toja27 כתב:מי אמר שמכבי לוקחים היום?
אני!
וגם שהלוואי וננצח אותם בנקודה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:מי אמר שמכבי לוקחים היום?
עגל הזהב כתב:לצערי נאצלתי לראות את השידור של ערוץ 10 ולשמוע את יורם ארבל היבשושי משדר את המשחק
אבל לשמוע את רסקין משדר את סוף המשחק באתר של ערוץ הספורט זה מרגש למרות שהתוצאה כבר ידועה...
לצערי ארבל הקומבינטור ימשיך גם בשנה הבאה בערוץ 10 למרות שאין לו מושג בכדורסל
בושה.!
toja27 כתב:עגל הזהב כתב:לצערי נאצלתי לראות את השידור של ערוץ 10 ולשמוע את יורם ארבל היבשושי משדר את המשחק
אבל לשמוע את רסקין משדר את סוף המשחק באתר של ערוץ הספורט זה מרגש למרות שהתוצאה כבר ידועה...
בושה.!
לא מסכים איתך בכלל, אני מאוד נהנה לשמוע את השידורים של יורם ארבל. רואים עליו שהוא בן אדם הרבה יותר בוגר מרסקין, הרבה יותר מיושב. אז לא "הוציא את הנשמה" שלו בסוף (למרות שגם הוא התלהב), ביג דיל..
עלמה צהובה כתב:toja27 כתב:עגל הזהב כתב:לצערי נאצלתי לראות את השידור של ערוץ 10 ולשמוע את יורם ארבל היבשושי משדר את המשחק
בושה.!
לא מסכים איתך בכלל, אני מאוד נהנה לשמוע את השידורים של יורם ארבל. רואים עליו שהוא בן אדם הרבה יותר בוגר מרסקין, הרבה יותר מיושב. אז לא "הוציא את הנשמה" שלו בסוף (למרות שגם הוא התלהב), ביג דיל..
פיני אמר בשידור, שארבל בכה בסוף המשחק.
ככה שלא רואים הכל. לידיעת המלעיזים.
שמואל1 כתב:מדהים
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מדהים
סירטון מדהים
מי שרוצה ויכול לעמוד בזה שוב, יש עכשיו את המשחק בשידור חוזר בערוץ הספורט
אוטוטו מגיעים לחלק הטוב כי זה כבר ברבע השלישי
שמואל1 כתב:מישהו מוכן להסביר לך איך ויקטור חראייפה, שנתן משחק מושלם וסופר אחראי, איבד את הכדור לדיוויד בלו והביא למכבי את הניצחון? לא נורמלי.
itay92 כתב:https://www.youtube.com/watch?v=ljz8h6z9WRM
מרוב השקט של השדרים הרוסים,שומעים ברקע את רסקין שהיה לידם
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, יש מה שנקרא באנגלית mad love לאוהדים של מכבי בטוויטר מאנשים ממדינות זרות
כמו ש''שש עם עוגיה'' היה אומר - גאווה ישראלית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים