שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:שמואל - תסלח לי אבל נראה לי שגם אתה לא ממש מבין מה אתה מנסה להוכיח .
לפארגו היה מקרה מאוד חריג שבו רק השביתה גרמה לו להיכנס לתוך החוזה והוא טען שהיה לו חוזה ורק בגלל השביתה הוא מנוע מלהציג אותו , בקיצור סאגה משפטית שגם בה הוא הפסיד והוא שילם רק פיצוי כי זה מה שמכבי ביקשה .
אוחיון ניסה לנצל חוזה שככל הנראה היו בו בעיות טכניות ובכל זאת גלגלו אותו מכל המדרגות .
ברור לגמרי שעם חוזה רגיל אין שום דרך לשחקן לצאת ממנו ואם מכבי תרצה שחקן שיש לו חוזה הוא ישאר.
גם במחיר שישחק אצלה שחקן מבואס, לא מעוניין ולא מתאמץ ? אני לא בטוח. במקרה כזה הבעלים יבקשו מהשחקן לשלם קנס סמלי וישחררו אותו לדרכו. בעלים יעדיפו שישחקו אצלם בקבוצה שחקנים שרוצים.
שחקנים הם מקצוענים, ולא ילדים בני עשר. אין דבר כזה "לא רוצה" או "מבואס".
אני שוב אומר - או שאתה חי בקיצוניות וחושב שזה הסטנדרט, או שאתה סתם מנסה לנג'ס עם דוגמאות קיצוניות ולהפוך אותן למיינסטרים. הרי חוץ מהלפרין, פארגו
ואוחיון, שיחקו ומשחקים במכבי מאות שחקנים. כמה דוגמאות אתה זוכר לשחקנים שהפרו חוזים? אולי עוד איזה 2-3 שחקנים לכל היותר (אני זוכר את גריפית').
קח דוגמא את שאראס, את ניקולה את פארקר, כולם יכלו להרוויח פי 3 במכבי, אבל כולם כיבדו את החוזים שלהם עד הסוף, והיציאה שלהם מהחוזה היתה או בסופו, או בהסכם
ברוח טובה עם מכבי (כמו במקרה של פארקר).
לכן כל הדיון הזה בכלל לא צריך להתקיים עכשיו, אלא רק במידה ושחקן בעל חוזה ינסה לעשות מהלך. כרגע זה סתם נפיחות באוויר ולא יותר מזה.