MTA2311 כתב:קובי, בבקשה אל תענה על זה. מספיק ניחאסת בהודעה הקודמת
טוב, למרות שאין דבר כזה נאחס, אני אכבד את הבקשה

אני רק ארשום שלטעמי עברנו הערב את המשחק הכי קשה שנותר לנו עד סוף העונה, והפער נשאר אותו דבר.
לילה טוב

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אגב, זה מיקיטריאן, הוא אמר בעצמו.
עכברי הלילה שעדיין ערים וודאי ישמח לדעת שהמועדון הגיע לסיכום עקרוני על הארכת חוזהו של ערן זהבי. הקשר אמר לאתר הרשמי: "אני שמח על הארכת החוזה במכבי, מועדון בו אני מרגיש מאושר ושמח. זוהי רק תחילתה של הדרך. ברצוני להודות להנהלה, לשחקנים ולקהל על האמון והתמיכה ואני מקווה להגשים את כל המטרות העתידיות של המועדון".
Roni1 כתב:עכברי הלילה שעדיין ערים וודאי ישמח לדעת שהמועדון הגיע לסיכום עקרוני על הארכת חוזהו של ערן זהבי. הקשר אמר לאתר הרשמי: "אני שמח על הארכת החוזה במכבי, מועדון בו אני מרגיש מאושר ושמח. זוהי רק תחילתה של הדרך. ברצוני להודות להנהלה, לשחקנים ולקהל על האמון והתמיכה ואני מקווה להגשים את כל המטרות העתידיות של המועדון".
http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/ne ... %91%D7%99/
מועדון אדיר.
ערן
Roni1 כתב:עכברי הלילה שעדיין ערים וודאי ישמח לדעת שהמועדון הגיע לסיכום עקרוני על הארכת חוזהו של ערן זהבי. הקשר אמר לאתר הרשמי: "אני שמח על הארכת החוזה במכבי, מועדון בו אני מרגיש מאושר ושמח. זוהי רק תחילתה של הדרך. ברצוני להודות להנהלה, לשחקנים ולקהל על האמון והתמיכה ואני מקווה להגשים את כל המטרות העתידיות של המועדון".
http://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/ne ... %91%D7%99/
מועדון אדיר.
ערן
MTA2311 כתב:אני מסרב לשמוח, כי עד כמה שאני מבין הוא עוד יוכל לקבל הצעות מאירופה עד ה1.6(ynet).
צריך להעיף את חואן פבלו ולתת לברק לוי צ'אנס.
צריך להביא את עוז ראלי וששירן יישב קצת על הספסל.
צריך להביא בלם במקום טיבי שיעזוב, או שבן הרוש יהפוך לבלם(חבל לאבד אותו בתור מגן שמאלי, אבל הוא יכול להצליח בתור בלם) ולהביא מגן שמאלי(כנראה זר)
צריך להביא 50-50 כי ראדי רחוק מלהיות מספיק.
צריך להחזיר את עטר.
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:אני מסרב לשמוח, כי עד כמה שאני מבין הוא עוד יוכל לקבל הצעות מאירופה עד ה1.6(ynet).
צריך להעיף את חואן פבלו ולתת לברק לוי צ'אנס.
צריך להביא את עוז ראלי וששירן יישב קצת על הספסל.
צריך להביא בלם במקום טיבי שיעזוב, או שבן הרוש יהפוך לבלם(חבל לאבד אותו בתור מגן שמאלי, אבל הוא יכול להצליח בתור בלם) ולהביא מגן שמאלי(כנראה זר)
צריך להביא 50-50 כי ראדי רחוק מלהיות מספיק.
צריך להחזיר את עטר.
סעיף השחרור שלו יותר גבוה ובכלל לא נראה לי שהוא רוצה לעזוב כרגע
למה החלטת שטיבי עוזב? הוא פחות טוב עכשיו ממה שהיה בתחילת העונה ובעונה שעברה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים