המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:זאת השחטה אמיתית של דפי אינטרנט ושל מקום בשרת אחסון כלשהו. כל ביט שייכתב פה מופיע תחת ההגדרה המילונית של "חוסר עניין לציבור".
כזה מנהג מטומטם המשחק הזה.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:זאת השחטה אמיתית של דפי אינטרנט ושל מקום בשרת אחסון כלשהו. כל ביט שייכתב פה מופיע תחת ההגדרה המילונית של "חוסר עניין לציבור".
שפר מזלינו ולא היינו צריכים יותר מידי לחוות את המעמד הזה בעצמינו (ב-2002 לא היה את המשחק הזה וב-91' ולפני כן אין לי מושג מה היה...)
אבל אני מניחה שאם מכבי היתה צריכה להשתתף במשחק הזה, אז הציבור כאן היה מתעניין ואפילו היה מגיע קהל למשחק לשם שינוי.
אגב, זה פשוט מדהים אחוזי ההצלחה של מכבי בחצאי גמר - איכשהו מכבי נוטה לא להפסיד כבר בחצי. כאילו לא רוצים להרוס לאלפים ששילמו ממיטב כספם את הסופ"ש ולתת להם לחגוג עד המשחק האחרון.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:זאת השחטה אמיתית של דפי אינטרנט ושל מקום בשרת אחסון כלשהו. כל ביט שייכתב פה מופיע תחת ההגדרה המילונית של "חוסר עניין לציבור".
שפר מזלינו ולא היינו צריכים יותר מידי לחוות את המעמד הזה בעצמינו (ב-2002 לא היה את המשחק הזה וב-91' ולפני כן אין לי מושג מה היה...)
אבל אני מניחה שאם מכבי היתה צריכה להשתתף במשחק הזה, אז הציבור כאן היה מתעניין ואפילו היה מגיע קהל למשחק לשם שינוי.
אגב, זה פשוט מדהים אחוזי ההצלחה של מכבי בחצאי גמר - איכשהו מכבי נוטה לא להפסיד כבר בחצי. כאילו לא רוצים להרוס לאלפים ששילמו ממיטב כספם את הסופ"ש ולתת להם לחגוג עד המשחק האחרון.
אני בטוח שזה מה שעבר לויקטור חראיפה בראש כשהוא איבד את הכדור לדיוויד בלו
Allan Turing כתב::ass![]()
המשחק הזה מעניין לי את
מכביסט29 כתב:איזה לוזרית צסק״א.. מסינה פישל בענק.
michael כתב:ריאל שחטה את בארסה
בארסה שחטה את צסקא
מכבי בקושי ניצחה את צסקא
מכבי עולה להתמודד מול ריאל
זאת משוואה לא אופטימית
michael כתב:ריאל שחטה את בארסה
בארסה שחטה את צסקא
מכבי בקושי ניצחה את צסקא
מכבי עולה להתמודד מול ריאל
זאת משוואה לא אופטימית
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר ו־27 אורחים