המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני יודע שזה קצת לא קשור אך האם למישהו יש טבלה של מלך הסלים/ריב'/אסי וכולי של היורוליג בכל הזמנים?
תודה מראש
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני יודע שזה קצת לא קשור אך האם למישהו יש טבלה של מלך הסלים/ריב'/אסי וכולי של היורוליג בכל הזמנים?
תודה מראש
זה מה שמצאתי
http://www.euroleague.net/news/i/44607/180/item
misha כתב:רג'י ווילאמס מגולדן סטייט סיכם בקאחה לבורל עבור $1.5M לעונה הבאה, אבל עם סעיף יציאה לNBA.
שחר.ג. כתב:אחלה סגל בונים שם,חבל שלא השאירו את הוראטס.
שחר.ג. כתב:למה מתאים למכבי?
rc4991 כתב:שחר.ג. כתב:למה מתאים למכבי?
פארמר התאים למכבי מפי שהוא רצה מעצמו לשחק בקבוצה ועוד בסכום כל כך נמוך כך שההצעה היתה מפתה
אבל לשלם מיליון וחצי לשחקן כזה שעוד יעזוב אותך באמצע העונה נראה לי מוזר
שחר.ג. כתב:rc4991 כתב:שחר.ג. כתב:למה מתאים למכבי?
פארמר התאים למכבי מפי שהוא רצה מעצמו לשחק בקבוצה ועוד בסכום כל כך נמוך כך שההצעה היתה מפתה
אבל לשלם מיליון וחצי לשחקן כזה שעוד יעזוב אותך באמצע העונה נראה לי מוזר
חשבתי שאתה מדבר על המנטרה של המועדון
שחר.ג. כתב:למה הם נחלשו? במטרה הגדולה של הקיץ הם הצליחו- סן האמטריו ( הטוב ביותר באירופיה בעמדתו) נשאר שם. הביא שחקן NBA כחיזוק.
אמנם איבדו את באטיסטה והורטאס ובאראץ,אבל את מרבית סגל החשוב הם השאירו,לדעתי הם יוכלו לשחזר שם את העונה שעברה
misha כתב:שחר.ג. כתב:למה הם נחלשו? במטרה הגדולה של הקיץ הם הצליחו- סן האמטריו ( הטוב ביותר באירופיה בעמדתו) נשאר שם. הביא שחקן NBA כחיזוק.
אמנם איבדו את באטיסטה והורטאס ובאראץ,אבל את מרבית סגל החשוב הם השאירו,לדעתי הם יוכלו לשחזר שם את העונה שעברה
הם איבדו 2 מתוך 4 שחקנים הכי חשוביים שלהם בלי מחליפים כרגע. זה יפה שהם השאירו את סן אמטריו, אבל איבדו את הרכז הכי טוב שלהם (בלי מחליף כרגע), ואת שני הגבוהים החליפו בשחקנים בינוניים (קו קדמי שלהם לא משהו בכלל) אז ברור שזה היחלשות. גם שחקן NBA שלהם יכול לעזוב באמצע העונה.
yarinsaky כתב:הבנתי אבל שקאחה הכניסה סעיף לחוזה של וויליאמס שיתן לה מיליון דולר ביאאוט אם הוא ירצה לצאת לנ.ב.א העונה, זה דבר מעניין.
misha כתב:"קייל סינגלר, שנבחר על ידי פיסטונס במקום ה33, חתם באלקנטה עם סעיף יציאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים