טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מאי 2014, 07:19

חנו'ש כתב:רוני, אני חושבת שאתה קצת מגזים עם רייס.
אין ספק שהוא ממש לא כוס התה שלי, ולא מסוג השחקנים שאני אוהבת ורוב העונה הוא די עצבן אותי וקיוויתי רק להגיע לרגע שבו הוא יעוף ממכבי.
אבל דיעות יכולות גם להשתנות, והוא הוכיח פעם אחרי פעם שהוא כנראה ראוי להיות כאן.
בכלל, במה שונה העונה שלו מהעונה של פארגו במכבי? ואז היתה תמימות דעים ברורה שפארגו צריך להישאר.
למרות שאני עדיין חושבת שפארגו שחקן יותר איכותי מרייס, הם די דומים והתהליך שהם עברו לאורך העונה במכבי מאוד דומה.
מה גם שזה יראה קצת אבסורדי אחרי העונה האחרונה להחליף את רייס בפארגו למשל (הרי כולם יודעים שאתה טוב כמו העונה האחרונה שלך)

בנוסף, זה הרי ברור שזה לא שמכבי הולכת להביא במקום רייס איזה סופרסטאר וזה לא שרודריגז וספאנוליס עומדים בתור.
אם לא רייס, אז זה יהיה מישהו על אותו עיקרון.
אז אם כבר יש אותו, ומבחינת האופי שלו קשה שלא לאהוב אותו וזה לא תמיד קל למצוא שחקנים עם אופי קשוח ווינרי כמוהו - אז עדיף כבר להשאיר את מה שיש לך ביד.

אני מסכים שהוא הוכיח את עצמו,אבל לא כגארד פותח במכבי אלא כשחקן יורוליג לגיטימי
אין בכלל מה להשוות לפארגו שמהתחלה היה סבבה ובחצי השני הוא כבר היה ענק
רייס היה זוועה בחצי הראשון של העונה ובשני היה טוב אבל לא ברמה של פארגו
מה גם שפארגו מנהל משחק הרבה יותר טוב והקליעה שלו יותר יציבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2014, 07:38

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:רוני, אני חושבת שאתה קצת מגזים עם רייס.
אין ספק שהוא ממש לא כוס התה שלי, ולא מסוג השחקנים שאני אוהבת ורוב העונה הוא די עצבן אותי וקיוויתי רק להגיע לרגע שבו הוא יעוף ממכבי.
אבל דיעות יכולות גם להשתנות, והוא הוכיח פעם אחרי פעם שהוא כנראה ראוי להיות כאן.
בכלל, במה שונה העונה שלו מהעונה של פארגו במכבי? ואז היתה תמימות דעים ברורה שפארגו צריך להישאר.
למרות שאני עדיין חושבת שפארגו שחקן יותר איכותי מרייס, הם די דומים והתהליך שהם עברו לאורך העונה במכבי מאוד דומה.
מה גם שזה יראה קצת אבסורדי אחרי העונה האחרונה להחליף את רייס בפארגו למשל (הרי כולם יודעים שאתה טוב כמו העונה האחרונה שלך)

בנוסף, זה הרי ברור שזה לא שמכבי הולכת להביא במקום רייס איזה סופרסטאר וזה לא שרודריגז וספאנוליס עומדים בתור.
אם לא רייס, אז זה יהיה מישהו על אותו עיקרון.
אז אם כבר יש אותו, ומבחינת האופי שלו קשה שלא לאהוב אותו וזה לא תמיד קל למצוא שחקנים עם אופי קשוח ווינרי כמוהו - אז עדיף כבר להשאיר את מה שיש לך ביד.

אני מסכים שהוא הוכיח את עצמו,אבל לא כגארד פותח במכבי אלא כשחקן יורוליג לגיטימי
אין בכלל מה להשוות לפארגו שמהתחלה היה סבבה ובחצי השני הוא כבר היה ענק
רייס היה זוועה בחצי הראשון של העונה ובשני היה טוב אבל לא ברמה של פארגו
מה גם שפארגו מנהל משחק הרבה יותר טוב והקליעה שלו יותר יציבה

אבל פארגו היום מחמם את הספסל בצסקא ומתנחם בצ'ק של 2 מליון דולר, בעוד רייס הוא השחקן הכי טוב של מכבי בהצלבה + חצי הגמר, ומקבל פחות מרבע מפארגו.
לא צריך להפוך את פארגו לכריס פול.
ושוב, איזה מין הגיון יש בכך שקבוצה לוקחת שחקן שהצליח בקבוצה אחרי עונה מוצלחת ומחליפה אותו. צריכה להיות גם הוגנות. זה אמנם לא ערך עליון, אבל בהחלט דבר חשוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מאי 2014, 07:42

רייס לא השחקן הכי טוב שלנו מההצלבה וזאת סתם אשליה דאתה יכול לבדוק סטטיסטית
פארגו מתייבש על הספסל של צסקא בעיקר כי הוא משחק אצל מסינה
פארגו נתן עונה הרבה אבל הרבה יותר מרשימה מרייס וגם נתן שתי עונות טובות ב-nba

חשוב לשמור על המשכיות רק אם הסגל טוב ולא כי הצלחנו בנס להגיע עד כאן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 12:53

rc4991 כתב:רייס לא השחקן הכי טוב שלנו מההצלבה וזאת סתם אשליה דאתה יכול לבדוק סטטיסטית

1.רייס אחד השחקנים הכי טובים שלנו מאז ההצלבה , ותסלח שאני אומר לך אבל במקרה הזה אני לא צריך לראות שום סטטיסטיקה כדי לדעת את זה.
2.פארגו נכשל בNBA , הוא התחיל בממפיס עבר לפילדלפיה וסיים בקליבלנד(נראה לי זהו) וכל זה ב-2 עונות כשחקן ספסל. לעבור 3 קבוצות בשתי עונות זה כישלון איך שלא תהפוך את זה. גם אם הוא בזמן הזה שהוא כן יכול לשחק ברמות האלה.
3.פארגו נתן עונה יותר מרשימה מרייס בעיקר בגלל שרייס התחיל את העונה בצורה חלשה מאוד. באופן כללי פארגו שחקן עם יותר יכולות אם זה אין לי ויכוח, אבל רייס מוכיח לנו שגם לו לא חסר. ומעל הכל יש לו מחוייבות ואומץ וקור רוח והוא נראה בחור חיובי מאוד. ניהול המשחק של פארגו? מיתוס. פארגו לא היה מנהל משחק , לא מנהל משחק ולא יהיה מנהל משחק. תשאל את השחקנים של צסק"א עם איזה "מנהל משחק" הם לא רוצים לשחק.
4. תזכיר לי אם אני לא טועה, אבל האם אנחנו לא מדברים על אותו פארגו שברח פעמיים למכבי? פעם אחת הפר חוזה ובפעם השניה הפר את המילה שלו?
5. אני לא נביא, אבל לפי דעתי אם רייס נשאר הוא יתחיל את העונה הבאה שלו ממקום אחר לגמרי מזה שהוא התחיל את העונה. כלומר אנחנו נראה רייס אפילו טוב יותר בעונה הבאה.
6. אתה לא משחרר שחקן, שניצח לך כמה משחקים (כמובן שלא רק הוא ) והביא אותך לגמר היורוליג/ לקח את היורוליג (תמחק את הראשון) , אלא אם יש לך סיבה ממש טובה.
7. אני כבר דיברתי על שחקנים כמו דלייני ומקאלב שהייתי רוצה לראות בקבוצה, אבל זה היה לפני השיפור הגדול של רייס, אין מצב שעכשיו אני מחליף אותו באחד מהם.

בשורה תחתונה, אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, אז רייס ישאר ובצדק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2014, 13:10

פארגו נכשל באן בי איי בגלל האנשים ברן בי איי.
בתקופה שקיירי היה פצוע פארגו היה אדיר.
היו לו חדירות מצויינות וסיומת בפינגר רול, קלע טוב מבחוץ ומסר.

http://youtu.be/x0VMjIcG7So
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 13:15

LIAV10 כתב:פארגו נכשל באן בי איי בגלל האנשים ברן בי איי.
בתקופה שקיירי היה פצוע פארגו היה אדיר.
היו לו חדירות מצויינות וסיומת בפינגר רול, קלע טוב מבחוץ ומסר.

http://youtu.be/x0VMjIcG7So

בסופו של דבר כל הקבוצות בNBA לא רצו להמשיך איתו. אז מה היא השורה התחתונה?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2014, 13:19

אתה באמת מסתכל על הסרטון ואומר לעצמך ״זה לא שחקן ברמה גבוהה״?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2014, 13:27

toja27 כתב:
rc4991 כתב:רייס לא השחקן הכי טוב שלנו מההצלבה וזאת סתם אשליה דאתה יכול לבדוק סטטיסטית

1.רייס אחד השחקנים הכי טובים שלנו מאז ההצלבה , ותסלח שאני אומר לך אבל במקרה הזה אני לא צריך לראות שום סטטיסטיקה כדי לדעת את זה.
2.פארגו נכשל בNBA , הוא התחיל בממפיס עבר לפילדלפיה וסיים בקליבלנד(נראה לי זהו) וכל זה ב-2 עונות כשחקן ספסל. לעבור 3 קבוצות בשתי עונות זה כישלון איך שלא תהפוך את זה. גם אם הוא בזמן הזה שהוא כן יכול לשחק ברמות האלה.
3.פארגו נתן עונה יותר מרשימה מרייס בעיקר בגלל שרייס התחיל את העונה בצורה חלשה מאוד. באופן כללי פארגו שחקן עם יותר יכולות אם זה אין לי ויכוח, אבל רייס מוכיח לנו שגם לו לא חסר. ומעל הכל יש לו מחוייבות ואומץ וקור רוח והוא נראה בחור חיובי מאוד. ניהול המשחק של פארגו? מיתוס. פארגו לא היה מנהל משחק , לא מנהל משחק ולא יהיה מנהל משחק. תשאל את השחקנים של צסק"א עם איזה "מנהל משחק" הם לא רוצים לשחק.
4. תזכיר לי אם אני לא טועה, אבל האם אנחנו לא מדברים על אותו פארגו שברח פעמיים למכבי? פעם אחת הפר חוזה ובפעם השניה הפר את המילה שלו?
5. אני לא נביא, אבל לפי דעתי אם רייס נשאר הוא יתחיל את העונה הבאה שלו ממקום אחר לגמרי מזה שהוא התחיל את העונה. כלומר אנחנו נראה רייס אפילו טוב יותר בעונה הבאה.
6. אתה לא משחרר שחקן, שניצח לך כמה משחקים (כמובן שלא רק הוא ) והביא אותך לגמר היורוליג/ לקח את היורוליג (תמחק את הראשון) , אלא אם יש לך סיבה ממש טובה.
7. אני כבר דיברתי על שחקנים כמו דלייני ומקאלב שהייתי רוצה לראות בקבוצה, אבל זה היה לפני השיפור הגדול של רייס, אין מצב שעכשיו אני מחליף אותו באחד מהם.

אין פה אמיתה אחת. אני מסכים עם ליאב לגבי הצלחתו של פארגו באנ.בי.איי, או איותר נכון חוסר הצלחתו, אני מאשים יותר את הקבוצות. כשהוא שיחק הוא היה מצויין. אני גם לא מסכים עם קביעתך החד משמעית לגבי היעדר יכולות ניהול המשחק של פארגו. הוא לא רודריגז ולא שאראס, אבל בעונת 2011 הוא ניהל בצורה טובה את המשחק, היו לו אלמנטים אחרים כמו חדירה מעולה ויצירת מצבים שבהם הוא היה אדיר, אבל ניהול המשחק שלו היה סולידי. לגבי רייס, אני מודה שהוא לא היה מחביביי פה בלשון המעטה, אבל לאחר ההצלבה הייתי בין הראשונים לבקש ממנו סליחה באופן וירטואלי. הוא עדיין יכול לטמטם אותי מעת לעת, אבל ההצלבה והחצי גמר חתומים על שמו, של שמו של בלו ועל שמו של טיוס, יותר מכל אחד אחר (גם היקמן עזר בהצלבה, בחצי לא ממש).
er79

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 13:29

LIAV10 כתב:אתה באמת מסתכל על הסרטון ואומר לעצמך ״זה לא שחקן ברמה גבוהה״?

אני לא צריך להסתכל על הסרטון, אני כבר ראיתי משחקים שלו גם באירופה וגם ב NBA , ורשמתי למעלה גם שהוא הוכיח שהוא יכול לשחק ברמות האלו(NBA) אבל התרומה של שחקן לא נמדדת רק בביצועים שלו והעובדה היא שמאז שהוא עזב את מכבי הוא נכשל בכל מקום שהוא היה בו, נכשל משמע שאף קבוצה גם בNBA וגם באירופה לא רוצה להמשיך איתו, אז אני שואל שוב מה השורה התחתונה? האם כל המאמנים טועים או שיש סיכוי קטן קטנטן שהבעיה נעוצה בפארגו
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2014, 13:32

toja27 כתב:

אני לא צריך להסתכל על הסרטון, אני כבר ראיתי משחקים שלו גם באירופה וגם ב NBA , ורשמתי למעלה גם שהוא הוכיח שהוא יכול לשחק ברמות האלו(NBA) אבל התרומה של שחקן לא נמדדת רק בביצועים שלו והעובדה היא שמאז שהוא עזב את מכבי הוא נכשל בכל מקום שהוא היה בו, נכשל משמע שאף קבוצה גם בNBA וגם באירופה לא רוצה להמשיך איתו, אז אני שואל שוב מה השורה התחתונה? האם כל המאמנים טועים או שיש סיכוי קטן קטנטן שהבעיה נעוצה בפארגו

אצל בלאט מה שהוא עובר עם מסינה לא היה קורה. אני לא יכול להתנבא אבל אני די בטוח. מלכתחילה הוא עשה טעות שהלך למסינה, אבל הכסף סובב לו את הראש.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 13:34

er79 כתב:
toja27 כתב:

אצל בלאט מה שהוא עובר עם מסינה לא היה קורה. אני לא יכול להתנבא אבל אני די בטוח. מלכתחילה הוא עשה טעות שהלך למסינה, אבל הכסף סובב לו את הראש.

בשורה תחתונה הצליח או לא הצליח בNBA?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 13:35

er79 כתב:
toja27 כתב:

אין פה אמיתה אחת. אני מסכים עם ליאב לגבי הצלחתו של פארגו באנ.בי.איי, או איותר נכון חוסר הצלחתו, אני מאשים יותר את הקבוצות. כשהוא שיחק הוא היה מצויין. אני גם לא מסכים עם קביעתך החד משמעית לגבי היעדר יכולות ניהול המשחק של פארגו. הוא לא רודריגז ולא שאראס, אבל בעונת 2011 הוא ניהל בצורה טובה את המשחק, היו לו אלמנטים אחרים כמו חדירה מעולה ויצירת מצבים שבהם הוא היה אדיר, אבל ניהול המשחק שלו היה סולידי. לגבי רייס, אני מודה שהוא לא היה מחביביי פה בלשון המעטה, אבל לאחר ההצלבה הייתי בין הראשונים לבקש ממנו סליחה באופן וירטואלי. הוא עדיין יכול לטמטם אותי מעת לעת, אבל ההצלבה והחצי גמר חתומים על שמו, של שמו של בלו ועל שמו של טיוס, יותר מכל אחד אחר (גם היקמן עזר בהצלבה, בחצי לא ממש).

אין פה אמיתה אחת? הפוסטים שלך הם בדיחה כרגיל
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי התנין » 18 מאי 2014, 13:35

לא חושב שצריך לדון בזה, ולא חושב שיש ספק בכך שרייס צריך להישאר בעונה הבאה. הוא בכושר ממש טוב לאחרונה, ואני מאמין שאת העונה הבאה הוא יתחיל מהמקום הזה ולא מהמקום שבו התחיל בתחילת העונה הנוכחית, ועוד ילך וישתפר. באמת שחקן מצויין עם יכולת סיום מדהימה בחדירות שלו.
פארגו יותר נוצץ ויותר וירטואוז, אבל אני עדיין לא מאמין שהוא יהיה מתאים לרמת המחירים שמכבי תהיה מוכנה לשלם בקיץ, ולכן הדיונים מיותרים.
התנין

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 13:40

לפארגו יש מזל שהוא לא לובש סרט על הראש כי אז er היה פוסל אותו על הסף..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2014, 13:45

מזה משנה אם הוא הצליח באן בי איי או לא?
באסטון הצליח שם ומחוץ למכבי? פארקר הצליח לאחר שנבחר בדראפט?
העובדה היא שפארגו היה פה מצויין וגם בליגה הטובה בעולם הצליח כשקיירי היה פצוע, הסרטון מראה שכן יש לו יכולות, הוא עובר את ג׳רו הולידיי גארד הגנתי מהיותר טובים בעולם, מציג דריבל מצויין, סיומת, זריקב בטכניקה טובה וכו׳.
בנוסף הוא שחקן שמרים את הקהל.
לא בטוח שהייתי מתנגד לקו אחורי של אוחיון, רייס, פארגו ולאנדסברג, אומנם אנדרסייז גדול, אבל זריז בטירוף.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 13:47

LIAV10 כתב:מזה משנה אם הוא הצליח באן בי איי או לא?
באסטון הצליח שם ומחוץ למכבי? פארקר הצליח לאחר שנבחר בדראפט?
העובדה היא שפארגו היה פה מצויין וגם בליגה הטובה בעולם הצליח כשקיירי היה פצוע, הסרטון מראה שכן יש לו יכולות, הוא עובר את ג׳רו הולידיי גארד הגנתי מהיותר טובים בעולם, מציג דריבל מצויין, סיומת, זריקב בטכניקה טובה וכו׳.
בנוסף הוא שחקן שמרים את הקהל.
לא בטוח שהייתי מתנגד לקו אחורי של אוחיון, רייס, פארגו ולאנדסברג, אומנם אנדרסייז גדול, אבל זריז בטירוף.

זה משנה כי זאת הייתה הטענה (הלא נכונה) של רוני. ולכן הבהרתי את מה שהבהרתי.אני לא רוצה שישכתבו לי פתאום את ההיסטוריה.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 18 מאי 2014, 13:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2014, 13:47

toja27 כתב:לפארגו יש מזל שהוא לא לובש סרט על הראש כי אז er היה פוסל אותו על הסף..

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 18 מאי 2014, 13:51

LIAV10 כתב:
toja27 כתב:לפארגו יש מזל שהוא לא לובש סרט על הראש כי אז er היה פוסל אותו על הסף..

תמונה

את זה אתה צריך להראות לer, אצלו הסרט משחק תפקיד חשוב
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מאי 2014, 13:55

אני לא יודע אם הוא אוהב את לברון, אבל אני בטוח שהוא היה קונה את זה שהוא ישחק פה עונה הבאה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2014, 13:59

toja, תתחיל לשקול מילים, שלא חלילה תהפוך את עצמך לגאון הדור, טוב? כי אתה רחוק משם אלף שנות אור. בדיחה תעשה רק מעצמך. מי שלא הבין שזה שכתבתי פעם שיש לנו מזל רע עם שחקנים עם סרט על הראש היה בדיחה ותו לא, כנראה באמת לא יודע חוש הומור מהו. אגב, פרקינס היה אחד השחקנים האהובים עליי. יש לו סרט על הראש, לא? לך תעשה שיעורי בית.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־21 אורחים