המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:החודר הענק שלהם הוא לאנגפורד, קרטיס ממש לא ״חודר ענק״, אפילו לא ברמה של היקמן ורייס.
yzafrir כתב:שמתם לב שבשנתיים האחרונות בשלב הזה היינו כבר בעיצומו של תרד מלפפונים עם מלא שמות של שחקנים שהוזכרו כמעומדים , והשנה כמעט כלום ??
yzafrir כתב:שמתם לב שבשנתיים האחרונות בשלב הזה היינו כבר בעיצומו של תרד מלפפונים עם מלא שמות של שחקנים שהוזכרו כמעומדים , והשנה כמעט כלום ??
felix_r כתב:yzafrir כתב:שמתם לב שבשנתיים האחרונות בשלב הזה היינו כבר בעיצומו של תרד מלפפונים עם מלא שמות של שחקנים שהוזכרו כמעומדים , והשנה כמעט כלום ??
אולי לא שמת לב, אבל בפורום הזה עונת המלפפונים אינה נגמרת לעולם.
felix_r כתב:yzafrir כתב:שמתם לב שבשנתיים האחרונות בשלב הזה היינו כבר בעיצומו של תרד מלפפונים עם מלא שמות של שחקנים שהוזכרו כמעומדים , והשנה כמעט כלום ??
אולי לא שמת לב, אבל בפורום הזה עונת המלפפונים אינה נגמרת לעולם.
MTA2311 כתב:בשנתיים האחרונות לא היינו בפיינל פור.
rc4991 כתב:אז רייס כן צריך להישאר,וכמוהו גם סמית' (שנקווה שיחזור יותר טוב אחרי הפציעה) ובטח שסופו אבל מהיקמן,אינגלס,זיזיץ'/ג'יימס צריכים להיפרד לדעתיבמקומם כדאי להשקיע בשני זרים בלבד- 4 (שרצוי שיוכל לתפקד גם כסנטר) ועוד גארד/קומבו גארדשני השחקנים שאני הכי רוצה הם דולמן ופארגו כשצריך גם לגשש אצל המילטון וגודלוק
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אז רייס כן צריך להישאר,וכמוהו גם סמית' (שנקווה שיחזור יותר טוב אחרי הפציעה) ובטח שסופו אבל מהיקמן,אינגלס,זיזיץ'/ג'יימס צריכים להיפרד לדעתיבמקומם כדאי להשקיע בשני זרים בלבד- 4 (שרצוי שיוכל לתפקד גם כסנטר) ועוד גארד/קומבו גארדשני השחקנים שאני הכי רוצה הם דולמן ופארגו כשצריך גם לגשש אצל המילטון וגודלוק
למעט היקמן, שאר השחקנים שציינת אכן צפויים לעזוב.
לגבי היקמן אומרים שיש מצב שינסו להשאיר אותו, השאל באיזה מחיר.
אני אישית דווקא הייתי מעדיפה להיפרד כידידים.
בסופו של דבר הוא נתן ותרם הרבה לאליפות הזו, וצריך לתת לו קרדיט, אבל הוא עדיין לא שחקן שאני מסוגלת להתחבר אליו ואני לא חושבת שזה יהיה באמת כזה קשה למצוא לו מחליף ראוי (אני לא רואה משהו עד כדי כך מיוחד שלא קיים בעשרות שחקנים אחרים שמסתובבים באירופה)
לגבי הרצון לראות כאן את פארגו, אני הייתי בהחלט מהתומכות הנלהבות שלו ואני עדיין חושבת שהוא שחקן מצוין.
אבל אני לא לגמרי משוכנעת לגבי החיבור שלו עם רייס.
הם שניהם דומים מידי, דומיננטיים מידי וצריכים כל אחד את הכדור ביד ואת השליטה במשחק כדי לבלוט ולהצטיין, כך שאני מאוד בספק לגבי הצלחה של שילוב כזה.
אולי אני טועה, אבל זה לא הכי מרגיש לי נכון ואולי כדאי לרדת מעניין פארגו ולחשוב על מישהו שישלים את רייס הרבה יותר טוב (רוצח שלשות סטייל קארול יכול להיות אופציה מעניינת יותר בעיקר עם בלו עוזב)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים