יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 מאי 2014, 00:05

חחחחחח אני מת על השטויות שלך, אעלק הגיע כפרוייקט, מקל הוא האמא של הסותם חורים על גבול החולץ קשירת שרוכים של נוביצקי.
אם לא היו נפצעים 14 גארדים שם הוא גם לא היה רואה פרקט.
מארק קיובן כבר כמעט החתים סנטרית, כשהגימיק לא עבד הוא חיפש איזה יהודי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 04 מאי 2014, 00:05

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:אוחיון > מקל

בהחלט לא.
אוחיון שחקן בינוני שנשען על סדרה אחת טובה שהציג לפני שנתיים נגד פנא'. באותה סדרה הוא התעלה על עצמו, אבל חוץ ממנה היכולת שלו מאוד לא מרשימה ביורוליג בלשון המעטה.
גל מקל לעומת זאת שחקן מעולה שלקח אליפות ממכבי והגיע בזכות עבודה קשה לליגה הטובה בעולם. הוא לא שחקן כדורסל מדהים ולא יהפוך לכוכב ביורוליג, אבל הוא מאוד השתפר ולדעתי יכול להיות רכז לגיטימי במכבי.

אחיון בינוני, מקל בינוניer.

עד כמה שזכור לי אוחיון לא הגיע ל NBA. אולי ביקום מקביל.

תודה, הרגע נפל לי האסימון שמקל יותר טוב מוויצ׳יץ׳.
שוב, תודה.

זה על אותו משקל (ואותה דוגמא שהשתמשתי בה לפני כמה הודעות) של להגיד שאוחיון טוב ממקל בגלל שהוא משחק ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 מאי 2014, 00:06

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:אוחיון > מקל

בהחלט לא.
אוחיון שחקן בינוני שנשען על סדרה אחת טובה שהציג לפני שנתיים נגד פנא'. באותה סדרה הוא התעלה על עצמו, אבל חוץ ממנה היכולת שלו מאוד לא מרשימה ביורוליג בלשון המעטה.
גל מקל לעומת זאת שחקן מעולה שלקח אליפות ממכבי והגיע בזכות עבודה קשה לליגה הטובה בעולם. הוא לא שחקן כדורסל מדהים ולא יהפוך לכוכב ביורוליג, אבל הוא מאוד השתפר ולדעתי יכול להיות רכז לגיטימי במכבי.

אחיון בינוני, מקל בינוניer.

עד כמה שזכור לי אוחיון לא הגיע ל NBA. אולי ביקום מקביל.

תודה, הרגע נפל לי האסימון שמקל יותר טוב מוויצ׳יץ׳.
שוב, תודה.

אז אני מציע שתרים את האסימון, כנראה הכיס שלך קרוע.
אין שום קשר בין מקל לוויצ'יץ'.
אם אתה כבר רוצה להיכנס לזה ולחזור אחורה 8 שנים- אז וויצ'יץ' לא הגיע ל NBA בעיקר בגלל וויצ'יץ'. הוא לא הרגיש מוכן מבחינה פיזית ל- NBA ולא רצה לבלות את המשך הקריירה בחימום הספסל.
וויצ'יץ' היה יכול לשחק ב - NBA אם רצה בכך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 04 מאי 2014, 00:17

בגלל שככ מחזיקים ממקל הוא ראה שם ככ הרבה דקות? במה הוא שונה מתומאס?
Maccabikid

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 מאי 2014, 00:21

חחחח ענית על זה ברצינות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2014, 00:26

הנושא עצמו הוא מעניין, אבל פליקס באמת צודק שהויכוח קצת הדרדר... :bigsmile3

אבל אפשר להבין, שמואל במצב רוח טוב, מובילים 1-0, השחקנים בכושר טוב, ומתכוננים לסדרה הבאה כבר שתהיה יותר קשה כי חיפה באמת קבוצה טובה :cool

לגבי אוחיון - משהו קרה לו אחרי הפציעה. הוא משחק הרבה פחות טוב. הוא לא הראשון שנפצע בעיצומה של תקופה טובה, ואחר כך לקח לו די הרבה זמן לחזור
לעצמו.
אני מאמין שיוגי ייתאפס על עצמו ויחזור להיות מה שהוא היה לפני הפציעה.
יוגי הוא בסה"כ רכז יורוליג לגיטימי, והוא הוכיח את זה כבר, וגם רכז חמישייה ביורוליג, בתנאי שיש לידו SG איכותי מאוד.

א-ב-ל
יש לי בעיה אחת גדולה איתו - הוא לא מתקדם, או יותר נכון - לא מתקדם מספיק. הוא כבר לא ילדון בן 20, והוא אמור להיות בשיא או קרוב לשיא שלו.
אני לא רואה אצלו קפיצת מדרגה, וחמור מכך, גם לא שיפור מגמתי. זה די עצוב, כי לבחור יש נתונים פנטסטיים, ופוטנציאלית הוא יכול להיות שחקן
של 10-12 נק' ו-5 אס' ביורוליג, בקבוצה גדולה כמו מכבי.

בהקשר למקל - א' הוא לא רלוונטי. אין סיכוי שבעונה הבאה הוא יחזור לאירופה, כשיש לו חוזה לעוד עונה (אם אכן יש לו)
ב' - הוא שחקן טוב, אבל בהזדמנות שקיבל במכבי, הוא העדיף לא להתמודד ולברוח (בצדק מבחינתו).
כשמשווים שחקנים באופן אבסולוטי, אין לזה הרבה משמעות, כי מעבר ליכולות האישיות ולהישגים, חשוב גם לנתח את ההתאמה לקבוצה ולמועדון,
לסגנון של המאמן ולתפקיד המיועד.
בכל אלה, אני לא בטוח שלמקל יש איזשהו יתרון ע"פ אוחיון, אבל אני גם לא בטוח שיש לו חסרונות.

אני מקווה שמכבי תשאיר את יוגי בעונה הבאה, אבל אני לא חושב שהמחיר שלו יהיה כ"כ גבוה, כמו שאולי חשבנו כאן במהלך העונה. רייס מראה חיבור יותר
טוב (וסביר שיישאר), לאנדסברג, פניני וטיוס לא הולכים לשום מקום (מה שמפחית את המשמעות של יוגי כישראלי) ובעיקר - היכולת הלא ממש משכנעת
שלו, תשאיר אותו כאן כנראה בשכר די סביר עבור מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 04 מאי 2014, 01:09

לא חושב שצריכים להעזיב אות אוחיון, סה"כ הוא נמצא עכשיו בכושר רע אבל כמו שאמרו כאן, לפני הפציעה הוא נתן תרומה יפה.
בויכוח מי מהשחקנים יותר טוב, אני בוחר במקל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־15 אורחים