felix_r כתב:שמעתי, שיצא פסק הלכה חדש: מכבי דוחה שבת

זו פסיקה שלי...
אז עכשיו שיצאה שבת, וראיתי את השידור החוזר במלואו אפשר לשחזר.
בסוף הרבע הראשון כיבינו את הטלוויזיה - משם אחותי (המופקרת) המשיכה לעדכן מהסמארטפון.
כשהיא עידכנה שזה 13 הפרש כבר לא רציתי לדעת....
אבל אפילו אבא שלי שחזר מבית הכנסת זרם איתנו למרות חילול השבת, ואז העיכונים כבר התחילו בצמצום ההפרש.
פתאום רק 10, רק 5, רק 3....
בשלב הזה אחותי לחצה ב"טעות" על השידור החי באתר של ספורט 5 ובדיוק ראתה את השלשה של בלו, פה כבר לא ממש היה אפשר להתאפק וכולנו (אני אחותי ואבא שלי - 3 הצהובים של הבית) רכנו מעל הסמארטפון המסכן לשניות האחרונות.
בקושי ראו אבל פתאום אנחנו קולטים את הכדור נחטף מצסקא, את מכבי טסה לצד השני ואת הכדור בפנים (לי זה בכלל היה נראה שרייס מסר שם למישהו מתחת לסל).
ואז איך שווימס זרק את השלשה, השידור נתקע לשניה וכמובן שהייתי בטוחה שהשלשה נכנסה... שנייה אח"כ אני רואה את שחקני מכבי קופצים בטירוף ומתחבקים באקסטזה.
בקושי היה אפשר להבין מה קרה באותם שניות, כל מה שידענו זה שמכבי ניצחה והתחלנו לצרוח בטירוף (אמא שלי נכנסה לחדר וקצת כעסה על חילול השבת...)
אח"כ כמובן שכיבינו את כל המכשירים, אבל אני הייתי בכזה טירוף שהייתי חייבת עוד קצת ולכן יותר מאוחר בערב עוד הגנבתי את הפלאפון שלי כשיצאתי לטיול עם הכלב שלקח בערך שעה כי הייתי חייבת לראות עדכונים, לקרוא הכל (וכמובן שיחה ארוכה ומטורפת עם חברה שלי...).
ההורים שלי לא הבינו למה לקח לי כל כך הרבה זמן לעשות סיבוב קטנטן עם הכלב....
עכשיו כמובן שאני בטירוף כל השבת ובבאסה רצינית של איך לא נסעתי לשם!!
אפילו שהיה צורך למשכן את הבית זה כל כך היה שווה את זה....
אני רוצה להיות במילאנו!!