו עכשיו.
yarinsaky כתב:זו בדיוק הנקודה שלא בריאה לקבוצה. שחקן שאמור להיות מרכזי צריך לשחק בכל המסגרות וברמה הגבוהה ביותר, מכבי זה לא הפועל מגדל או
גליל.
גם כשבורשטיין משחק בליגה הוא נראה עדיין שחקן מרכזי וטוב לפעמים , כשהוא ביורוליג האיטיות שנובעת מהפציעה הופכת אותו לבינוני מאוד.
הסיכוי שפרקינס יתן תרומה משמעותית למכבי בשנה באה נמוכה מאוד לדעתי. כשאני מדבר על תרומה אני מדדבר על יורוליג, ליגת קופל לא ממש
מעניינת אותי ואפילו לא הליגה האדריאטית.
אבל על מה אנחנו מדברים ? פרקינס אפילו לא קיבל הצעה ממכבי לחתום על חוזה זמני. כשהוא יקבל הצעה כזאת אולי נוכל להיות יותר חכמים, כי אז זה אומר אולי שמכבי חושבת שיש סיכוי להוציא ממנו משהוא עוד העונה.
אגב, אני לא זוכר, היסטורית ( אני כבר 30 שנה כמעט בכדורסל ) שחקן שהצטרף כך לקבוצה באמצע העונה למשחקי יורוליג והפך לשוס גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים