המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
er79 כתב:אין לי בעיה לראות פאוור ריבאונדר, אבל היעדר קלעי ווינר ברמות הגבוהות באירופה ייצור ואקום אדיר במכבי. זה היה מורגש באופן מובהק בעונה שעברה. מכבי חייבת למצוא שחקן שייתן את הדברים שבלו נתן, העמדה פחות חשובה לי. אם זה יהיה שחקן בעמדה 4 מברוק, אם זה יהיה בעמדה 2 אהלן וסהלן. רק חבל שהוא לא יהיה ככל הנראה ישראלי, כי אין שחקן ישראלי או על תקן ישראלי כמו בלו בכל אירופה.
קודי כתב:felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
אני די משוכנע שהפאוור ה"אמיתי" שיגיע במקום בלו יהיה פחות טוב ממנו. כן יסגור לריבאונד או לא יסגור לריבאונד, אם הוא יתן 70-80% ממה שבלו נותן אני אהיה מאוד מרוצה, מה עוד שסביר מאוד להניח שהוא יעלה יותר ממנו.
LIAV10 כתב:מי אמר שרנדל טוב מבלו?
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
אני די משוכנע שהפאוור ה"אמיתי" שיגיע במקום בלו יהיה פחות טוב ממנו. כן יסגור לריבאונד או לא יסגור לריבאונד, אם הוא יתן 70-80% ממה שבלו נותן אני אהיה מאוד מרוצה, מה עוד שסביר מאוד להניח שהוא יעלה יותר ממנו.
בוא נתעסק בעובדות ולא באגדות של פסח. מה כבר בלו נתן כל כך הרבה? שלשה פה ושם וזהו.
היום בכל קבוצה יש 4 שקולע שלשות.
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
בוא נתעסק בעובדות ולא באגדות של פסח. מה כבר בלו נתן כל כך הרבה? שלשה פה ושם וזהו.
היום בכל קבוצה יש 4 שקולע שלשות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים