שון ג'יימס סובל מפריצת דיסק, כנראה גמר את העונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שון ג'יימס סובל מפריצת דיסק, כנראה גמר את העונה

הודעהעל ידי שחף » 06 מאי 2014, 22:12

זה לא קשור גם לבלאט. אתה לא יכול לשים ליד סופו 4 שלא יכול לקלוע מטווח של יותר ממטר מהסל. לצסק''א יש את קרסטיץ' שמסוגל לקלוע מבחוץ ולכן הם יכולים לשים לידו את קייל היינס. ליד קאון לדוגמא היינס כמעט ולא משחק.
שחף

הודעהעל ידי NY boy » 06 מאי 2014, 22:45

זה היה נכון אם היה רק את סופו. לא ראיתי את טיוס משחק עם ג'יימס ביחד לפני שהוא נפצע. לא ראיתי את טיוס משחק עכשיו ביחד עם זיזיץ' למשחק. בלאט לא משחק בסגנון הזה, לא מאמין בסגנון הזה. בצסק"א אתה בהחלט תראה הרכבים של קאון והיינס, לא כל המשחק, לא הרבה אולי אבל בהחלט בהחלט תראה. במכבי לא תראה דקה אחת כזאת. הסגנון משחק שונה, הדרישות ומה שבלאט רוצה משחקנים בעמדה 4 זה דברים אחרים. גם אם קרסיץ' היה במכבי ולא סופו לא היית רואה הרכב של שניהם.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2014, 23:22

שחף, אני לא מבין אותך. אנחנו רואים את טיוס לא יומיים. הוא כבר נמצא באיזור משהו כמו 3-4 שנים. אני לא זוכר שראיתי אותו משחק ב-4 בכלל. אולי דקה פה או שם,
אבל לא כמשהו אמיתי.
פישר הוא אותו סיפור - לא שיחק כ-4 ולא יישחק כ-4.

אני לא מבין למה צריך להמציא את הגלגל. שחקנים שיודעים לשחק 4 מחתימים ל-4 ושחקנים שלא יודעים מחתימים ל-5 או לא מחתימים בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2014, 23:22

שחף כתב:ג'יימס לא יהיה פה בשנה הבאה, ואם כן, מן הסתם זה לא רעיון טוב.

אז זהו שכן. הוא כנראה כן יהיה כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 07 מאי 2014, 00:13

יוני, מה ההבדל בין קייל היינס או ג'ואי דורסי שמשחקים 4 בקבוצות שלהם לבין ת'יוס מבחינת סגנון משחק? שים במכבי סנטר כמו לורבק או קרסטיץ' שמאיימים בקליעה מבחוץ ות'יוס משחק לידם 4 כמו גדול.

אני לא רוצה לחזור 15 שנה אחורה, אבל גם ליד נייט האפמן הביאו בזמנו שחקן כמו קומג'יס כדי שייתן הגנה וריבאונד, עם מאפיינים די דומים לת'יוס(אם כי פחות אתלטי ויותר מאסיבי). לא כל 4 צריך לאיים מבחוץ, אם יש לידו שחקן אחר שמשלים אותו(ובעבר זה לא נדרש בכלל מפאוור פורורדים).
שחף

הודעהעל ידי NY boy » 07 מאי 2014, 01:22

ההבדל הוא שמאמן אותם מאמן אחר שאתה נהנה להתעלם מזה אבל לא מחזיק מהסוג כדורסל הזה של 2 גבוהים. אם בלאט היה רוצה להשתמש בטיוס בעמדה 4 הוא היה מביא גבוה בסגנון שאמרת, עצם זה שהוא הביא אותו ליד סופו וג'יימס ולא שיחק איתם ביחד בכלל מראה מה הוא חושב על זה.
NY boy

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים