29 אפריל 2014, 23:40
התנין כתב:אין שום בעיה עם קווי המהדרין, אלא עם אותן פמיניסטיות מאוסות שבוחרות במודע להתסיס וליצור פרובוקציות לחינם. כיום לאחר פסיקת בג"ץ שאישר את ההפרדה - בתנאי שלא תעשה בכפייה אלא מרצון הנוסעים - עדיין ממשיכה מגמת ההפרדה, שוב, למעט אותם מקרים בהן נשים מתוסכלות ומרירות בוחרות לשבור את הסטטוס קוו המקובל באותם קווים ולייצר רעש לחינם.
29 אפריל 2014, 23:41
29 אפריל 2014, 23:43
מקובי כתב:מישהו יכול להסביר את הדעיכה ההזויה של אינדיאנה בחצי השני של העונה?
הם כרגע בפיגור 3-2 מול אטלנטה השמינית (שכמעט איבדה את המקום שלה בפלייאוף עקב הטיסה של הניקסלקראת סיום העונה...) והמשחק הבא באטלנטה...
בכלל יש לנו פלייאוף הזוי (3 מ-4 המובילות בשני האזורים בפיגור/שיוויון בסדרה שלהם).
29 אפריל 2014, 23:45
Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:אין שום בעיה עם קווי המהדרין, אלא עם אותן פמיניסטיות מאוסות שבוחרות במודע להתסיס וליצור פרובוקציות לחינם. כיום לאחר פסיקת בג"ץ שאישר את ההפרדה - בתנאי שלא תעשה בכפייה אלא מרצון הנוסעים - עדיין ממשיכה מגמת ההפרדה, שוב, למעט אותם מקרים בהן נשים מתוסכלות ומרירות בוחרות לשבור את הסטטוס קוו המקובל באותם קווים ולייצר רעש לחינם.
פמינסטיות מאוסות? נשים מתוסכלות ומרירות? סטטוס קוו של מה?! של השפלה ודיכוי!?
אם אישה רוצה שוויון ושלא יתייחסו אליה כאל אובייקט מיני אז היא ''פמיניסטית מאוסה''?! בגלל שהיא רוצה להחליט על עצמה ושלא יחליטו בשבילה? שהיא לא רוצה שיירקו עליה ברחוב כי היא לובשת מכנסיים ועושה ''פרובוקציות''?
פמיניסטיות מאוסות!? שוביניסטים, סקסיטיים, מיזוגניים, פרמיביטים מאוסים!
אנחנו ב-2014 ואישה תשב איפה שבא לה! תלבש מה שבא לה! ותגיד מה שבא לה גם על חשבון הסטטוס קוו המיושן והדוחה של הגברים שחושבים שיש להם איזשהי זכות להחליט מה אישה תעשה!
29 אפריל 2014, 23:45
התנין כתב:jol9 כתב:יש לי מתחת לבית בית כנסת מאולתר (חנות שהוסווה לבית כנסת). הגברים יושבים מקדימה, סביב הבמה וכל העניינים שם, והנשים יושבות מאחורה, מאחורי
פרגוד מעץ כזה.
כשיש כל מיני אירועים (חגים וכו'), אני רואה שם בית כנסת מפוצץ בגברים, כשמאחורה כשהפרגוד תקוע להן בפרצוף, מצטופפות איזה כמה נשים. וזה לא בית
כנסת חרדי. זה מחליא אותי, ודוחה אותי ואני לעולם לא אקבל את זה.
זו הדת - היא אינה ליברלית, אינה פתוחה, אינה רציונאלית וכמובן שאינה תפעל בדרך שתגרום לך לחבב אותה יותר. הוא שאמרתי, זו הדת ומי שמאמין בה עליה לקבל אותה כפי שהיא. אתה לא מאמין בה, אך תן לאנשים (ולנשים) שמאמינים בה לקיים אותה כפי שקיימו אותה יהודים כבר אלפי שנים. לנשים בבית הכנסת לא מפריע להיות באזור ''עזרת הנשים'', אז אין כל סיבה שלך זה יפריע.
29 אפריל 2014, 23:47
29 אפריל 2014, 23:48
jol9 כתב:התנין כתב:אין שום בעיה עם קווי המהדרין, אלא עם אותן פמיניסטיות מאוסות שבוחרות במודע להתסיס וליצור פרובוקציות לחינם. כיום לאחר פסיקת בג"ץ שאישר את ההפרדה - בתנאי שלא תעשה בכפייה אלא מרצון הנוסעים - עדיין ממשיכה מגמת ההפרדה, שוב, למעט אותם מקרים בהן נשים מתוסכלות ומרירות בוחרות לשבור את הסטטוס קוו המקובל באותם קווים ולייצר רעש לחינם.
אתה בטוח? בדקת את כל המקרים, וזאת המסקנה שלך?
הנה כמה דוגמאות שנראה לי לא מערבות פמניסטיות מאוסות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182228,00.html
ד"א - אם החוק יהיה הפוך - שהגברים יישבו מאחורה, והנשים מקדימה, לא תהיה לי בעיה עם זה, כי יש כאן החלטה מודעת של הגברים "לפגוע" בעצמם
ובנוחותם לטובת אמונתם. מכבד את זה. אבל לפגוע באחר בגלל האמונה שלך, זה חוצפה.
מקובי כתב:מישהו יכול להסביר את הדעיכה ההזויה של אינדיאנה בחצי השני של העונה?
הם כרגע בפיגור 3-2 מול אטלנטה השמינית (שכמעט איבדה את המקום שלה בפלייאוף עקב הטיסה של הניקסלקראת סיום העונה...) והמשחק הבא באטלנטה...
בכלל יש לנו פלייאוף הזוי (3 מ-4 המובילות בשני האזורים בפיגור/שיוויון בסדרה שלהם).
בקשר לשאר הנושאים- אני די חושב שזה ויכוח עקר ואף אחד לא יוכל לשכנע את הצד השני.
התנין כתב:Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:אין שום בעיה עם קווי המהדרין, אלא עם אותן פמיניסטיות מאוסות שבוחרות במודע להתסיס וליצור פרובוקציות לחינם. כיום לאחר פסיקת בג"ץ שאישר את ההפרדה - בתנאי שלא תעשה בכפייה אלא מרצון הנוסעים - עדיין ממשיכה מגמת ההפרדה, שוב, למעט אותם מקרים בהן נשים מתוסכלות ומרירות בוחרות לשבור את הסטטוס קוו המקובל באותם קווים ולייצר רעש לחינם.
אם אישה רוצה שוויון ושלא יתייחסו אליה כאל אובייקט מיני אז היא ''פמיניסטית מאוסה''?! בגלל שהיא רוצה להחליט על עצמה ושלא יחליטו בשבילה? שהיא לא רוצה שיירקו עליה ברחוב כי היא לובשת מכנסיים ועושה ''פרובוקציות''?
אנחנו ב-2014 ואישה תשב איפה שבא לה! תלבש מה שבא לה! ותגיד מה שבא לה גם על חשבון הסטטוס קוו המיושן והדוחה של הגברים שחושבים שיש להם איזשהי זכות להחליט מה אישה תעשה!
אל תוציאי דברים מהקשרם. יש הבדל גדול בין לירוק על אישה ברחוב לבין בחורה פמיניסטית מאוסה ומתוסכלת מינית שעולה מלכתחילה לקו שמיועד לציבור החרדי ולא מיישרת קו עם הנהוג באותו מקום, והדבר שקול לכך שאני אבוא אליך הביתה ואשים לך מוזיקה משובחת של אבי ביטר ככה כי בא לי.
יש דברים שהם אמנם חלק מהזכויות המגיעות לך כאזרחית, אך הפעלת אותן זכויות בכל הזדמנות וללא כל התחשבות בנסיבות עשויה להיות נבזית, כגון בחורה שאמנם אין חוק שאוסר עליה ללכת חשופה בכל מקום בארץ, ומשכך תבחר ללכת ככה באמצע מאה שערים - היא בחורה לא פחות נבזית ודוחה מאלה שיצרם יגבר עליהם ויבחרו לירוק עליה.
29 אפריל 2014, 23:49
חנו'ש כתב:אבל כשאשה חילונית עולה על אוטובוס כזה, ההבנה שלה היא שונה ושליחה שלה לאחורי האוטובוס זו השפלה ופגיעה בכבוד שלה - ולכן זו התנגשות של תרבויות מאוד בעייתית במרחב הציבורי.
29 אפריל 2014, 23:51
Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:אין שום בעיה עם קווי המהדרין, אלא עם אותן פמיניסטיות מאוסות שבוחרות במודע להתסיס וליצור פרובוקציות לחינם. כיום לאחר פסיקת בג"ץ שאישר את ההפרדה - בתנאי שלא תעשה בכפייה אלא מרצון הנוסעים - עדיין ממשיכה מגמת ההפרדה, שוב, למעט אותם מקרים בהן נשים מתוסכלות ומרירות בוחרות לשבור את הסטטוס קוו המקובל באותם קווים ולייצר רעש לחינם.
אל תוציאי דברים מהקשרם. יש הבדל גדול בין לירוק על אישה ברחוב לבין בחורה פמיניסטית מאוסה ומתוסכלת מינית שעולה מלכתחילה לקו שמיועד לציבור החרדי ולא מיישרת קו עם הנהוג באותו מקום, והדבר שקול לכך שאני אבוא אליך הביתה ואשים לך מוזיקה משובחת של אבי ביטר ככה כי בא לי.
יש דברים שהם אמנם חלק מהזכויות המגיעות לך כאזרחית, אך הפעלת אותן זכויות בכל הזדמנות וללא כל התחשבות בנסיבות עשויה להיות נבזית, כגון בחורה שאמנם אין חוק שאוסר עליה ללכת חשופה בכל מקום בארץ, ומשכך תבחר ללכת ככה באמצע מאה שערים - היא בחורה לא פחות נבזית ודוחה מאלה שיצרם יגבר עליהם ויבחרו לירוק עליה.
כל פמינסטית היא בחורה מתוסכלת מינית הא? הכל בסופו של דבר מתנקז לגברים כי אם היא פשוט הייתה מקבלת זין אז היא לא הייתה פמינסטית
תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת כי זה שאישה פמיניסטית לא אומר שהיא שונאת גברים, זה אומר שהיא רוצה שוויון, כן! שוויון! לא פרובוקציות אבל מה לעשות, לפעמים זאת הדרך להשיג דברים
לשבת איפה שרוצים באוטובוס תאמין או לא, זה שונה מאוד מללכת בביקיני במאה שערים
אף מאבק בהיסטוריה, כולל המאבק לשוויון (שעוד לא נגמר רק בגלל שמותר לנו להצביע) לא הצליח בלי מישהו שהיה לו את האומץ ללכת נגד האפליה
כל הכבוד לאלה שבוחרות איפה לשבת בלי לפחד שיצעקו עליהן שהן פרוצות
29 אפריל 2014, 23:53
התנין כתב:Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:אין שום בעיה עם קווי המהדרין, אלא עם אותן פמיניסטיות מאוסות שבוחרות במודע להתסיס וליצור פרובוקציות לחינם. כיום לאחר פסיקת בג"ץ שאישר את ההפרדה - בתנאי שלא תעשה בכפייה אלא מרצון הנוסעים - עדיין ממשיכה מגמת ההפרדה, שוב, למעט אותם מקרים בהן נשים מתוסכלות ומרירות בוחרות לשבור את הסטטוס קוו המקובל באותם קווים ולייצר רעש לחינם.
כל פמינסטית היא בחורה מתוסכלת מינית הא? הכל בסופו של דבר מתנקז לגברים כי אם היא פשוט הייתה מקבלת זין אז היא לא הייתה פמינסטית
תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת כי זה שאישה פמיניסטית לא אומר שהיא שונאת גברים, זה אומר שהיא רוצה שוויון, כן! שוויון! לא פרובוקציות אבל מה לעשות, לפעמים זאת הדרך להשיג דברים
לשבת איפה שרוצים באוטובוס תאמין או לא, זה שונה מאוד מללכת בביקיני במאה שערים
אף מאבק בהיסטוריה, כולל המאבק לשוויון (שעוד לא נגמר רק בגלל שמותר לנו ר) לא הצליח בלי מישהו שהיה לו את האומץ ללכת נגד האפליה
כל הכבוד לאלה שבוחרות איפה לשבת בלי לפחד שיצעקו עליהן שהן פרוצות
שוב, לא סתם אוטובוס, אלא אוטובוס המיועד לאוכלוסיה החרדית שאגד מטפחת בצורה גלויה מאחר ואותה אוכלוסיה מהווה עבורה נתח שוק גדול מאוד.
