המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:ראיתי כבר כמה שחקנים שמדברים על משחק הריצה, מקווה שבאמת נרוץ הרבה, כי אחרת אין לנו הרבה סיכוי.
toja27 כתב:יש הרבה שחקנים שהתרומה שלהם תהיה חשובה מחר וכל אחד יתרום בדרכו שלו, אבל לדעתי השחקן שהכי חשוב שיהיה במיטבו מחר הוא ריקי היקמן. נראה שכמעט כל פעם שהיקמן נכנס לזון שלו מכבי מנצחים. כמו כן, אני אשמח אם אינגליס יתן משחק טוב עם 8-10 נק' לפחות, אוחיון יתן משחק קשוח וטוב, סמית יוסיף עוד 10 נק' לפחות והגנה טובה ופניני יתן 3 שלושות ו 2 חדירות לפחות, טיוס יוסיף 12 נק לפחות ו12 ריב', סופו 12 נק' ו 5 ריב' לפחות ורייס יוסיף כמה חדירות בזמן קלאץ' . שכחתי מישהו?
MTA2311 כתב:toja27 כתב:יש הרבה שחקנים שהתרומה שלהם תהיה חשובה מחר וכל אחד יתרום בדרכו שלו, אבל לדעתי השחקן שהכי חשוב שיהיה במיטבו מחר הוא ריקי היקמן. נראה שכמעט כל פעם שהיקמן נכנס לזון שלו מכבי מנצחים. כמו כן, אני אשמח אם אינגליס יתן משחק טוב עם 8-10 נק' לפחות, אוחיון יתן משחק קשוח וטוב, סמית יוסיף עוד 10 נק' לפחות והגנה טובה ופניני יתן 3 שלושות ו 2 חדירות לפחות, טיוס יוסיף 12 נק לפחות ו12 ריב', סופו 12 נק' ו 5 ריב' לפחות ורייס יוסיף כמה חדירות בזמן קלאץ' . שכחתי מישהו?
אני הייתי שמח גם להתחיל לחרבן זהב על הדרך.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:יש הרבה שחקנים שהתרומה שלהם תהיה חשובה מחר וכל אחד יתרום בדרכו שלו, אבל לדעתי השחקן שהכי חשוב שיהיה במיטבו מחר הוא ריקי היקמן. נראה שכמעט כל פעם שהיקמן נכנס לזון שלו מכבי מנצחים. כמו כן, אני אשמח אם אינגליס יתן משחק טוב עם 8-10 נק' לפחות, אוחיון יתן משחק קשוח וטוב, סמית יוסיף עוד 10 נק' לפחות והגנה טובה ופניני יתן 3 שלושות ו 2 חדירות לפחות, טיוס יוסיף 12 נק לפחות ו12 ריב', סופו 12 נק' ו 5 ריב' לפחות ורייס יוסיף כמה חדירות בזמן קלאץ' . שכחתי מישהו?
אני הייתי שמח גם להתחיל לחרבן זהב על הדרך.
מה לא ריאלי?
LIAV10 כתב:דווקא מהתחת אתה רוצה זהב? יש כל כך הרבה דרכים אחרות.
felix_r כתב:גלדסטון כזה אידיוט...
הוא שאל את בלאט האם העובדה ששיחק באולם הזה ברבע גמר תיתן למכבי יתרון (וזה למרות שהוא יודע, שלקראת הפיינל-פור עשו שם הרבה שינוים באולם, החליפו את הפרקט וכאלה). אז בלאט ענה לו: כן, אנחנו יודעים איך להגיע לחדר הלבשה...
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:דווקא מהתחת אתה רוצה זהב? יש כל כך הרבה דרכים אחרות.
אי אפשר להיות חזירים.
BIG sofo כתב:תגידו רגע, באיזה שעה הגמר (שעון ישראל)?
Maccabikid כתב:ראיתי כבר כמה שחקנים שמדברים על משחק הריצה, מקווה שבאמת נרוץ הרבה, כי אחרת אין לנו הרבה סיכוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], felix_r ו־19 אורחים