המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:felix_r כתב:תארו לעצמכם שמכבי לוקחת את הגביע?
במקרה כזה רייס ישר הופך לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה של מכבי!
הזוי
הוא כבר עכשיו נכנס לפנתיאון.
אני לא זוכר שחקן שהציג התעלות כזאת תוך כדי העונה, ממש אחרי שכבר היה רגל וחצי מחוץ לקבוצה.
כנ"ל לגבי טיוס. פשוט מדהים.
rc4991 כתב:רייס נתן משחק טוב אבל אני עדיין לא רוצה אותו בקבוצה
הוא השתפר משמעותית אבל עדיין לא הגארד שאני מייחל שישחק בשורותינו
LIAV10 כתב:מעניין איך הוא יהיה ליד פארגו.
הגנתית לא משהו.
jol9 כתב:rc4991 כתב:רייס נתן משחק טוב אבל אני עדיין לא רוצה אותו בקבוצה
לא מסכים איתך.
זה בדיוק השחקן שאני רוצה בקבוצה. אחד שנותן את התחת בשביל החברים, וגם ווינר.
אני מסכים איתך שצפריר עסוק בהקנטות לא קשורות מיד אחרי המשחק, אבל במקרה של רייס הצדק איתו, אין מה לעשות.
בכל מקרה, אני לא כ"כ מבין את החגיגות, הסרטונים והאקסטזה. הניצחון היה אדיר, אבל אם לא יהיה לזה המשך מחר, אז זאת תהיה עוד עונה ועוד הישג נחמדים,
אבל לא משהו שיירשם בדברי הימים של מכבי.
אני מקווה שהשחקנים לא עסוקים בחגיגות ובהאדרה עצמית כמו האוהדים.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:רייס נתן משחק טוב אבל אני עדיין לא רוצה אותו בקבוצה
לא מסכים איתך.
אני מסכים איתך שצפריר עסוק בהקנטות לא קשורות מיד אחרי המשחק, אבל במקרה של רייס הצדק איתו, אין מה לעשות.
בכל מקרה, אני לא כ"כ מבין את החגיגות, הסרטונים והאקסטזה. הניצחון היה אדיר, אבל אם לא יהיה לזה המשך מחר, אז זאת תהיה עוד עונה ועוד הישג נחמדים,
ואני חושב שהוא עדיין לא בלבל של שחקנים שאני רוצה במכבי
הקליעה שלו לא טובה,ניהול המשחק שלו בינוני וגם במשחק עצמו הוא לא כל כך יציב
בסופו של דבר הוא הוכיח שהוא שחקן ירווליג לגיטימי אבל לדעתי אל ברמה של גארד פותח במכבי
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:רייס נתן משחק טוב אבל אני עדיין לא רוצה אותו בקבוצה
לא מסכים איתך.
ואני חושב שהוא עדיין לא בלבל של שחקנים שאני רוצה במכבי
הקליעה שלו לא טובה,ניהול המשחק שלו בינוני וגם במשחק עצמו הוא לא כל כך יציב
בסופו של דבר הוא הוכיח שהוא שחקן ירווליג לגיטימי אבל לדעתי אל ברמה של גארד פותח במכבי
אז מי אתה רוצה כגארד פותח במכבי? פלאניניץ'? אתה חושב שאיתו היינו מגיעים למה שהגענו העונה?
יש קטעים שהם מעבר ליכולות מקצועיות כלליות. זאת בדיוק הסיבה ששחקנים כמו שארפ ובלו עשו קריירה אדירה במכבי. זאת הסיבה ששחקן כמו באסטון
התרסק אחרי שעזב את מכבי.
עד שאתה מוצא שחקן שמתאים בDNA שלו למועדון, אתה לא מוותר עליו רק כי הוא לא קולע מספיק טוב.
ד"א את אותו הדבר אפשר להגיד גם על היקמן (בניגוד לדעתי), אלא שהיקמן כנראה יעזוב כי הוא פשוט יהיה יקר מדי, וכי אין לו חוזה. לרייס יש חוזה, וזאת תהיה טעות לשחרר אותו,
אחרי כל מה שעשה העונה.
rc4991 כתב:אז עכשיו אתה גם אומר שצריך להשאיר את היקמן?
מצטער,אבל אל תחיו באשליות-יש לנו סגל בינוני
אצל רייס זה לא רק קליעה רעה,זה גם ניהול משחק בינוני וחוסר יציבות במהלך המשחק
את מי אני רוצה? אם פארגו מגיע אז יש לא מעט גארדים טובים שאני אשמח לראות על ידו לפני רייס
שמואל1 כתב:טייריס רייס ימשיך בעונה הבאה במכבי וזו עובדה מוגמרת. כך פדרמן עצמו הצהיר באחד הראיונות אחרי המשחק.
למען האמת- בצדק. אני כאן לא מסכים איתך רוני. אני חושב שטייריס רייס הוכיח בחודשים האחרונים שהוא שחקן מצויין ומתאים בול למכבי.
נכון, הוא לא שחקן הכדורסל הטוב ביותר, ויש שחקנים איכותיים יותר ממנו באירופה. לרייס יש משהו אחר שאין לשחקנים אחר וזו חדוות המשחק, ווינריות, מלחמה ללא פשרות, נחישות- מכביסטיות!
הוא האחראי הבלעדי (יחד עם בלו ליתר דיוק) לכל הקאמבקים המטורפים שמכבי עשתה השנה. רק על על שני המשחקים נגד מילאנו וצסק"א מגיע לו להמשיך.
LIAV10 כתב:רוני, לפעמים שחקן אחד הוא זה שעושה את ההבדל.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:רוני, לפעמים שחקן אחד הוא זה שעושה את ההבדל.
אני לא בטוח שהבנתי אם אתה מדבר על רייס או על הסגל בכללי
אם על הסגל אז גם אני חשבתי ככה אבל בשלב מסוים לכולנו נמאס מהזרים פה (חוץ מסופו כמובן) ודי בצדק
אינגלס על הפנים,היקמן ורייס לא משהו,סמית' נעלם בכל כך הרבה משחקים וזיזיץ'/ג'יימס לא רלוונטים
אז נכון שעכשיו אנחנו נמצאים בשיא מטורף שאף אחד לא האמין שנגיע אליו אבל זה לא מוחק עונה שלמה של בינוניות
טוב תעשה מכבי אם היא תוותר על כל הזרים שלה למעט סופו (ואולי סמית') ותביא פחות זרים אבל שיהיו איכותיים יותר
על דבר אחד אני מסכים וזה שיש לנו שלד ישראלי נהדר+סופו
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים