המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:עוד קונספירציה חסרת תכלית והיגיון. היורוליג דווקא מעוניין לשדר את מעמד השיא של הכדורסל באירופה כאשר האולם מלא והאווירה טובה, ולא ממש משנה לו של מי הקהל (לפני כמה שנים אולימפיאקוס הביאה לגמר נגד ברצלונה 8000 - 9000 איש ואף אחד לא החשיך). אני בטוח שיש סיבה אחרת.
התנין כתב:לא יודע, אבל זה כשלעצמו לא הופך את הקונספירציה שהצגת כאן לנכונה, שכן אין ליורוליג שום סיבה לירות ברגל של עצמו.
התנין כתב:שוב, אז מדוע בגמר של 2009 (לא סגור על השנה) שהגיעו איזה 8000-9000 אוהדים של אולימפיאקוס שהעלימו את אלו של בארסה, אז לא החשיכו? בעולם מסתכלים ואומרים ''וואוו איזה אווירה'', לא מאמין שזו הסיבה. לפי מה שאתה אומר עדיף שיחשיכו את המגרש עם הרמה הנוכחית שרואים באירופה.
התנין כתב:אני מוסיף שגם בפיינל פורים אחרים, תמיד באחד המשחקים יש פחות קהל, ובשנה שעברה בלונדון האווירה במשחק בין אולימפיאקוס לצסק"א היתה מביכה ליורוליג ולא בדיוק הטיבה עם הכדורסל האירופי, ועדיין לא החשיכו למרות שההיגיון שלך אומר שאם החשיכו אתמול אז קל וחומר שהיו צריכים להחשיך שנה שעברה.
Holiday_Armadillo כתב:התאורה הייתה אמורה להיות בפורמט שונה לחלוטין משנים קודמות כשהפרקט יותר מואר מהכל
ביום ראשון נראה אם ההחשכה במשחק הראשון הייתה עניין של הכרת המערכת שכווננה במשחק השני או שבאמת ניסו להחשיך אותנו
עד אז, כל הבושות והחרפות ייחכו בצד
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:התאורה הייתה אמורה להיות בפורמט שונה לחלוטין משנים קודמות כשהפרקט יותר מואר מהכל
ביום ראשון נראה אם ההחשכה במשחק הראשון הייתה עניין של הכרת המערכת שכווננה במשחק השני או שבאמת ניסו להחשיך אותנו
אני לא רואה כיצד זה עניין של הכרת המערכת. באירועים מכובדים בסדר גודל הזה לא עושים ניסויים בזמן אמת תוך כדי המשחקים.
מנהלי האירוע בדקו את המערכת לפני והכירו אותה מצויין.
תראו כולם את התמונה שליאב העלה ותגידו לי שזה לא בכוונה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:התאורה הייתה אמורה להיות בפורמט שונה לחלוטין משנים קודמות כשהפרקט יותר מואר מהכל
אני לא רואה כיצד זה עניין של הכרת המערכת. באירועים מכובדים בסדר גודל הזה לא עושים ניסויים בזמן אמת תוך כדי המשחקים.
ועדיין לא תמיד יודעים איך זה נראה בטלוויזיה
פאשלות קורות באירועים גדולים וזה לא הפעם הראשונה או האחרונה שזה יקרה
שוב, השאלה היא האם זה פאשלה
רק ביום ראשון נוכל לדעת ועד אז הכל ספקולציות
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:התאורה הייתה אמורה להיות בפורמט שונה לחלוטין משנים קודמות כשהפרקט יותר מואר מהכל
ועדיין לא תמיד יודעים איך זה נראה בטלוויזיה
פאשלות קורות באירועים גדולים וזה לא הפעם הראשונה או האחרונה שזה יקרה
שוב, השאלה היא האם זה פאשלה
רק ביום ראשון נוכל לדעת ועד אז הכל ספקולציות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־11 אורחים