29 אפריל 2014, 23:54
התנין כתב:jol9 כתב:התנין כתב:אין שום בעיה עם קווי המהדרין, אלא עם אותן פמיניסטיות מאוסות שבוחרות במודע להתסיס וליצור פרובוקציות לחינם. כיום לאחר פסיקת בג"ץ שאישר את ההפרדה - בתנאי שלא תעשה בכפייה אלא מרצון הנוסעים - עדיין ממשיכה מגמת ההפרדה, שוב, למעט אותם מקרים בהן נשים מתוסכלות ומרירות בוחרות לשבור את הסטטוס קוו המקובל באותם קווים ולייצר רעש לחינם.
אתה בטוח? בדקת את כל המקרים, וזאת המסקנה שלך?
הנה כמה דוגמאות שנראה לי לא מערבות פמניסטיות מאוסות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182228,00.html
ד"א - אם החוק יהיה הפוך - שהגברים יישבו מאחורה, והנשים מקדימה, לא תהיה לי בעיה עם זה, כי יש כאן החלטה מודעת של הגברים "לפגוע" בעצמם
ובנוחותם לטובת אמונתם. מכבד את זה. אבל לפגוע באחר בגלל האמונה שלך, זה חוצפה.
לא קראתי את הכתבה, אלא רק הצצתי, ועדיין בחורה (כל בחורה) שעולה לקו כזה ומבחירתה מתיישבת במקום ה''מיועד'' לגברים כשהיא מודעת להשלכות של כך היא בחורה נבזית ומתוסכלת.
29 אפריל 2014, 23:56
jol9 כתב:מקובי כתב:מישהו יכול להסביר את הדעיכה ההזויה של אינדיאנה בחצי השני של העונה?
בקשר לשאר הנושאים- אני די חושב שזה ויכוח עקר ואף אחד לא יוכל לשכנע את הצד השני.
שמתי לב לזה גם. פרט למיאמי, כל הקבוצות מסובכות בסדרות שלהן.
הויכוח הוא לא עקר אלא עקרוני. ברור שאתה לא תשכנע את כרמל (או אותי לצורך העניין) שזה בסדר, אבל נוכל לפחות להבין את הפערים
ולהתווכח עליהם. לדעתי זה חשוב.
Holiday_Armadillo כתב:
ואם אישה צריכה לנסוע באוטובוס הזה היא תחליט איפה לשבת, לא אף אחד אחר
בפעם הבאה שתהיה איפשהו שלא נהוג בו להיות יהודי ואתה בכל זאת תחטוף מכות\יריקות\גידופים על היותך יהודי מאוס, מתוסכל, נבזי ודוחה ששבר את הסטטוס קוו, אל תבוא להתלונן לאף אחד, אתה עשית פרובוקציה
29 אפריל 2014, 23:58
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
ואם אישה צריכה לנסוע באוטובוס הזה היא תחליט איפה לשבת, לא אף אחד אחר
בפעם הבאה שתהיה איפשהו שלא נהוג בו להיות יהודי ואתה בכל זאת תחטוף מכות\יריקות\גידופים על היותך יהודי מאוס, מתוסכל, נבזי ודוחה ששבר את הסטטוס קוו, אל תבוא להתלונן לאף אחד, אתה עשית פרובוקציה
דוגמא נהדרת. האם כדתי שנוסע לחו"ל, תשים כיפה? האם גם באיזו שכונה בעייתית בפריז או אולי באיזו הונגריה או משהו כזה?
שאלה נהדרת.
ושוב, אם מפריע להם - שיישבו הם מאחורה.
29 אפריל 2014, 23:59
29 אפריל 2014, 23:59
התנין כתב:חנו'ש כתב:אבל כשאשה חילונית עולה על אוטובוס כזה, ההבנה שלה היא שונה ושליחה שלה לאחורי האוטובוס זו השפלה ופגיעה בכבוד שלה - ולכן זו התנגשות של תרבויות מאוד בעייתית במרחב הציבורי.
אמשיך את המודגש - כשאשה חילונית עולה על אוטובוס כזה - שתבין שהיא אורחת על אוטובוס שמיועד לאוכלוסיה מסוימת ותיישר קו עם מנהג המקום.
30 אפריל 2014, 00:00
התנין כתב:אני לא דתי, ומתנהל כחילוני לכל דבר, אלא שאני מסוגל להוציא ממוחי מחשבה רציונלית שמבוססת על עובדות והבנת העולם במקום לסרב בעקשנות להוציא את הראש שלי מהחור של התחת ולהתבצר בעמדתי כמו חמור - דבר המאפיין את כל ה''נאורים'' הגדולים שאתם מדברים עליהם.