המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:איזה גארדים טובים מלנגפורד מכבי כבר חיסלה השנה?
roy1000 כתב:Maccabikid כתב:איזה גארדים טובים מלנגפורד מכבי כבר חיסלה השנה?
רודי פרננדז עולה לראש. תן לבלאט שלושה שבועות להתכונן, והוא ימצא פתרונות. לא דואג מלנגפורד יותר מדי.
jol9 כתב:מי בדיוק יחסל את לאנגפורד? היקמן? רייס?
אני דווקא חושש שפער האיכויות של מכבי מול הקו האחורי שלהם, ישים אותנו בבעיה לא פשוטה.
המפתח הגדול ביותר הוא הקליעה משלוש. אם מכבי תקלע כמו שצריך היא תנצח, ואולי אפילו באופן משכנע. זה אומר שסמית', פניני ובלו ייצטרכו לבלות הרבה דקות על הפרקט,
ושאוחיון חייב לחזור לעצמו במהירות (לא בשביל הקליעה, אלא בשביל הנעת הכדור).
אני מקווה גם שידיד הנפש שלך אינגלס ייזכר שהוא שחקן כדורסל. יש לו הרבה מה לתת דווקא במצ'אפים כאלה.
כמובן שגם צמד ילדי מב"ר יצטרכו לא להרוס יותר מדי, ובעיקר לא לקרוס מול לאנגפורד והאקט המעולים.
roy1000 כתב:קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
יובל, אין שום קשר. למכבי יש אפס זכרון ממשחק למשחק.
המשחק בגרמניה די חסר חשיבות למכבי כי המקום השלישי נעול כמעט לחלוטין.
לגבי מילאנו - עם הזמן שיש למכבי להתכונן, אני מאמין שבלאט יביא תוכנית משחק שתפרק להם את המשחק. אין למילאנו שום תשובה לסופו ומכבי כבר חיסלה השנה גארדים טובים מלנגפורד (שרק יחזור מפציעה). אני מודאג הרבה יותר מקבוצות עם קווים קדמיים עמוקים מאשר מקבוצות גארדים כמו מילאנו שייאלצו לעשות דאבל טים על סופו.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
לגבי מילאנו - עם הזמן שיש למכבי להתכונן, אני מאמין שבלאט יביא תוכנית משחק שתפרק להם את המשחק. אין למילאנו שום תשובה לסופו ומכבי כבר חיסלה השנה גארדים טובים מלנגפורד (שרק יחזור מפציעה). אני מודאג הרבה יותר מקבוצות עם קווים קדמיים עמוקים מאשר מקבוצות גארדים כמו מילאנו שייאלצו לעשות דאבל טים על סופו.
איך הוא חסר חשיבות? ניצחון של מינכן והמקום השלישי שלהם (בהנחה ומכבי תפסיד לצסק"א, והיא תפסיד לצסק"א), עד כמה שהבנתי.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
איך הוא חסר חשיבות? ניצחון של מינכן והמקום השלישי שלהם (בהנחה ומכבי תפסיד לצסק"א, והיא תפסיד לצסק"א), עד כמה שהבנתי.
אין להם שום סיכוי למקום השלישי כי בכל תסריט יהיה שיווויון משלוש או מרובע עם גלא/קובאן ומכבי תהיה מקום ראשון בכל שיוויון כזה.
שמואל1 כתב:אין להם שום סיכוי למקום השלישי כי בכל תסריט יהיה שיווויון משלוש או מרובע עם גלא/קובאן ומכבי תהיה מקום ראשון בכל שיוויון כזה.
קודי כתב:הפסד נוסף היום לבאיירן, 79-73 מול באמברג, במשחק על המקום השלישי בגביע.
קודי כתב:הפסד נוסף היום לבאיירן, 79-73 מול באמברג, במשחק על המקום השלישי בגביע.
roy1000 כתב:קודי כתב:הפסד נוסף היום לבאיירן, 79-73 מול באמברג, במשחק על המקום השלישי בגביע.
מקום שלישי? הם בטח שיחקו עם ההרכב השני.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אין להם שום סיכוי למקום השלישי כי בכל תסריט יהיה שיווויון משלוש או מרובע עם גלא/קובאן ומכבי תהיה מקום ראשון בכל שיוויון כזה.
אני די בטוח שיש תסריט שמכבי מסיימת במקום הרביעי ועוד תסריט שמכבי בכלל לא עולה.
לא זוכר בדיוק את התנאים.
Assaf M כתב:פרלזדיץ' הושהה עד סוף העונה ע"י אוברדוביץ'.
Assaf M כתב:פרלזדיץ' הושהה עד סוף העונה ע"י אוברדוביץ'.
rc4991 כתב:בדקתי את העניין ונראה שאובראדוביץ' ממש כועס על התצוגות של פרזלדיץ' בטופ 16
אם הבנתי נכון אז פרזלדיץ' צעק עליו או משהו בסגנון ועכשיו הוא מושעה ואולי אפילו יעוף מהקבוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־14 אורחים