המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הכדורגל הישראלי זוועתי, לכדורסל הישראלי יש הישגים ו8 תארים אירופאים של קבוצות, איך אפשר להשוות.
זה אחד המועדונים הכי לחוצים בעולם שרק מישהו עם המנטליות הישראלית שמכיר מצויין את המועדון יכול להתמודד עם זה, אין לי כוח לעוד ספאחיה שיקרוס.
rc4991 כתב:שמיר נתן עונה גדולה עם ירושלים וכמה עונות נהדרות בבני השרון כשגם בחולון הוא עשה עבודה טובה
יש לו גם כמה שחקנים טובים שהוא מצא כמו האסל ודייסון בעןנה שעברה ובעיקר את דאנסטון
כפי שראית הוא לא האופציה הראשונה שלי אבל אם הולכים על מאמן "בוסרי" אז אני מעדיף את שמיר
לדעתי פיני עדיין יכול להיות מאמן ענק ויש מצב שהשנים בחוץ יחזירו לו את החשק לשם כך
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:הכדורגל הישראלי זוועתי, לכדורסל הישראלי יש הישגים ו8 תארים אירופאים של קבוצות, איך אפשר להשוות.
זה אחד המועדונים הכי לחוצים בעולם שרק מישהו עם המנטליות הישראלית שמכיר מצויין את המועדון יכול להתמודד עם זה, אין לי כוח לעוד ספאחיה שיקרוס.
ספאחיה היה מאמן שהודה לאלוהים כל בוקר על שנתנו לו את הצאנס לאמן קבומה כמו מכבי ( שאז היתה בשיא תפארתה ). זה לא סוג המאמן שאני מייחלת לו אלא כזה שמכבי צריכה להגיד לו תודה שבא לאמן כאן ( ואני בטוחה שיש מספיק כאלה גם אם לו קוראים להם אטורה או זליקו ). שיהיה מישהו עם כוח ומשקל שההנהלה לא תוכל לטרטר כאילו היה בובה והוא יגיד להם תודה על כך.
jol9 כתב:rc4991 כתב:שמיר נתן עונה גדולה עם ירושלים וכמה עונות נהדרות בבני השרון כשגם בחולון הוא עשה עבודה טובה
יש לו גם כמה שחקנים טובים שהוא מצא כמו האסל ודייסון בעןנה שעברה ובעיקר את דאנסטון
כפי שראית הוא לא האופציה הראשונה שלי אבל אם הולכים על מאמן "בוסרי" אז אני מעדיף את שמיר
לדעתי פיני עדיין יכול להיות מאמן ענק ויש מצב שהשנים בחוץ יחזירו לו את החשק לשם כך
גם גודס נתן עונות טובות בראשון ובמגדל (הכל יחסי).
יש בינהם פער קטן ברקורד לטובת שמיר, אבל גודס מפצה על זה בדברים אחרים, כמו היכרות ויחסי עבודה טובים מאוד
מול כל הגורמים במערכת, היכרות עם כל השחקנים וכו'.
אני לא חושב שפיני עוד יכול לשחזר את מה שעשה, והרי זה קנה המידה שבו הוא יימדד. הצלבה או אפילו פיינל פור מקרי
כבר לא יתקבלו כהצלחה.
זאת הסיבה כנראה לכך שמאמנים גדולים כמו פיל ג'קסון ופט ריילי כבר לא מאמנים.
MTA2311 כתב:אני חייב להגיד שמסינה לא ממש עושה לי את זה.
rc4991 כתב:התחלנו עם המלפפונים?
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2742545
שניהם לא מאמנים ברמה של מכבי (אסטנה הקזחית? באמת?)
Shaq כתב:באמת מעניין אותי איזה פרשן מטומטם הצליח להחדיר את המושג "מנטליות ישראלית" כתנאי הכרחי לאימון בארץ. עזבו כישרון, למי אכפת מניסיון, מנטליות ישראלית! זה מה שדרוש פה! נו באמת..
קבוצת הכדורגל שלנו הייתה בית קברות מהלך במשך עשור עד שהגיע צוות מקצועי נורמלי והשכיח את כל הקלישאות האלה. חלפה לה שנה, השתנה כל הצוות המקצועי פרט לג'ורדי קרויף, ועוד פעם הקבוצה על דרך המלך. איזה פלא.
מאז השושלת האגדית עברו פה 6 מאמנים: ספאחיה, קטש, שרף, אפי, פיני ובלאט. מתוכם מאמן זר אחד שנכשל פה (בדיעבד זה גם לא ממש כישלון גדול, בטח לא ביחס לחלק מהשנים שלאחר מכן) ו-5 מאמנים ישראלים, נימולים, עם מנטליות ישראלית, שארבעה מתוכם נכשלו, שניים מהם פוטרו עוד לפני הטופ 16 ועוד שניים איבדו אליפות. ואיזה קטע, דווקא זה שכן הצליח, דיוויד בלאט, הוא האיש עם הכי פחות "מנטליות ישראלית".
אז תפסיקו לבלבל את המוח, מה שחשוב זה לא אם זה מאמן ישראלי או זר או אם יש לו מנטליות ישראלית, שוודית או ניגרית, אלא אם זה מאמן מספיק טוב.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:שמיר נתן עונה גדולה עם ירושלים וכמה עונות נהדרות בבני השרון כשגם בחולון הוא עשה עבודה טובה
גם גודס נתן עונות טובות בראשון ובמגדל (הכל יחסי).
יש בינהם פער קטן ברקורד לטובת שמיר, אבל גודס מפצה על זה בדברים אחרים, כמו היכרות ויחסי עבודה טובים מאוד
מול כל הגורמים במערכת, היכרות עם כל השחקנים וכו'.
אני לא חושב שפיני עוד יכול לשחזר את מה שעשה, והרי זה קנה המידה שבו הוא יימדד. הצלבה או אפילו פיינל פור מקרי
כבר לא יתקבלו כהצלחה.
זאת הסיבה כנראה לכך שמאמנים גדולים כמו פיל ג'קסון ופט ריילי כבר לא מאמנים.
היכרות עם השחקנים? יחסינ עבודה טובים? ממש לא יתרון מיוחד ואפילו מטריד מבחינת זה שמהוא יהיה כנראה הבובה של ההנהלה
אתה אולי מצפה מפיני לפיינל פור אבל כולם יודעים שזה שונה מפעם ואני אסתפק בהצלבה עם סיכוי לפיינל פור (כמו בכל עונה)
אפשר גם לחשוב שעונה כזאת תהיה כישלון לאור ההצלחות המטורפות שלנו בעידן החדש
felix_r כתב:אני הייתי מביא את קזלאוסקס הליטאי.
מאמן ברמה טובה וגם עם נסיון.
מה שבטוח, אם יבוא, הקבוצה תשחק כדורסל חיובי, נאה לעין, כמו שהקהל אוהב.
נ.ב. הוא גם המאמן היחידי חוץ מבלאט, שהסתדר טוב עם סופו
toja27 כתב:Shaq כתב:באמת מעניין אותי איזה פרשן מטומטם הצליח להחדיר את המושג "מנטליות ישראלית" כתנאי הכרחי לאימון בארץ. עזבו כישרון, למי אכפת מניסיון, מנטליות ישראלית! זה מה שדרוש פה! נו באמת..
קבוצת הכדורגל שלנו הייתה בית קברות מהלך במשך עשור עד שהגיע צוות מקצועי נורמלי והשכיח את כל הקלישאות האלה. חלפה לה שנה, השתנה כל הצוות המקצועי פרט לג'ורדי קרויף, ועוד פעם הקבוצה על דרך המלך. איזה פלא.
מאז השושלת האגדית עברו פה 6 מאמנים: ספאחיה, קטש, שרף, אפי, פיני ובלאט. מתוכם מאמן זר אחד שנכשל פה (בדיעבד זה גם לא ממש כישלון גדול, בטח לא ביחס לחלק מהשנים שלאחר מכן) ו-5 מאמנים ישראלים, נימולים, עם מנטליות ישראלית, שארבעה מתוכם נכשלו, שניים מהם פוטרו עוד לפני הטופ 16 ועוד שניים איבדו אליפות. ואיזה קטע, דווקא זה שכן הצליח, דיוויד בלאט, הוא האיש עם הכי פחות "מנטליות ישראלית".
אז תפסיקו לבלבל את המוח, מה שחשוב זה לא אם זה מאמן ישראלי או זר או אם יש לו מנטליות ישראלית, שוודית או ניגרית, אלא אם זה מאמן מספיק טוב.
ברוך הבא לפורום![]()
איזה סיפתח חה חה. אני תמיד אוהב אנשים שפותחים משתמש כי נמאס להם לשמוע את "השטויות" שכותבים בפורום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot] ו־8 אורחים